Τετάρτη, Ιουνίου 13, 2007

Όταν δεν έχεις μυαλό προστατεύεις μόνο το μαλλί


Ψωμιάδης: δεν φοράει κράνος στη μηχανή για να μην του χαλάσει το μαλλί και το θέλει σένιο για τις εκδηλώσεις. Για ό,τι υπάρχει κάτω από το μαλλί δεν ανησυχεί (σε περίπτωση ατυχήματος) εφόσον θεωρεί το τσερβέλο του ακατοίκητο.
Ψωμιάδης: ο νόμος δεν τον αφορά είναι για τους άλλους. Αν τον είχε κουμπάρο ίσως και να τον σεβόταν.
Ψωμιάδης: θα μπορούσε να φορέσει κράνος αν του έδινες μια ασορτί ασπίδα για να νομίσει πως είναι στρατιώτης του Μεγαλέξαντρου. Τη μοτοσυκλέτα την παρεξήγησε για Βουκεφάλα.
Τροχαία Θεσσαλονίκης: δεν βλέπει τηλεόραση, δεν διαβάζει εφημερίδες, δεν ακούει ραδιόφωνα, δεν μπαίνει στο Ίντερνετ, δεν κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη. Αν έκανε ένα από τα προαναφερθέντα θα έβλεπε τον Ψωμιάδη να κυκλοφορεί ξε-κράνωτος.
Δεν μπορώ να διανοηθώ πως οι τροχαίοι βλέπουν τον διασκεδαστή-νομάρχη και δεν τον γράφουν.
Μιχάλης Λιάπης: Ενημερώνεται – αν και με λίγη χρονοκαθυστέρηση. Είδε τον Ψωμιάδη να κυκλοφορεί όπως κυκλοφορεί και διέταξε(!) την Τροχαία να «γράψει» τον Πανίκα.
Ωραία εικόνα χώρας: αν δίνει κλήσεις ο υπουργός μεταφορών τότε οι αστυνόμοι καλό είναι να βγάζουν προϋπολογισμό και να υπολογίζουν τις συντάξεις, αφού ούτως ή άλλως τη δουλειά τους δεν την κάνουν.
Κυβέρνηση: θλίψη, άγχος, στεναχώρια επειδή οι Αμερικάνοι μας λένε να ρυθμίσουμε εμείς και τα Σκόπια τη διαφορά του ονόματος και το ζήτημα «από διεθνές γίνεται διμερές».
Αξιοζήλευτη αυτογνωσία: «είμαστε τόσο κιοτήδες και ανίκανοι που θεωρούμε πιο πιθανό η Νέα Ζηλανδία και τη Ζάμπια να πείσουν τους Σκοπιανούς παρά η… ισχυρή Ελλάδα».
Και το ανέκδοτο της ημέρας: η βρετανική οργάνωση Privacy International δημοσίευσε έκθεση σύμφωνα με την οποία: «οι πρακτικές της Google όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών είναι οι χειρότερες μεταξύ των μεγαλύτερων προορισμών του Διαδικτύου».
Ενώ τα 4.000.000 των καμερών παρακολούθησης που έχουν διασπαρεί στην Αγγλία προστατεύουν την ιδιωτική ζωή...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχουμε τους πολιτικούς που μας αξιζουν. οταν ολοι οι ελληναραδες πιστευουν οτι ειναι μαγκιά να κανουν ΟΤΙ τους καβ#$σει τοτε καλα να παθουμε.

εγω δεν καταλαβαινω το αλλο...οταν ολοι λένε οτι ο νεος ΚΟΚ εχει εισπρακτικό χαρακτήρα δλδ πρέπει να σκέφτονται "ρε γαμώτο πρεπει να κάνω οικονομία γιατί δεν βγαίνω...σήμερα θα περάσω μόνο μία φορα κόκκινο φανάρι"

αλλα όλα μας φταινε όταν σκοτωθεί ένας δικός μας άνθρωπος από τροχαιο. ΤΟΤΕ γινόμαστε ευσυνείδητοι και ο άλλος "εγκληματίας και ασυνείδητος"

Ανώνυμος είπε...

giati pistevei kaneis pws prokeite na to plhrwsh o panikas to prostimo?
ola ginonte gia eklogiko-epoikoinwniakoys logous.kai sthn kalyterh periptwsh 8a to xrewsh sto tameio ths nomarxias me to skeptiko oti etrexe gia douleia ths nomarxias.
zoume se mia xwra me politikous karagiozhdes kai enw to exoume parei xampari oloi kanoume pws den vlepoume na mhn mas poune vlakes.
ade na dw pote 8a ksypnhsoume epitelous.

Ανώνυμος είπε...

Γελοιότητες Ψωμιάδη και Λιάπη.