Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2011

Συγκλονιστική έρευνα για τους λαθρομετανάστες! Ξέφραγο αμπέλι ο Έβρος. 10.000 πέρασαν μόνο τον Οκτώβριο. Μύθος η Frontex – ύποπτος ο ρόλος της. Οι εισαγγελείς δεν εφαρμόζουν τον νόμο. Η Ελλάδα χρηματοδοτεί την καταστροφή της!

O δημοσιογράφος Νίκος Βαφειάδης στο περιοδικό Κάπα της κυριακάτικης Καθημερινής (20/11/2011) παρουσιάζει μια έρευνα που σοκάρει. Διαβάστε την με προσοχή και δείτε πώς μεθοδεύτηκε και εκτελείται από την Τουρκία, την ΕΕ και το ελληνικό κράτος η διάλυση της πατρίδας μας. Κάντε κλικ πάνω στις σκαναρισμένες σελίδες για να διαβάσετε το άρθρο (σε υψηλή ανάλυση).







ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ FRONTEX

2 σχόλια:

ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ είπε...

Μπραβο ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ.Επιτελους τα πραγματα ως εχουν.Να τα βλεπεις εσυ καφρε νεοταξιτη Τσιμα με τα ψεμματα σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο σκοπός της FRONTEX δέν είναι να αποτρέπει την είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Είναι να επιτηρεί την εφαρμογή της συνθήκης του Δουβλίνου-2, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η FRONTEX για τους λαθρομετανάστες δηλαδή, κάνει ότι το DUREX για τα σπερματοζωάρια, δεν τους αφήνει να "γονιμοποιήσουν" την "πολιτισμένη" Ευρώπη.
Γι' αυτό, πρέπει να τσακιστεί να φύγει άμεσα από τη χώρα. Οι Ε.Δ και τα σώματα ασφαλείας ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ να φρουρήσουν την Πατρίδα. Αρκεί να ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ όπως εμείς ξέρουμε. Οσο γι΄αυτούς που είναι ήδη μέσα στην χώρα υπάρχει λύση, την περιέγραψε ο Βελόπουλος πρίν γίνει κι αυτός "μνημονιακός": Να χορηγηθούν σ'αυτούς ευρωπαϊκά διαβατήρια και να "διευκολυνθούν" ώστε να φτάσουν στην "πολιτιμένη" ευρώπη μέσω Αλβανίας και Σκοπίων.

Με τιμή
Ταγματάρχης (ΠΖ) Γεώργιος Π.