Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2009

Η ταινία της χρονιάς: «Βίος ανέφελος»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι, θ'αφησω ενα και μοναδικο σχολιο σ'αυτο το μπλογκ και δεν θα το ξαναεπισκεφτω στο μελλον.

Δεν υποστηριζω Μπακογιαννη, ισα ισα, δεν θελω να τη βλεπω, οχι στην προεδρια της ΝΔ, αλλα ουτε και στην πολιτικη σκηνη της χωρας.

Αλλά βιντεακια που την παρομοιαζουν με τον αντιχριστο ή ξερω γω τι, κακο κανουν σε οσους εχουν επιχειρηματα και εν τελει κανουν καλο στην Μπακογιαννη.

Επειδη φαινεται οτι εσεις ειστε οι δημιουργοι του βιντεο (και εχω δει και αλλο ενα παρομιο που δεν ξερω αν ειναι δικο σας) θα σας ελεγα να το σβησετε και να επιχειρηματολογησετε σαν ενηλικοι (που δεν ξερω καν αν ειστε).

Τετοια κολπαια θα κανουν τον κοσμο να λυπαται την 'κακομοιρα' την μπακογιαννη και δινουν τροφη σε οσους λενε οτι 'την χτυπανε'.

Λοπον, καντε μια χαρη στον κοσμο και βγαλτε το απο τον ιντερνετ.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Σε ευχαριστούμε που άφησες "ένα και μοναδικό σχόλιο". Ευγενικό εκ μέρους σου.
Δεν είναι ευγενικό όμως να λες ανακρίβειες.
Δεν ξέρεις αν είμαστε ανήλικοι ενώ επάνω στο header του blog υπάρχει φαρδιά πλατιά η υπογραφή της ραδιοφωνικής μας εκπομπής. Λες οι σταθμοί να απασχολούν ανηλίκους;
Επίσης μας γράφεις -άτονα και ανορθόγραφα- ότι τέτοια βίντεο τελικά κάνουν καλό στην κ. Μπακογιάννη. Μακάρι. Αν κάνεις καλό σε ανθρώπους το πιστώνεται το κάρμα σου.
Φαίνεται όμως πως σε κόφτει τι κάνει καλό ή κακό σε υποψηφίους προέδρους της ΝΔ.
Εμάς διόλου. Απλά κάνουμε χιούμορ. Αν δεν μπορείς να το αντέξεις λυπούμεθα.
Επίσης δεν θα σου κάνουμε τη χάρη να το βγάλουμε από το Ίντερνετ διότι εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι Ιράκ του Σαντάμ ή Ρουμανία του Τσαουσέσκου.
Να πας στη Βόρειο Κορέα φίλε, να χορτάσεις λογοκρισία.
Και να βελτιώσεις την ορθογραφία σου και να μην ξεχνάς τους τόνους.