Τρίτη, Απριλίου 01, 2008

Ουδείς ανθελληνικότερος των Ελλήνων

Ιδού μία εκ Σκοπίων αθλιότητα. Δεν χρειάζεται να σας περιγράψουμε τι απεικονίζει. Εδώ που τα λέμε αν γινόταν στην Ελλάδα θα μιλούσαν οι συνήθεις υφέλληνες για «ελευθερία στην Τέχνη». Γιατί δεν το λένε για τους Σκοπιανούς;

Ώστε μας πρόσβαλαν οι Σκοπιανοί παραποιώντας τη σημαία μας με τη σβάστικα; Σοβαρά μιλάτε; Ας δούμε πρώτα τι έχουν πράξει ορισμένοι Έλληνες.
5 Φεβρουαρίου 2008. «Μπάτσοι και ναζί το ίδιο μαγαζί», έγραφε το πανό. Παραδίπλα μια ελληνική σημαία στο κέντρο της οποίας είχαν ζωγραφίσει μια σβάστικα.
Στο πέρας της εκδήλωσης αυτή η σημαία κάηκε.
Το γεγονός δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ΠουΓουΔουΜού. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τα Σκόπια.
Η συγκέντρωση έγινε στο Λονδίνο (έξω από τα γραφεία της Ολυμπιακής) από Έλληνες. Τη σβάστικα στη σημαία τη ζωγράφισαν Έλληνες. Τη σημαία έκαψαν Έλληνες.
Ο λόγος είναι η συνέργεια των χρυσαυγιτών με τους αστυνομικούς στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Αθήνα.
Λονδίνο, 5 Φεβρουαρίου 2008: Της Ελλάδος τα παιδιά διαφημίζουν την χώρας στας Λόνδρας. Πυρπολούν την ελληική σημαία αφού πρώτα την βεβήλωσαν ζωγραφίζοντας πάνω της μια σβάστικα...

Οκτώβριος του 2000. Οι αγουροξυπνημένοι Αθηναίοι αντικρίζουν σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της πόλης, με ανάμεικτα τα αισθήματα της αηδίας και της βουβής αγανάκτησης, μια κάθετη ελληνική σημαία με σφυροδρέπανο(!) στη θέση του σταυρού.
Και πάλι το θέμα δεν ήταν εθνικό. Οι Σκοπιανοί δεν είχαν αναμειχθεί στην υπόθεση. Το θέμα ήταν οικονομικό.
Ο Τζίμης Πανούσης έπρεπε να βγάλει λεφτά.
Πώς; Λανσάροντας διαφημιστικά την παράσταση που ανέβαζε τότε με τίτλο «Της Πατρίδας μου η σημαία».
Η ελληνική σημαία βεβηλωμένη με το σφυροδρέπανο για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας του σκατολόγου μαλάκα Τζίμη Πανούση. Τα λεφτά να βγαίνουν κι ο Λαζόπουλος θα καταθέσει μάρτυρας υπεράσπισης για τις αγαθοεργίες του Πανούση.

Όποτε λοιπόν ο Τζίμης Πανούσης θέλει να βγάλει λεφτά η συνταγή είναι απλή: θα βρίσει ή τον Χριστό ή την Παναγία ή την Ελλάδα ή όλους μαζί.
Όσο γερνάει και η έμπνευση στερεύει, οι ύβρεις αποτελούν το εφορμόν «ιππικό» του επικοινωνιακού του μηχανισμού.
Το δικαστήριο τον αθώωσε. Θα μπορούσε να κάνει αλλιώς μια και κατέθεσε υπέρ του ο κ. Λαζόπουλος;
Το κοινό τον αποθέωσε. Η εταιρεία του κοπρολόγου Πανούση «Αφιλοκερδώς ΑΕ» εισέπραξε.
Στα τηλεπαράθυρα η «αφρόκρεμα» του πικρού καφέ που πίνει η κοινωνία μας τον υπερασπίστηκε.
Κατά τα λοιπά μάς επιβουλεύονται οι Σκοπιανοί…


Ο πρωθυπουργός της χώρας υβρίζεται εικαστικά από τους Σκοπιανούς. Τον γερμανοντύσανε οι αχρείοι...



15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AKOMH ZΩNTANOΣ O ΠANOYΣHΣ?TON ΠOY... KAΛA ΛENE KAKO ΣKYΛI ΨOΦO ΔEN EXEI. EΓΩ NOMIZA OTI EIXE ΦOYNTAPEI AΠO KAIPO O BPΩMOXAΣIKΛAΣ! G AΠO CT

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Δεν ξέρω γιατί (μάλλον ξέρω) αλλά αυτός ο τυπάκος με κάνει φουρνέλο. Σπάνια νιώθω την ανάγκη να χειροδικήσω κι η κακόσχημη όψη του μου ξυπνάει τον Άρη (και τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή) που καθεύδει στο υποσυνείδητό μου.

Suspect είπε...

Αφου ο Πανουσης εχει κοινο, καλως κανει.

Αν οι παραστασεις του ειχαν μηδεν κοσμο, ή θα αλλαζε ή θα το εκλεινε

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Αγαπητέ suspect. Δεν μπορώ να συμφωνήσω με το «αφού ο Πανούσης έχει κοινό, καλώς κάνει». Είναι σαν να λέμε αφού η πρέζα έχει αγοραστές καλά κάνουν οι έμποροι.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Φίλε Ανώνυμε, σε κάποια σημεία συμφωνώ με το σχόλιό σου, ενώ σε άλλα όχι. Όμως δεν μπορώ να το δημοσιεύσω διότι αναφέρεται σε πρόσωπο με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς («μαστούριαζε» κ.λπ.) Μάζεψέ το λίγο κι εδώ είμαστε εμείς.
ΥΓ: Βγάλε και τα ρατσιστικά με τα DNA και τα άλλα διότι θα σε ρωτήσω τι σόι DNA έχει ο μαλάκας εκείνος ο τύπος του νεοέλληνα που συμπεριφέρεται χειρότερα από παράσιτο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=9L2gZAYJ7ZU

Καμαρωστε τους και σε βιντεο...
Εχετε πολυ δικιο και ... φυσικα γνωριζετε υποθετω που μενει ο Τζιμακος...

spooky είπε...

Υπάρχουν και χειρότερα... Στις ΗΠΑ τη σημαία τους την κάνουν σώβρακο, στρινγκάκι, μπικινάκι κλπ και την επιδεικνύουν σε "bikini contests" και σε τσόντες, για να... δείξουν τον "πατριωτισμό" τους (τρομάρα τους). Υπ'όψιν δε ότι αυτό απαγορεύεται διά νόμου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ
Η προσβολή στη σημαία απο συγκεκριμένα άτομα, με αφήνει παγερά αδιάφορο, διότι η αντίδραση σε αυτή την πράξη,αν δεν είναι η αρμόζουσα νομικά, δίνει τροφή και δύναμη και για άλλες έκνομες ενέργειες απο μέρους των. Αφού ΔΕΝ συλλαμβάνονται ,αφού ΔΕΝ καταδικάζονται ,αφού συνεχίζουν να τυχαίνουν προβολής απο όλους ,ακόμα και απο εσάς, ΤΟΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις υποκρισίες,γιατί αν μας πείραζε πραγματικά τότε αυτοί θα ήταν ήδη στη ¨στενή¨. Για λοιπούς που εκμεταλλεύονται τη σημαία.... Ε΄ είναι γνωστοί νομίζω.
ευχαριστώ....

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Αγαπητέ φίλε. Η ποινική τους μεταχείριση ποσώς μας ενδιαφέρει. Δεν είμαστε δικαστές. Οι συνθήκες που έφτασαν την ελληνική κοινωνία σ' αυτήν την κατάντια μας ενδιαφέρουν.
Η απονεύρωση, η αποχαύνωση, η περιφρόνηση προς την ίδια μας την πατρίδα.
Δυστυχώς, τα παιδιά που έφτασαν στο σημείο να καίνει την σημαία και να την διαπομπεύουν, πιθανότατα να έχουν χάσει συγγενείς (προγόνους) που σκοτώθηκαν προσπαθώντας να σώσουν την τιμή της Ελλάδας.
Αυτό πώς εξηγείται;

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Αγαπητέ φίλε. Η ποινική τους μεταχείριση ποσώς μας ενδιαφέρει. Δεν είμαστε δικαστές. Οι συνθήκες που έφτασαν την ελληνική κοινωνία σ' αυτήν την κατάντια μας ενδιαφέρουν.
Η απονεύρωση, η αποχαύνωση, η περιφρόνηση προς την ίδια μας την πατρίδα.
Δυστυχώς, τα παιδιά που έφτασαν στο σημείο να καίνει την σημαία και να την διαπομπεύουν, πιθανότατα να έχουν χάσει συγγενείς (προγόνους) που σκοτώθηκαν προσπαθώντας να σώσουν την τιμή της Ελλάδας.
Αυτό πώς εξηγείται;

Theodore είπε...

Συνηθως τα παιδια αυτα, ειναι loosers, αν μπορω να γραψω ετσι.
Επομενως θεωρουν οτι η σημαια, αντιπροσωπευει αυτο που τους εχει αφησει απ εξω και γι αυτο μεταβιβαζουν το μισος τους, εκει.
Εχουν επισης επιρροες απο διαφορους πειεργους τυπους που σκεπτονται σαν τους αναρχικους του μεσοπολεμου και πιστευουν σε μια αναρχια, που δεν οδηγει πουθενα βεβαια.
Αλλα δε φταινε αυτα βεβαια. Οι μεγαλοι αυτοι φταινε, οι καθοδηγητες , αλλα και η επισημη πολιτεια, που δε φροντιζει, να τους δινει καποια μορφωση, αρκετη να αντιστεκονται στις βλακειες τους.
Ειπαμε. Ολα ειναι θεμα παιδειας.

Ανώνυμος είπε...

Για το πρώτο σχόλιο για τους αναρχικούς... εγώ θα έλεγα ότι θα έπρεπε να αναρωτηθείς αν έχουν δίκιο ή άδικο.... Όταν η αστυνομία συνεργάζεται με την χρυσή αυγή... συστηματικά τότε το να ζωγραφίσουν κάποιοι μια σβάστιγκα για να δείξουν την σύνδεση πάνω στην σημαία... πιστεύω ότι δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
Για το σφυροδρέπανο του πανούση καθόλου δεν με ενδιαφέρει... απλώς ήθελε να δείξει κάτι.....
Στην τελική αν για εσένα είναι βεβήλωση το σφυροδρέπανο... για άλλους ο σταυρός και η ορθόδοξη εκλησια είναι πολύ περισσότερο... και με πρακτικά προβλήματα...

Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι ούτε στην μια περίπτωση ούτε στην άλλη έβλαψαν κάποιον ούτε οι αναρχικοί ούτε ο Πανούσης.... αν τώρα εσένα δεν σου αρέσει η άποψη των άλλων πρόβλημα σου....

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Αγαπητό χαμόγελο. Δεν μου αρέσει γενικά η παραποίηση συμβόλων πάνω στα οποία έχουν επενδυθεί πίστεις, προσδοκίες, όνειρα, ελπίδες. Ούτε τα σύμβολα που με εκφράζουν ούτε εκείνα που δεν με εκφράζουν. Πολλώ δε μάλλον η σημαία μας που συμβολίζει έναν λαό που πολέμησε το ναζισμό με πράξεις και εκατόβες θυμάτων. Πιστεύω πως γίνομαι αντιληπτός.

yannis είπε...

Κάποιο σχόλιο παρακαλώ; Ιδίως στα αρχαία κείμενα.
Είναι τρελοί αυτοί ή εμείς ή η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση;

http://www.bulgarmak.org/makedonia.htm

Πάντως αυτό που πράγματι ομιλούν αυτή τη στιγμή οι από πάνω είναι βουλγαρική διάλεκτος με 95% βουλγαρικά.

Ανώνυμος είπε...

αντε βρε λακαμαδες ολοι, τετοιοι μαλακες γιναμε και μεις, τα περναμε ολα στο ντουκου, ενω οποιαδηποτε αλλη εθνοτητα θα σταματουσε το θεμα το 91, μαλακεσ τηλεορασακιδες και ψευτοδηθεν κουλτουριαρηδες, δηθεν δεν σασ απασχολει και το χιουμοροποιειται, οταν γινευε κωλογεροι οι πρωτοι θα στε που θα κραζετε, βλακες