Δευτέρα, Φεβρουαρίου 09, 2009

«Οι γυναίκες λιώνουν για Καραμανλή»


Διαβάζοντας την κυριακάτικη Espresso με ζώσανε τα φίδια διότι εκ του κειμένου έφτασα να υποθέτω ότι μειώθηκε ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε η κ. Φωτεινή Πιπιλή στην εφημερίδα είπε για την εκδήλωση της γραμματείας γυναικών της ΝΔ, όπου παρευρέθη ο πρόεδρος της ΝΔ:
«Οι γυναίκες είναι παλαβές με τον Καραμανλή. Να σκεφτείτε ότι είχαν ανέβει πάνω στις καρέκλες για να τον χειροκροτήσουν!»
Αφού οι γυναίκες τρελαίνονται με τον Κώστα Καραμανλή και εσχάτως η ΝΔ υπολείπεται στα γκάλοπ είτε περισσεύουν οι άντρες σ’ αυτόν τον τόπο (και είναι και Πασοκτζήδες) είτε οι κυρίες λαμβάνουν σωστή φαρμακευτική αγωγή με αποτέλεσμα η τρέλα τους να αποκαθίσταται.
Επίσης, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η γραμματεία γυναικών της ΝΔ φρόντισε να εξοπλίσει το χώρο της εκδήλωσης με ανθεκτικότατες καρέκλες.
Η κ. Πιπιλή είπε ότι «είχαν ανέβει πάνω στις καρέκλες για να τον χειροκροτήσουν!» αλλά ουδείς είδε έστω μία καρέκλα να υποχωρεί από το βάρος και την ορμή του θηλυκού ξεσαλώματος άμα τη αφίξει Καραμανλή.
Στα πλάνα που είδαμε από τηλεοπτικούς σταθμούς διακρίναμε κυρίες των οποίων το βάρος θα έθετε σε δοκιμασία την αντοχή πλατφόρμας ναυπηγείου, πολλώ δε μάλλον μια απλής καρεκλίτσας.
Άρα, αν θέλετε να ανακαινίσετε το χώρο σας με νέα ανθεκτικά καθίσματα πρέπει να ρωτήσετε την κ. Παπακώστα (πρόεδρος της γραμματείας γυναικών της ΝΔ) που εντόπισε αυτά τα τεφαρίκια, ώστε να προμηθευτείτε και εσείς.
Πάντως, πρέπει να αναφέρουμε ότι μέσα στην προαναφερθείσα αποστροφή της κ. Πιπιλή υπάρχει μια αντίφαση.
Από τη μια λέει ότι οι γυναίκες είναι παλαβές με τον Καραμανλή κι από την άλλη παραθέτει ως απόδειξη το γεγονός του σκαρφαλώματός τους στις καρέκλες για να τον χειροκροτήσουν.
Αν ανεβαίνεις σε καρέκλα για να χειροκροτήσεις κάποιον που προσέρχεται σε εκδήλωση είσαι μάλλον κοντός όχι παλαβός.
Ένας «παλαβός» θα σκαρφάλωνε στον πολυέλαιο…

1 σχόλιο:

Στέλιος είπε...

καλά, φιρί-φιρί πάει η Πιπιλή να της τρίψουμε στη μούρη τις γνωστές ιστορίες περί Σαλώμης, Αρούλη κλπ κλπ. ΤΙ ΖΗΛΕΨΑΝ δηλ. οι γυναίκες στο Καραμανλή? Την ομορφιά του? Την αρρενωπότητά του? ΤΙ?