Πέμπτη, Φεβρουαρίου 19, 2009

Τα βρήκαν Λαζόπουλος - Καρατζαφέρης


Λάκης Λαζόπουλος: με αίσθημα ανακούφισης άκουσε την απρόσμενη είδηση της απόσυρσης της αγωγής του Γιώργου Καρατζαφέρη ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ως ένδειξη καλής θέλησης, ο Λάκης, επαναπρόβαλε το βίντεο που παραλίγο να τον οδηγήσει στις αίθουσες του δικαστηρίου (με αντίδικο τον Γιώργαρο) ελαφρώς παραλλαγμένο.

Έχοντας κατ’ αρχάς αφαιρέσει το προσβλητικό κολοβό μουστάκι από τη σεπτή μορφή του εθνεγέρτη από τις Τζιτζιφιές, προσέθεσε (με επεξεργασία εικόνας) ένα ευμέγεθες σομπρέρο στην καρατζαφέρεια κάρα και ως ηχητική επένδυση αντί για εμβατήρια του Ράιχ προτίμησε χρυσές επιτυχίες του Περικλή Περράκη.

Για το δύσκολο εγχείρημα απαιτήθηκε να ενώσουν τις δυνάμεις τους η δημιουργική ομάδα του Αλ Τσαντήρι Νιουζ και το πολυπληθές τμήμα «γκράφιξ» του Τηλεάστυ.

Επίσης, ο χαρισματικός τηλεοπτικός γύφτος προθυμοποιήθηκε να συμπαρουσιάσει με τον Κώστα Βενετσάνο το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του 2010 στο Τηλεάστυ.

Το πρόγραμμα, εκτός από απίθανες εκπλήξεις και πλούσια δώρα, θα περιλαμβάνει σόου με εγνωσμένης αξίας καλλιτέχνες όπως οι αδελφοί Κατσάμπα, ο Ζαχαρίας Τσίχλας, η ντίβα Τζίνα Βαρώνη, ο αθάνατος Στράτος Λασκαρίδης («Σκότωσες τον Πεθαμένο» κ.ά), και οι αδελφοί Χαϊτίδη.

Ο Κώστας Βενετσάνος, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για τους ανταποκριτές του BBC, του Ρόιτερς, των Τάιμς της Νέας Υόρκης και του Αμφιθέα Χέραλντ Τρίμπιουν, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Πρόκειται για τη σημαντικότερη εξέλιξη στον τομέα του Ελληνικού πολιτισμού έπειτα από την πρώτη έλευση του τσίρκο Μεντράνο στην Ελλάδα και της κωλοτούμπας Ρουβά στην Γιουροβίζιον!».

Κύκλοι που πρόσκεινται στην Στέλλα Μπεζαντάκου έκαναν μνεία για «πικρία της καλλιτέχνιδας» η οποία «σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι».

Η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα είχε απορρίψει μια πρόταση να εμφανιστεί στη Σκάλα του Μιλάνου στο πλευρό της Ανγής Μπάλτσα στοχεύοντας μια θέση στο πρωτοχρονιάτικο σόου του Τηλεάστυ, που, ομολογουμένως, αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της ευρωπαϊκής κουλτούρας.

Κι έμεινε στα κρύα του λουτρού εξαιτίας του Λαζόπουλου!

6 σχόλια:

Stefanos είπε...

To σωτήριο έτος 1994, παραμονή Χριστουγέννων είχαμε κάνει τη χοροεσπερίδα του σχολείου μας στον Τσίχλα..Μεγάλη μορφή. Τραγούδι Ζαχαρίας Τσίχλας, Μπάμπης νομιζω Κουνέλης, και Κλειώ Δενάρδου..
Περιττό να σου πω οτι ρίξαμε μεγάλο γέλιο και είχαμε περάσει και εξαιρετικά!!
Κονομήσαμε τα κέρατά μας βέβαια. Σε αντίθεση με τα θύματα τώρα που για να χρηματοδοτήσουν την 5ημερη πάνε στις μεγάλες πίστες και καταλήγουν να χρωστάνε.. :D
Α ρε Τσίχλα.. Μιλάμε για ΜΟΡΦΗ!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Ρε συ Στεφ, θα κάνει κωλοτούμπα φέτος ο Sakis; Θα τραγουδήσει στην Πράσινη Γραμμή με τον Μπουράκ Κουτ στις 19 Μαΐου, την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων; Ο Τζόνης Καλημέρης θα μάθει ελληνικά;

Stefanos είπε...

Κοίτα, εγώ όπως ξέρεις είμαι ένας ταπεινός ανθυπουπαλληλίσκος γραφείου. Σε τέτοια πραγματικά συμπαντικά και καυτά ερωτήματα, ο ανεπαρκής εγκέφαλός μου δε μπορεί να απαντήσει. Η πολυπλοκότητα της ερώτησής σου και το δυσθεώρητο βάθος της φιλοσοφικής ανάλυσης που συνεπάγεται, με άφησε στήλη άλατος.
πάω να κλάψω τώρα :p

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Κλαίνε ακόμα και οι δυνατοί;

Theodore είπε...

Kαλα,για ποιον Τσιχλα μιλατε;
Εγω,αυτον που ξερω,παιζει μονο,πιανο σε διαφορα ξενοδοχεια 5 αστερων,απο Μ.Βρεττανια,μεχρι Πεντελικο,και δε νομιζω οτι το σκοτωνει το πιανο.
Και δε νομιζω οτι αυτος τραγουδαει.
Εκτος και αν υπαρχει συνωνυμια.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Καρατζαφέρης πριν ιδρύσει το ΛΑ.Ο.Σ με την τότε προσπάθεια του (εσωκομματική οργάνωση αφού παραμένει βουλευτής της Ν.Δ. και κατεβαίνει στις εκλογες μαζί της) την ΝΕΑ Ε.Λ.Π.Ι.Δ.Α
Μιλάει και λέει πως θα κυβερνήσει αν γίνει εξουσία! Μέσα και οι χουντικοί...και οι βασιλικοι...και η χρυσή αυγή...

Δείτε το βίντεο εδώ:

Γεώργιος Καρατζαφέρης και Χρυσή Αυγή Εννωμένοι Δυνατοί

Τραγικό ε;;;