Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2011

Κακό δημο-ψόφο νάχετε

Μόνο μια περίπτωση υπάρχει να ψηφίσω ΝΑΙ. Στο ερώτημα: "Θέλετε να αυτοκτονήσουμε σαν τα λέμινγκς;"

Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2011

Το κείμενο της χρονιάς!

Κι όμως, αυτά που θα διαβάσετε δεν είναι φάρσα. Φέρουν την υπογραφή Έλληνα δημοσιογράφου, γνωστού τοις πάσι. Πάρτε ηρεμιστικά (αν σας τα συνταγογραφήσει ο γιατρός σας), μια βαθιά ανάσα και διαβάστε:

«Η κυβέρνηση Παπανδρέου θα είναι η κυβέρνηση στα χέρια της οποίας «εσκασε η χώρα» αλλά και η κυβέρνηση εκείνη που εξ αιτίας των δόσεων τόλμησε να γκρεμίσει το κρατος των μικρών ιδιοκτητών, όπως είχε δημιουργηθεί μετά το 1974. Αυτοί είναι οι «πελάτες» του παλιού πολιτικού συστήματος.[...] Η νέα κυβέρνηση είτε προκύψει από εκλογές ειτε όχι θα οδηγήσει τη χώρα μέσα από τις συμπληγάδες και της τυπικής πτώχευσης. Για να είναι βιώσιμη δεν θα πρέπει να στηρίζεται στη συμμαχία μικροιδιοκτητών και δημοσίων υπαλλήλων, ουτε στο κράτος που διαλύθηκε τις προηγούμενες μέρες. Θα χρειαστεί ένα νέο εκπαιδευτικό και δικαστικό σύστημα.
Τα ψήγματά του βρίσκονται στην τελευταία εκθεση της τρόικας. Την υλοποιησή του θα αναλάβει να υλοποιήσει ένα νέο κρατος που θα οικοδομήσουμε με τη βοήθεια των εταίρων μας».

Κλικ εδώ για να δείτε ποιος είναι ο φλογερός πατριώτης που έγραψε αυτά τα απίθανα στο site του Σταύρου Θεοδωράκη. 


ΥΓ: Καλό είναι ο μαχητής τροϊκάνος να αποφεύγει τις επαναλήψεις. Κουράζουν και δείχνουν παράλειψη δεύτερης ανάγνωσης του κειμένου.

Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2011

Μήνυμα από το μέλλον


Όποιος δεν βλέπει τα σημάδια θα υποχρεωθεί να τα υποστεί, ένα προς ένα. Ανεξίτηλα και οριστικά. Η ύβρις της άρχουσας τάξης, της αλήτ που βαυκαλίζεται με την ψευδαίσθηση ότι αποτελεί τμήμα τοπικής ή παγκόσμιας ελίτ, έχει φτάσει σε τόσο βλάσφημα ύψη που δεν μπορεί να τα ανεχθεί καν η κόλαση που την ξέρασε.
Εκατομμύρια Ελλήνων, μια φυλή που αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα ότι βρίσκεται υπό διωγμό και απειλή εξαφάνισης, έχει αρχίσει να ορθώνει ανάστημα και να εκφράζει την οργή που κοχλάζει χρόνια αδικαίωτη. Ενώνεται, συσπειρώνεται, ξεπερνάει διχαστικές παγίδες που την γονάτισαν και την οδήγησαν σε αιματηρές ήττες σαν αυτή του '22.
Η οικονομική κρίση, γνήσιο και αναγνωρισμένο παιδί της πνευματικής, άνοιξε πύλες διπλοσφραγισμένες από την παραπλανητική ευζωία των δανεικών και την χυδαία προπαγάνδα ανθρωπαρίων που κακώς αυτοπροσδιορίζονται ως «πολιτικοί» ή «πνευματικοί» ταγοί ή «λειτουργοί» της ενημέρωσης. Είναι εκείνοι οι άθλιοι των 1.000 ευρώ το δεκάλεπτο που μιλούσαν με αναπεπταμένη την οφρύν και σηκωμένο τον δείκτη σε μεροκαματιάρηδες που έχαναν το ψωμί τους και τους μέμφονταν ως «ρετιρέ», «προνομιούχους», «μαφιόζους», «συντεχνίες» και «αναχρονιστές».
Η πρόοδός τους είναι η υποτέλεια. Εκσυγχρονισμός τα Ίμια. Σωφροσύνη η δουλεία. Τιμή τους ο εξευτελισμός. Θρησκεία το χρήμα. Διασκέδαση η ιεροσυλία των «συνωστισμών» και τα στεφάνια στην καταβόθρα του κεμαλικού σκελετού.
Με το δήθεν και το «ψάρωμα» του σεβασμού στους θεσμούς και των «μονόδρομων» νόμιζαν ότι θα υποτάξουν και θα χαλιναγωγήσουν τις τιτανικές δυνάμεις της ίδιας της φύσης. Εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν ένα ανθρωποβόρο, αφύσικο μοντέλο ζωής και κοινωνικής οργάνωσης και θεωρούν ότι θα σπέρνουν θάνατο εσαεί για να διαιωνίσουν όσα έχουν συνηθίσει να κάνουν ένεκα της αδράνειας των πολλών και της έλλειψης στιβαρής καθοδήγησης.
Έχουμε πολλά και δυσάρεστα νέα για δαύτους. Η Ιστορία κινείται κάπως ταχύτερα από το αναμενόμενο. Το φυσικό φαινόμενο που αποπειρώνται να ελέγξουν θα τους πλήξει με πρωτοφανή σφοδρότητα και πολλαπλασιαστές που δεν διανοούνται.
Η απάντηση στις πράξεις τους ψελλίστηκε διακριτικά στα γήπεδα, τις λεωφόρους των παρελάσεων, στο Σύνταγμα, στις πλατείες των πόλεων και των χωριών.
Η συμμετρία του 2011 έχει πάμπολλα χαρακτηριστικά που δείχνουν εκ πρώτης όψεως «ασύμμετρα».
Νέες δομές στην χώρα δίχως Δικαιοσύνη, την μητέρα των αρετών, δεν γίνεται να υπάρξουν. Δικαιοσύνη δεν είναι τα καραγκιοζιλίκια με τον νόμο τάδε της παραγράφου δείνα και δυστυχώς παρεγράφησαν όλα κι άντε να μπει κάνας ξέμπαρκος 10 μήνες φυλακή.
Δικαιοσύνη σημαίνει αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε. Έρχεται με τρόπο απροσδόκητο, τα βήματά της ακούγονται σαν από μακριά αλλά κάθε αντικειμενικός παρατηρητής θα έβαζε μερικά χρήματα στοίχημα ότι θα εκδηλωθεί σχεδόν αστραπιαία.
Οι Έλληνες δεν θαλασσοδάρθηκαν, πολέμησαν, σκοτώθηκαν, σκλαβώθηκαν, εξεγέρθηκαν και ονειρεύτηκαν επί χιλιετίες για να τους πατήσουν τακούνια και γόβες σκουληκιών.

Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2011

Κάτω τα χέρια από τον λαό μας



Η τιμή και η αξιοπρέπεια του έθνους διασώθηκαν από την τελευταία και ισχυρότερη γραμμή άμυνας εναντίον παντός ορατού και «αόρατου» εχθρού: τον ελληνικό λαό! Η ημέρα εκδήλωσης του διαχωρισμού της θέσης του λαού από τον εσμό των δοσιλόγων δεν είναι τυχαία: 28η Οκτωβρίου. Το ΟΧΙ του ’40 ενώθηκε με το ΟΧΙ του ’11. Ήταν πάνδημο τότε, πάνδημο και τώρα με μια τεράστια διαφορά: η ηγεσία του 1940, ο Ιωάννης Μεταξάς που κυβερνούσε δικτατορικά μεν, εξέφρασε με ηχηρό και απόλυτο τρόπο δε τον αιώνιο και άσβεστο πόθο των Ελλήνων για Ελευθερία. Ο λαός ανταποκρίθηκε στην πρόκληση των καιρών προσφέροντας το αίμα του στα πεδία των μαχών. Σήμερα, ο λαός, δίχως κεντρική καθοδήγηση και με πηγαίο αυθορμητισμό ύψωσε το κολοσσιαίο ανάστημά του απέναντι στην ηγεσία που έφερε τους ξένους επικυρίαρχους στην Ελλάδα. Αυτή είναι η διαφορά.

Δεν προσεβλήθη ούτε ένας θεσμός

Η σημαία τιμήθηκε από τους εξεγερμένους Έλληνες. Οι βετεράνοι αποθεώθηκαν. Τα λάβαρά τους αντιμετωπίστηκαν με ενθουσιασμό και λατρεία. Αποδοκιμάστηκαν τα πρόσωπα που κακώς-κάκιστα εκπροσωπούν τους θεσμούς. Είναι προσβλητικό να ακούγονται ύβρεις από τους «εκπροσώπους» προς τους πολίτες επειδή δεν συναινούν με την εξαθλίωσή τους και την παράδοση των κλειδιών του κράτους στις κατοχικές δυνάμεις. Οι ιθύνοντες δείχνουν να μην καταλαβαίνουν ότι η συμφορά που προκάλεσαν τους επιστρέφει με μεγάλο πολλαπλασιαστή! Ψάχνουν –για προπαγανδιστικούς αλλά και για δικούς τους, καθαρά ψυχολογικούς λόγους- υπαίτιους «προβοκάτσιας» στον ΣΥΡΙΖΑ, την άκρα Αριστερά, την άκρα Δεξιά και σε όλες τις δυνατές κατευθύνσεις πλην του μοναδικού ορθού σημείου: του εαυτού τους.
Το πείσμα τους να κατέχουν την εξουσία που υφάρπαξαν με ψέματα κι εξαπάτηση του λαού θα αποδειχτεί μοιραίο για εκείνους. Όλα προς τούτο συνηγορούν.

ΥΓ: Ενδεικτικό των καιρών αυτό που έγινε στην Σύρο. Η περιφέρεια ματαίωσε την παρέλαση έχοντας ως πρόφαση την κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου από εργαζόμενους. Η παρέλαση τελικά έγινε από τους ίδιους τους Συριανούς με διοργανωτές τις εργατοϋπαλληλικές ενώσεις και με την αρωγή του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας(!!!) με πρωτοφανή συμμετοχή.
Στην εξέδρα των επισήμων ήταν παιδιά κι ένας ανάπηρος πολέμου με τη σύζυγό του! Για πρώτη φορά αλλά όχι για τελευταία οι αληθινά άξιοι του γένους ορίστηκε να βρεθούν στην εξέδρα των επισήμων για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

H παρέλαση της Σύρου - χωρίς κρατική «αιγίδα»

Παπούλια παραιτήσου



Η ματαίωση της παρέλασης επειδή ο λαός είπε «προδότη» τον χρυσοπληρωμένο Παπούλια αποδεικνύει το εξής απλό: η παρέλαση δεν γίνεται για να τιμηθούν οι νεκροί του πολέμου και το Έθνος μας αλλά για να τιμηθεί ο Παπούλιας. Αφού εθίχθη, γιατί δεν παραιτείται ο άνθρωπος; Τόσο πολύ έχει ανάγκη τα χρήματα; Αλλά θα μου πεις από την άλλη «ακόμα ένας κλασικός πασόκος».

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2011

Η μάχη της ενημέρωσης - αδούλωτα ελληνικά ΜΜΕ


Ουδέποτε "μασήσαμε" εμείς οι δημοσιογράφοι από τις γαλιφιές και τις απειλές της εξουσίας.

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2011

Ελληνικά για αρχάριους


Στο ΚΚΕ η εκμάθηση της γλώσσας μας και η γυμναστική για την ταξική πάλη φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αυτή η φωτογραφία με τους συνειδητοποιημένους μαρξιστές λενινιστές Ασιάτες και Απωανατολίτες να πρωταγωνιστούν στην ταξική πάλη που διεξήχθη στην πλατεία Συντάγματος σου προκαλεί (τουλάχιστον) τύψεις. Πώς μπορείς να συνεχίσεις ακαθοδήγητος κι αταξινόμητος τη ζωή σου όταν οι σύντροφοι από την Μιανμάρ, την Ουλάν Μπατόρ (πρωτεύουσα Μογγολίας), την Ντουσαμπέ (πρωτεύουσα Τατζικιστάν) και την Καμπούλ δεν πρόλαβαν να καθαρίσουν τα αμπέχονά τους από την σκόνη της πατρίδας τους κι απέκτησαν ταξική συνείδηση στην Ελλάδα; Εσύ βλέπεις τα ζώδια στα πρωινάδικα κι οι ξένοι προλετάριοι αποστηθίζουν Ριζοσπάστη, Κομμουνιστική Επιθεώρηση, Οδηγητή! Ενώ χάνεις το χρόνο σου με το Τσάμπιονς Λιγκ, οι εισαγόμενοι κομμουνιστές παρακολουθούν με τις ώρες τηλεμάρκετινγκ στον 902, ομιλίες του Θανάση Παφίλη στη Βουλή και νοικιάζουν όλα τα DVD με ταινίες που εμφανίζεται ο Κώστας Καζάκος. Την ίδια ώρα που φραπεδιάζεις στις καφετέριες οι ξένοι τρώνε κιλά τα κόλλυβα και ντουζίνες τα πένθιμα τσουρεκάκια στα μνημόσυνα αποκατάστασης του Ζαχαριάδη, του Βελουχιώτη και του Βαβούδη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πανηγυρίζουν τις νίκες του Μάκη Μαΐλη στα μαρμαρένια αλώνια των τηλεοπτικών παραθύρων κόντρα στους οπορτουνιστές εκπομπάρχες και τους υποκινούμενους πανελίστες.

ΠΑΜΕ πλατεία

Η «επιφοίτηση» των αλλοδαπών κομμουνιστών ερμηνεύεται εύκολα. Το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα που έχει αμιγώς θρησκευτικόσωτηριολογικό και εσχατολογικό χαρακτήρα. Μια «φώτιση» θα στην φέρει, θέλεις δεν θέλεις. Υπόσχεται παράδεισο αν και οι ιδέες που το εμπνέουν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν αληθινές επίγειες κολάσεις. Αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια κατοίκων διαφόρων χωρών που ευλογήθηκαν με την αγιαστούρα της Κα Γκε Μπε. Τώρα που του ήρθε και η έμπνευση να «πάει πλατεία» (Συντάγματος) επειδή ζήλεψε της αίγλη των αγανακτισμένων, οι λοιποί πρέπει να αναχωρήσουν διότι όλα τα δόγματα δεν μπορούν να ανεχθούν «αιρέσεις». Αιρετικοί (και ύποπτοι) στην περίπτωσή μας είναι όλοι όσοι διαμαρτύρονται στο Σύνταγμαπλην των ΠΑΜΕτζήδων. Το γράφει κι ο Ριζοσπάστης (Κυριακή, 23 Οκτωβρίου): «Δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι επί βδομάδες που στο Σύνταγμα γίνονταν καθημερινά συγκεντρώσεις των λεγόμενων 'αγανακτισμένων' δεν είχαν εμφανιστεί ούτε για δείγμα οι μηχανισμοί των κουκουλοφόρων. Εμφανίστηκαν τώρα, που στον ίδιο χώρο διαδήλωναν οι ταξικές δυνάμεις, οι εργάτες με τα συνδικάτα τους, με τις ομοσπονδίες τους».

ΥΓ: Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» στις 24 Οκτωβρίου 2011.

ΥΓ ΙΙ: Η φωτογραφία... αλιεύτηκε από το hellas-orthodoxy.blogspot.com

Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2011

Σπάνιο ντοκουμέντο για την γερμανική κατοχή


Η ειδική έκδοση της «δημοκρατίας» είναι αληθινό «κτήμα ες αεί». Μια κοπιώδης, συστηματική και ακριβής καταγραφή των θυσιών που κατέβαλε η πατρίδα μας στο βωμό της ελευθερίας. Είναι το ακριβές ανάτυπο του «Αι Θυσίαι της Ελλάδος Εις Τον Β΄ Παγκόσμιον Πόλεμον», μια συλλογική εργασία, που διηύθυνε ο αρχιτέκτονας Κωνσταντίνος Δοξιάδης και η οποία παρουσιάστηκε το 1945 στην ιδρυτική σύνοδο του ΟΗΕ. Είναι ένα σπουδαίο ντοκουμέντο 104 σελίδων, που γράφτηκε σε τέσσερις γλώσες: Ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και ρωσσικά.
Το έργο είναι πρωτοποριακό υπό την έννοια της αξιοποίησης της εικόνας. Με πίνακες, χάρτες, και διαγράμματα περνά το μήνυμα της πρωτοφανούς εκτάσεως της αφαίμαξης υλικών, άυλων και ανθρώπινων πόρων από τις δυνάμεις των κατακτητών.
Η πρώτη συλλογή των απαραίτητων γενικών στατιστικών στοιχείων έγινε κατά τη διάρκεια της Κατοχής από το Γραφείο Χωροταξικών και Πολεοδομικών Μελετών και Ερευνών του υπουργείου Δημοσίων Έργων. Τα «ειδικά» στοιχεία συγκεντρώθηκαν από άλλες δημόσιες υπηρεσίες ή ιδιώτες. Αρωγοί του Κωνσταντίνου Δοξιάδη στην εθνική προσπάθεια ήταν οι αρχιτέκτονες του υφυπουργείου Ανοικοδομήσεως Α. Σκέπερς, Κ. Κραντονέλης, Ι. Παπαϊωάννου, Γ. Σ. Παπαγεωργίου και Α. Κ. Τσίτσης, ο ζωγράφος Α. Στυλιανίδης και οι σχεδιαστές Μ. Γαβαλάς και Σ. Γιαννούλης.

Ελαφρολαϊκός Συναγερμός


Ο Άλης Στέας και ο Χρήστος Οικονόμου δεν ζουν πια. Ο Κώστας Βενετσάνος συνταξιοδοτήθηκε. Ζήτω ο Καρατζαφέρης!

Πολλοί κακεντρεχείς ανθέλληνες έχουν χαρακτηρίσει (κακώς) το ΛΑΟΣ «τσίρκο». Η ανακρίβεια αυτής της μομφής και το κακόγουστο τούτης της ειρωνείας μπορούν εύκολα να αποδειχθούν μ' ένα απλό επιχείρημα. Ουδέποτε έχει καταγγελθεί εξαφάνιση ζώων συντροφιάς (κατοικιδίων) σε περιοχές όπου υπάρχει εκδήλωση με ομιλητές τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ή επιφανές στέλεχός του. Αντιθέτως, όπου σκάει μύτη οποιοδήποτε τσίρκο ακούμε, διαβάζουμε και παρακολουθούμε στα ΜΜΕ καταγγελίες του στιλ «πάει το σκυλάκι μου. Μόλις ήρθε το τσίρκο στην περιοχή μας τα μάζεψαν όλα, γάτες, σκύλους, περιστέρια για να ταΐσουν τα λιοντάρια». Ο πρόεδρος Καρατζαφέρης όχι μόνο δεν εχθρεύεται ή κακομεταχειρίζεται τα ζώα αλλά τα προστατεύει κιόλας αποφεύγοντας -κατά δήλωσίν του- να τα φάει. Τυγχάνει χορτοφάγος. Κάπως σαν τον Μαχάτμα Γκάντι στο πιο... μποντιμπιλτερέ του. Συνεπώς, κάθε ομοιότητα του κόμματός του με τσιρκοειδείς καταστάσεις κρίνεται συμπτωματική. Φυσικά, ο παραλληλισμός ΛΑΟΣ – τσίρκο, αν και άστοχος έχει μια βάση. Είναι η ψυχαγωγία! Ο κύριος Γιώργος, ως πολυσχιδής προσωπικότητα, έχει προσθέσει στο ηγετικό του προφίλ μερικές πινελιές κονφερασιέ-διασκεδαστή. Αν κλείσεις τα μάτια και τον ακούς σίγουρα θα σούρθουνε μνήμες κηποθέτρου, άλσους, αναψυκτηρίου γεμάτου με αφίσες του Μπουρνέλη.

Τι χιούμορ!
Τις ώρες που ομιλεί ο πρόεδρος Γιώργος στη Βουλή, το κανάλι του παρλαμέντου μας έπρεπε να γίνεται συνδρομητικό. Όλοι θα πληρώναμε (αν είχαμε) για να ακούμε εξυπνάδες όπως αυτές που είπε στον κολλητό του, τον Βαγγέλη Βενιζέλο στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που εξισώνει τους μισθούς των Αθηνών με εκείνους στη Βομβάη: «Κύριε Αντιπρόεδρε ή ύπαρχε του πλοίου, όπως είπατε προχθές, μας είπατε ότι έπρεπε να πάρουμε δραμαμίνες και να μείνουμε πάνω στο σκάφος. Η αλήθεια είναι ότι πήγα στο φαρμακείο του πλοίου και είχαν τελειώσει, γιατί ο κυβερνήτης τις ρούφαγε σαν στραγάλια και κάποιος άλλος τις έπαιρνε με τις χούφτες. Είχαν τελειώσει οι δραμαμίνες. Ζήτησα, εν συνεχεία, μήπως υπάρχει κανένα διαθέσιμο Lexotanil, αλλά κι αυτά τα έχετε πάρει όλα και δεν έχει μείνει κανένα για να κρατάτε την αυτοκυριαρχία σας μέσα εδώ τουλάχιστον στην Αίθουσα». Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πρέπει να είναι ο μοναδικός Έλληνας που αντιμετωπίζει με τόσο μεγάλη εγκαρτέρηση και χιούμορ την κατάμαυρη κατάσταση που έχει δημιουργήσει το Μνημόνιο που ψήφισε. Ίσως σ' αυτό να τον βοηθούν και τα ανθηρά οικονομικά του...

Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2011

Απλά μαθήματα προπαγάνδας

Για το εγχειρίδιο του Dr. Joseph Goebbels, «Der Angriff-Das kleine ABC des Nationalsozialisten» δηλ. «Η Επίθεση - Το μικρό Αλφαβητάρι του εθνικοσοσιαλΗστή» έχουμε γράψει και παλαιότερα.Βασική αρχή της προπαγάνδας είναι να μην δείχνεις ποτέ το πρόσωπο του ηγέτη σου όταν κάνει παπαριές και αντίθετα να δείχνεις πάντα τη φάτσα του αντιπάλου κατά προτίμηση σε γελοία στιγμιότυπα, όταν κάνει κάτι "αρνητικό" που θες να εκμεταλλευτείς. Μ' αυτό λοιπόν το εγχειρίδιο κοιμούνται και ξυπνάνε οι Διευθυντές των ΝΕΩΝ (Καρακούσης σήμερα, Καψής παλαιότερα) καθ' υπόδειξη του Ψυχάρη.

Γι αυτό βγάζουν τέτοια πρωτοσέλιδα ακόμα και όταν υπάρχει νεκρός διαδηλωτής όταν κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ:


Πουθενά δεν φαίνεται η φάτσα του Γιωργάκη ή έστω του Βενιζέλου!!!

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2011/10/21/2_b.jpg

Αντίθετα παλιότερα πάντα βλέπαμε τη φάτσα του Καραμανλή σε διάφορες γκριμάτσες:

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/12/10/1_b.jpghttp://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/12/18/2_b.jpghttp://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/12/12/2_b.jpghttp://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2009/03/19/2_b.jpghttp://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2009/04/23/2_b.jpghttp://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2009/08/10/2_b.jpghttp://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2009/04/10/2_b.jpg
Αναδημοσίευση από το dexiextrem

Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

Chemtrails over Athens

Σήμερα στην εκπομπή δεχθήκαμε πολλά emails, μηνύματα και τηλεφωνήματα για μπαράζ ψεκασμών σ' ολόκληρη την Ελλάδα. Οι λήψεις που βλέπετε έγιναν στο Μαρούσι στις 11.10'.




Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

ΟΝΝΕΔ ΟΝΝΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!


Συγκλονιστική η παρουσία της ΟΝΝΕΔ πέριξ του Κοινοβουλίου. Οι συγκρούσεις με τους παρακρατικούς μπαχαλάκηδες τιμούν την Ιστορία της μαχόμενης Δεξιάς. Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ήταν η παρέα της σειράς "Φιλαράκια" μπροστά στις νεολαιίστικες μεραρχίες του αδούλωτου Παπαμιμίκου. Σταματώ να γράφω γιατί θέλω να κρύψω ένα δάκρυ...

Ποτέ πια!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

Top 20 Pasok Voters Countdown

Σπουδαία ομιλία Πάνου Καμμένου


Δείτε την ολόκληρη. Κρατήστε την στο αρχείο σας. Είναι από καρδιάς και ανταποκρίνεται 100% στο λαϊκό αίσθημα. Αμφισβήτησε ευθέως τον Αντώνη Σαμαρά ομιλώντας για τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης που δεν διεγράφη όταν ξεστόμισε τα περί "αυτόνομης" Θράκης και συνέκρινε την περίπτωση του νεοδημοκράτη δημάρχου με εκείνην του Λυμπερόπουλου. Έριξε το γάντι στην ηγεσία της ΝΔ και για το ζήτημα των 95 εκ. ευρώ που ενέκρινε και το κόμμα του να χαριστούν στο Μέγαρο. Το παλικάρι έχει άντερα.


«Ηµασταν σαν τις πόρνες µετά την πρώτη τους φορά»

Το δραματικό παρασκήνιο των δύο ετών του μνημονίου


Αναδημοσίευση από το ΒΗΜΑ
«Ηµασταν σαν τις πόρνες µετά την πρώτη τους φορά» εξοµολογείται µιλώντας στο «Βήµα της Κυριακής» κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης όταν αναφέρεται στην ψυχολογική κατάσταση των µελών του Υπουργικού Συµβουλίου την ηµέρα της συνεδρίασης για την επικύρωση του µνηµονίου στις 5 Μαΐου 2010. «Κοιτάζαµε ο ένας τον άλλον και ήµασταν όλοι χλωµοί» λέει. «Αισθανόµασταν µεγάλη ντροπή, αφού δεν µπορούσαµε να πιστέψουµε ότι εµείς, το ΠΑΣΟΚ, οδηγήσαµε την Ελλάδα στο ∆ΝΤ και τεµαχίσαµε µισθούς και συντάξεις». Και καταλήγει: «Από τότε έχουµε εκπορνευτεί πλήρως. Εχουµε κάνει τα ίδια πράγµατα πολλές φορές χωρίς να αισθανόµαστε ίχνος ντροπής». Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί του ΠαΣΟΚ παραδέχονται στις ιδιωτικές συζητήσεις τους ότι το µνηµόνιο, όσο και αν προβλέπει ορισµένες απαραίτητες µεταρρυθµίσεις, σηµαίνει ταυτόχρονα την καταδίκη της οικονοµίας σε παρατεταµένη ύφεση και την υποθήκευση της χώρας στους δανειστές της. Αναγνωρίζουν όµως ταυτόχρονα ότι ήταν η έσχατη επιλογή για την αποφυγή της πτώχευσης και τη διάσωση των καταθέσεων και των συντάξεων, αφού η κυβέρνηση είχε αποτύχει στην εφαρµογή όλων των προηγούµενων λύσεων.



«Το µνηµόνιο συντάχθηκε στο πόδι από εµάς και την τρόικα» παραδέχεται υψηλόβαθµο κυβερνητικό στέλεχος που συµµετείχε στη (µόνον κατ’ όνοµα...) διαπραγµάτευση. «Πρόκειται για διαπραγµάτευση άρπα κόλλα» λέει. «∆εν είχαµε ιδέα τι γράφαµε και σε ανάλογη και µεγαλύτερη σύγχυση βρίσκονταν οι εµπειρογνώµονες της τρόικας, οι οποίοι εργάζονταν υπό την ασφυκτική πίεση της Επιτροπής και του Ταµείου». Σύµφωνα µε συγκλίνουσες µαρτυρίες, δεν είχε γίνει η παραµικρή προετοιµασία και απλώς την τελευταία στιγµή αποµονώνονταν τµήµατα από παλαιότερα µνηµόνια του ∆ΝΤ µε την Τουρκία, το Μεξικό ή την Ουγγαρία και προσαρµόζονταν βιαστικά για να συνθέσουν το ελληνικό µνηµόνιο. «Είναι µια κακή συρραφή, ένα “µνηµόνιο-Φρανκενστάιν”» λέει υπουργός, ο οποίος οµολογεί ότι είχε στη διάθεσή του λιγότερες από τρεις ώρες για να διαβάσει, να κατανοήσει, να αξιολογήσει και να εγκρίνει το τµήµα της συµφωνίας που αφορούσε τις δεσµεύσεις του υπουργείου του για τα επόµενα τέσσερα χρόνια!

Η Αλέκα διασώζει το Κοινοβούλιο

Μόνο τα δύο πρώτα κεφάλαια του µνηµονίου είναι αµιγώς «ελληνικά». Πρόκειται για τη «νοµική εισαγωγή» την οποία συνέταξαν οι καθηγητές κκ. Ευ. Βενιζέλος και Χ. Παµπούκης σε ένα γραφείο του πέµπτου ορόφου στο επί της λεωφόρου Μεσογείων υπουργείο Περιβάλλοντος. Σε αυτό το ηλικίας µόλις 10 ετών κτίριο, µε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασµό που αποπνέει την... αισιοδοξία της ένταξης στην ΟΝΕ, πολλά κυβερνητικά στελέχη βρήκαν κρησφύγετο εκείνη την ηµέρα. Το κέντρο της Αθήνας ήταν απροσπέλαστο λόγω των δακρυγόνων και των επεισοδίων που κατέληξαν το ίδιο απόγευµα στη δολοφονία τριών νέων ανθρώπων στο υποκατάστηµα της Marfin στην οδό Σταδίου.

«Θα γίνουµε Αργεντινή. Θα µπουν µέσα και θα µας σκοτώσουν» φώναξε ο κ. Θ. Πάγκαλος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο των τριών υπαλλήλων. Βρισκόταν στη Βουλή και δίπλα του οι βουλευτές που τον άκουσαν πάγωσαν, πιστεύοντας ότι ο όχλος θα εισβάλει και θα τους λιντσάρει. Είχαν υπολογίσει χωρίς την... κυρία Αλέκα Παπαρήγα! Η γενική γραµµατέας του ΚΚΕ, µονίµως καχύποπτη και προνοητική, είχε δώσει αυστηρές εντολές στην οµάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία...


«Ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα»

«Ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα» οµολογεί µιλώντας στο «Βήµα της Κυριακής» κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος. «Από τον Φεβρουάριο του 2009, οκτώ µήνες πριν από τις εκλογές, γνωρίζαµε ότι η Ελλάδα είναι τεχνικά πτωχευµένη. Η χρεοκοπία ήταν θέµα χρόνου». Τον Φεβρουάριο του 2009 σηµειώθηκε απότοµη άνοδος της διαφοράς του επιτοκίου (spread) µεταξύ του ελληνικού και του γερµανικού κρατικού δεκαετούς οµολόγου. Η εξέλιξη αυτή, η οποία τροµοκράτησε την κυβέρνηση Καραµανλή, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τους στενούς συνεργάτες του.

Η συνέχεια στο site του Βήματος...