Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2019

Γιατὶ ἡ φωτογραφία τοῦ Τούρκου εἶναι 100% σκόπιμη, σκηνοθετημένη


Ἡ φωτογραφία τοῦ Τούρκου εἶναι σκηνοθετημένη 100% καὶ ὄχι αὐθόρμητη, ἕνα καρὲ τὸ ὁποῖο τραβήχτηκε τὴν ὥρα τῆς κίνησης τοῦ χεριοῦ. Προσέξτε πόσο καλὰ ἔχει νετάρει ὁ φακὸς σὲ ἐκεῖνον, πόσο φλοὺ φαίνεται τὸ περιβάλλον γύρω καὶ πόσο ἔξυπνα καδραρισμένη ἡ ἑλληνικὴ σημαία πίσω. Ὅταν τραβᾶς φωτὸ μὲ τὸ κύριο θέμα σου σὲ κίνηση ΔΕΝ ὑπάρχουν αὐτὰ τὰ χαρακτηριστικά.
Ἐπίσης, γιὰ τὴν δικαιολογία ὅτι ἔτσι φτιάχνει τὰ γυαλιὰ του: Ἐπιχειρήματα καὶ δικαιολογίες γιὰ νήπια. Τὸ κ@#οδάχτυλο, δηλαδὴ, ἀρχίζει καὶ τὸ ὀρθώνει ἀπὸ τὸ ὕψος τοῦ στέρνου γιὰ νὰ φτάσει στὰ γυαλιὰ του.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φερνάντο Νάβας οε οε οε
-----------------------
Σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, ο Αργεντινός αποβλήθηκε και κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, σήκωσε και τα δύο μεσαία δάχτυλά του προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Η κλήση του σε απολογία ήταν αυτονόητη, όχι όμως και η τιμωρία του. Ο πρώην παίκτης της "Ένωσης" στην απολογία του δήλωσε πως το μόνο που ήθελε ήταν να δείξει στους φιλάθλους το σκορ... Και, φυσικά, αθωώθηκε!

Ανώνυμος είπε...

https://www.tanea.gr/2000/11/16/sports/dekatesseris-imeres-timwria-ston-nabas/

Φυσικά και ΔΕΝ αθωώθηκε! Τον μπερδεύεις με τον Άντζα μάλλον που έπαιζε στην ομάδα σου κι έφαγε 1 αγωνιστική με το βαζελο

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε κ λέμε κανονικά ο Μάγκας ή Δάγκας ότι κ να είναι έπρεπε πρώτα αφού Διαγράψουν τις Άσεμνες Φώτο+γίνει κατάσχεση Φωτογραφικής Μηχανής/Κάμερας να πάει μια βόλτα σε ένα ωραίο δωμάτιο με κάποιους κυρίους εκεί θα του δινόντουσαν οι κατάλληλες διακριτικές+Πολιτισμένες(εννοείται)απαντήσεις κ ύστερα βάση Ανάκρισης θα κρίνανε οι Αρμόδιοι για περαιτέρω Νομικές Διαδικασίες Μηνύσεις/Ποινή Φυλάκισης/Συμμετοχή σε Έργα Οδοποιίας κτλ. Αυτά βέβαια θα γινόντουσαν σε ένα Κράτος με μια Ελληνική Κυβέρνηση με Εθνικά Χαραχτηριστικά κ ΟΧΙ με την Σημερινή Νεοελληνική Κατάντια-Ξεφτίλα-Ξεπεσμό που δεν μας καίγεται καρφί για τίποτα άλλο πέρα απο την ΒΟΛΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΑΣ-ΜΑΣ. Σε επίπεδο Φύλαξης Αρχαιολογικών Χώρων είμαστε εξαιρετικά Χαλαροί έως επιεικής στον κάθε Αφελή παπάρα ή κάποιον που λειτουργεί σκόπιμα..αυτό οφείλεται Σαφέστατα στο Σύστημα Διακυβέρνησης της Μεταπολίτευσης εδώ +45Χρόνια έχει ΕΚΜΑΥΛΙΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ τον Μέσο Νεοέλληνα του Αφαίρεσε την Ελληνική Εθνική Συνείδηση και τον έκανε Ελληνόφωνο-Κομματόσκυλο με ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-Παγερά Αδιάφορο&Αδρανή για Εθνικά Ζητήματα κ ο Μοναδικός λόγος Ύπαρξης είναι να περνάει καλά με ότι αυτό συνεπάγεται.Μαζί βέβαια με τον Αυτονόητο Αγώνα για να τα φέρνει βόλτα στα Βιοποριστικά-άλλο παράδειγμα εδώ και 30 Χρόνια χάνουμε Πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας σε Εικονικές Αερομαχίες με τους "Γείτονες"...και η Επίσημη Πολιτεία=η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν έχει κάνει ποτέ εκδήλωση Τιμής&Μνήμης για όλους αυτούς ένα ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ-ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΝΗΜΗΣ κάτι τέλος πάντων+βέβαια η Κοινή Γνώμη είναι ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ-ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ γιατί ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ να λειτουργεί έτσι...!!δείτε βίντεο απο Πολωνία με μεγαλειώδεις Πορείες Δεκάδων Χιλιάδων Πολωνών με Πολωνικές Σημαίες.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η κυρία που έγραψε το άρθρο στο ΜΩΡΗ-ΚΛΑΙΡΗ..εννοείται ότι λειτούργησε με κομψό=elegant τρόπο+πολιτικό ορθό λόγο για αυτό κ μίλησε για "Άβολη Φωτογραφία" προσπάθησε να το μετριάσει κ παράλληλα βγήκε εκτός ορίων αφού χρησιμοποίησε την λέξη Έθνος..που κάνει τζιζ...αυτό πραγματικά δείχνει θάρρος αφού ξεπέρασε το γνωστό Σύμπλεγμα Κατωτερότητας των Ελληνόφωνων οι οποίοι παθαίνουν διάφορα με τα παράγωγα των λέξεων ΕΘ..Έθνος-Εθνική Ομάδα-Εθνικός Ύμνος κτλ. κ ΔΕΝ κάνω πλάκα.Το Βόρεια Μακεδονία δυστυχώς ακούγεται απο παντού-τα ΜΜΕξαπάτησης-ελληνόφωνους-Καλλιτεχνικό κατεστημένο με βουλωμένα στόματα αλλά ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/09/blog-post_68.html#more