Δευτέρα, Ιουνίου 04, 2007

Χέρι χέρι με Κατέλη - Παϊτέρη!


Ακούγεται ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει κάνει πρόταση στην Αννίτα Πάνια να πολιτευτεί με το ΛΑΟΣ.
Ο δε Παπατσάκαλος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί λέει σχεδόν ευθέως πως σκοπεύει να «κατέβει στις εκλογές» με τον Γιώργαρο. Φήμες ακούγονται και για τον βάρδο Παϊτέρη.
Συνεπώς διαπιστώνουμε ότι είμεθα ante portas μιας επικίνδυνης υπερσυγκέντρωσης τηλεαστέρων και τηλεμαϊντανών στο κόμμα του καναλάρχη-εθνεγέρτη Καρατζαφέρη.
Ο Καραμανλής αν θέλει να αποφύγει πεντακομματική βουλή μπορεί να κάνει μια θεαματική ρελάνς και να προτείνει στην κυρία Ελισάβετ (που είναι ο Βάγκνερ;) μια καλή θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει παρά να εντάξει στους κόλπους του Κινήματος τον Νίκο Κατέλη – μέσες άκρες η ίδια δεινότητα στα ελληνικά χαρακτηρίζει και τους δυο.
Ο Συνασπισμός έχει την ευκαιρία να φανεί συνεπής με την πλατφόρμα ισότητα που διακηρύττει προσφέροντας μια εκλόγιμη θέση στον Βας Βας Παρασκευάς.
Τέλος το ΚΚΕ θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στον «σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι» ή στον λαϊκό βάρδο «τας κεμπάπ κεμπάπ, γαρδούμπα».
Το ταξικό εκκρεμές μάλλον θα κλίνει προς το μέρος του «σχιζοφρενή δολοφόνου» για ιστορικούς λόγους: το παρατσούκλι του, έστω και έμμεσα θυμίζει σε κάθε νοσταλγό του Στάλιν το ξεπάστρεμα του αντιδραστικού Τρότσκι (με ορειβατική αξίνα) από τον απεσταλμένο της KGB, τον αείμνηστο Ραμόν Μερκάντερ.
Κι ο Παπαθεμελής; Ποιον τηλεοπτικό αστέρα να πάρει ο Παπαθεμελής για να του δώσουν κι εκείνου του φουκαρά σημασία;
Υπάρχει λύση: να πάρει τον Μπαγκς Μπάνι.
Μια και τις προάλλες ο Καρατζαφέρης κατηγόρησε τον Στελάρα ότι είναι «λαγός της κυβέρνησης», ο συμπαθής κούνελος των καρτούν θα ταιριάξει γάντι στις ανάγκες του Παπαθεμέλειου αποκόμματος.
Ενδιαφέρουσα η περίπτωση του Στέλιου Παπαθεμελή – είτε πάρει τον Μπαγκς Μπάνι στο κόμμα είτε τον Έλμερ Φαντ ή τον Ντάφι Ντακ.
Μετά από μια αξιοσημείωτη καριέρα στο ΠΑΣΟΚ, πέρασε στη Νέα Δημοκρατία, ανεξαρτητοποιήθηκε και τέλος έκανε δικό του κόμμα.
Άντε και στην Ένωση Κεντρώων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: