Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2010

Tina Birbilis wants to... βομβαρδίσει την Αθήνα!


Ούτε μεθυσμένος Γκρίζος Λύκος δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις. Τις έκανε η υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη στο σημερινό Ποντίκι!

Διαβάστε ερώτηση δημοσιογράφου και απάντηση υπουργού:

-Εάν αύριο το πρωί σας έλεγαν ότι δεν θα έχετε καμία αντίδραση, καμία πίεση και παράλληλα θα έχετε όλα τα απαραίτητα κονδύλια για την υλοποίηση ενός έργου, ποιο θα ήταν αυτό;


"Ένα από τα μεγάλα πράγματα θα ήταν να απελευθερώσει κανείς οικοδομικά τετράγωνα από το κέντρο της πόλης και να τα κάνει πράσινο. Νομίζω ότι αυτό είναι που λείπει στην Αθήνα με όλες τις άλλες παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει κανείς. Αντί να θεωρείς ένα οικοδομικό τετράγωνο όπως είναι σήμερα, να θεωρείς ένα οικοδομικό τετράγωνο στα τέσσερα με πεζοδρομήσεις, με ενδιάμεσους δρόμους, να δημιουργείς και να αποδίδεις τον δημόσιο χώρο στους πολίτες, στον πεζό και στον ποδηλάτη. Να βομβαρδίσεις την Αθήνα, σαν να μπορείς να της πάρεις τις πολυκατοικίες της και να την αδειάσεις."


ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΣ;

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΚΟΥΣ; ΥΠΑΡΧΕΙΣ;

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η υπουργός έχει δίκαιο,
πρέπει να είχαμε στείλει μερικά από τα δικά μας τζιμάνια-εργολάβους (και αυτοί που τους στηρίζουν) στο Λονδίνο να έκοβαν οικόπεδα το Hyde Park και να έκτιζαν και εκεί πολυκατοικίες.

ΛΑΟΝΙΚΟΣ είπε...

να πεσει η μιση αθηνα και να μην ξανασηκωθει ποτε. ολοι οι μαλακες που λενε οχι ας μας πουνε και μαλακες...

AISXINIS είπε...

Άνθρακας ο θησαυρός, η κ. Μπιρμπίλη μολονότι μας παρουσιάζεται ως η ευαίσθητη περιβαντολόγα, στην ουσία κρίβει μέσα της ένα μικρό Λουτφαβίτη και το εννοώ. Θα μπορούσε να πει να απελευθερώσουμε μπλόκια τετραγώνων, η προτροπή της όμως σε βομβαρδισμούς ψυχολογικά κάτι σημαίνει.
Λοιπόν η Αθήνα είναι η πιο άσχημη πόλη στον κόσμο, επειδή οι Αθηναίοι την αγαπάμε όπως είναι οι καράβλαχοι που μιλούν έτσι για πλάκα για βομβαρδισμούς και μαλακίες, αν δεν τους αρέσει να πάνε στα χωριά τους να μας αφήσουν χώρο, Γκεγκε!!(Αρβανίτικη Αττική έκφρασις)

Ανώνυμος είπε...

Πιθανολογώ οτι έχεις συμμετάσχει και συ ώστε η Αθήνα να γίνει μούτι (Αλλη μία Αρβανίτικη Αττική έκφρασις) και αισθάνεσαι τόσο περήφανος.
Γκέγκε ;

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Αν θυμάμαι καλά κάποτε και ο Στυλ. Παττακός είχε πει ότι η Αθήνα θα σωζόταν μόνο άν διάταζε τα τανκς του να κυκλώσουν τα τετράγωνα και μετά να τα γκρεμίσουν.
Η κυρία υπουργός ως πιό πολιτισμένη απλώς ας τετραγωνίσει τον κύκλο.

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκιο η Υπουργός. Οι περισσότεροι από μας το έχουμε σκεφτεί και συζητήσει σε παρέες. Επειδή εκείνη το είπε δημόσια θα την χλευάσουμε? Παρακαλώ κύριοι μην κολάτε στις λέξεις και δείτε την ουσία...Η Αθήνα είναι ένα έκτρωμα και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον αυτό το είπε ή είναι σαν αυτά που έλεγε ο "ελάτε αδέρφια μου χρυσαυγίτες στη νομή της εξουσία" Καρατζαφέρης για τη Δραγώνα;

Μεταξύ μας όμως, γκρέμισμα χρειάζεται η υδροκέφαλη Αθήνα. Μια ανυπόφορη πόλη τίγκα στην αυθαιρεσία είναι, όπου το κάθε λαμόγιο καίει δάση, χτίζει βίλες και μετά κλαψουρίζει για το... φτωχικό του το τσαρδί. Αν ΟΝΤΩΣ είπε αυτά που της αποδίδονται, ΜΠΡΑΒΟ της. Και λίγα λέει.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Αν όποιος μένει στην πόλη νιώθει τόσο ανυπόφορα μπορεί να παλέψει για να την αλλάξει προς το καλύτερο. Αν δεν μπορεί να αγωνιστεί μπορεί να αποπειραθεί να μεταδημοτεύσει.
Τα περί βομβαρδισμού παραπέμπουν είτε σε καταστάσεις βαριάς διαταραχής είτε σε μοχθηρή ψυχοσύνθεση. Σίγουρα όχι σε πρόσωπο με θετική σκέψη.
Αληθινά νιώθω μεγάλη ανασφάλεια με εξουσιαστές που νιώθουν τόσο εχθρικά για την πόλη που αγαπώ.
Όμορφη είναι η Αθήνα και μπορεί να γίνει κούκλα.
Αν θέλει η κ. Μπιρμπίλη να βομβαρδίσει πόλεις να πάρει μια χρονομηχανή και να γραφτεί εθελόντρια στην Ραφ ή την Λούφτβάφε όπως έγραψε ωραία κι ένας σχολιαστής.
Από την άλλη αν θέλει απλά να λέει μεγαλεπήβολες παρόλες να πάει σε κάποιο καφενείο να τις λέει όχι στο υπουργείο, τα έξοδα του οποίου πληρώνει ο λαός μας.

AISXINIS είπε...

Μπράβο Αδιάβροχε τα τάπωσες τα βλαχάκια!!!

Ανώνυμος είπε...

Λαικισμος μου φαινεται το σχολιο.
Η Αθηνα,ειναι μια αβιωτη πολη,και οποιος λεει οτι την αγαπαει,μαλλον κοιμαται υπνον βαθυ.
Θυμαμαι μετα τους σεισμους του 81,περπαταγα στους δρομους,κυριολεκτικα,γιατι φοβομουν μηπως μου ελθει κανα ιπταμενο αντικειμενο στο κεφαλι,και κοιτωντας ψηλα,εβλεπα τις πολυκατοικιες,σαν θηρια,ετοιμα να με φανε.
Γι αυτο,οταν παω σε καποιο μερος,που εχει χαμηλα σπιτια,αγαλλιαζει η καρδια μου.
Η αντιπαροχη,κατεστρεψε την πολη,αλλα κατεστρεψε και τον κατοικο της.Και κυριως τα παιδια.Που δεν εχουν πλεον κανεναν χωρο να παιξουν.
Και μετα,παραπονουμεθα γιατι τοσα και τοσα παιδια,παιρνουν ναρκωτικα.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Η Αθήνα δεν είναι αβίωτη. Αν ήταν θα μειωνόταν ο πληθυσμός της, δεν θα αυξανόταν. Επιδέχεται βελτιώσεων, όχι βομβαρδισμών. Αλήθεια, ό,τι δεν μας αρέσει το βομβαρδίζουμε; Το να θέλεις κάτι να γίνει καλύτερο και να μην καταστρέφεις είναι λαϊκισμός; Τότε ζήτω του!