Δευτέρα, Απριλίου 14, 2008

Ο Χριστός σώζει και η εφημερίδα όζει, αναγνώστη καραγκιόζη


Αχρείος εκδότης πουλάει απομίμηση Χριστού σε καταγέλαστο κοινό αντί του ευτελούς αντιτίμου των 4,5€...

Φίλε αγοραστή. Μην είσαι γελοίος. Τουλάχιστον κόψε την συνήθεια έστω και για λίγο. Η χαμέρπειά σου ρακοσυλλέκτη των τυπωμένων χαρτιών θα σου βγάλει τρίχες στις παλάμες. Μπορεί να αναγουλιάσεις κι εσύ ο ίδιος από την γλίτσα που τρέχει από τα μάτια, τ’ αυτιά, την κοιλιά και τ’ αποκατινά σου, καράβλαχε.
Διαβάζω φίλε αγοραστή τυπωμένων χαρτιών (αν γίνεις άνθρωπος θα γίνεις κι αναγνώστης, υποθέτω) ότι η μια εφημερίδα ανταγωνίζεται την άλλη για το ποιος ντεμέκ χολιγουντιανός «Ιησούς» θα σηκώσει στην πλάτη του τα έγχρωμα χάρτινα συμφέροντα που λέγονται εφημερίδες. Δηλαδή, ποια ταινία με πρωταγωνιστή τον «Χριστό» θα πουλήσει περισσότερο, για να καμαρώνει στην συνέχεια ο κάθε μωροφιλόδοξος μαλάκας ότι «επηρεάζει».
Ποιο DVD θα προσελκύσει τον αφασικό τηλεχριστιανό για να σκάσει τα περιπόθητα 4.50€; Ποιος μπετατζής καραβοκύρης θα σαγηνεύσει τον τηλεχριστιανό, ο οποίος πιθανότατα, αφού τηλεμετανοήσει, στη συνέχεια θα βάλει τσόντα για τον παίξει λιγουλάκι ώστε να μην χάσει επαφή με την ειδικότητά του. Η μαλακία είναι η τελευταία έμπρακτη απόδειξη αυτοταπείνωσης που του απέμεινε.
Φίλε αγοραστή. Μην ξευτελίζεσαι με DVD. Ο ψιλικατζής κατά βάθος σε κοροϊδεύει για την κατάντια σου. Ο εκδότης θα σε λυπόταν, αν ήταν άνθρωπος. Ο δημοσιογράφος σε σιχαίνεται από τα ακροδάχτυλα μέχρι τις ψείρες της κεφαλής σου.
Φίλε αγοραστή:
Αν σε συγκινεί ο Χριστός να πας στην εκκλησία. Κανείς δεν σε υποχρεώνει να ρίξεις λεφτά στο παγκάρι. Να νηστέψεις. Να μετανοήσεις. Να πάρεις βούρδουλα και να μετρήσεις μ’ αυτό τα παΐδια των εμπόρων του ναού. Να κατανοήσεις και πάνω απ’ όλα ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ!

Αυτά να κάνεις και να μην αφήνεις να σε διασύρουν εκείνοι που γελάνε εις βάρος σου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα μια φορά με εκπλήσσετε. Έχετε απόλυτο δίκαιο.Τώρα θα μου πείτε καλά ρε γιατί σε εκπλήσουμε? Γιατι? Γιατί είναι δύσκολο στην ΕΛΛΑΔΑ του σήμερα, να βρείς κάποιον ο οποίος θα μιλήσει για τα προφανή.
Η θρησκεία μας περιγράφεται στα όσα λέτε ..τόσο απλά.. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ......
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ- ΚΑΛΗ ΑΝαΣΤΑΣΗ

Μιλ1 είπε...

Πολύ σωστοί για μια ακόμη φορά...

Makis είπε...

Να ρωτησω κατι.....
Ποιος δινει DVD se High definition?....

Ημαρτον πια.....

Ανώνυμος είπε...

οσο βριζεις τον ελληνα τοσο μαλακας γινεται... απαξια για το καθε τι που γραφει η ντιβιντιδα... μεχρι να μαζεψει ολες τις ταινιες(πολυ αμφιβαλλω αν τις βλεπει-εκτος κι αν ειναι τσοντες) τα ιδια θα λεμε κ αυτος θα τον παιζει σφυριζονας σαν τσοπανης αγνοωντας την προβατοσυνη του, τη δυσωδια κ τις κοπριες που αφηνει κληρονομια στα αμοιρα τεκνα του... να μη μιλησουμε καλυτερα για τα βιβλια, που τους αναγκασαν να αγορασουν βιβλιοθηκες... ιεροσυλια

Theodore είπε...

Ναι, τις μαζευει απλως, για να λεει οτι τις εχει.Δεν τις βλεπει γιατι δεν προλαβαινει, και για 100 αλλους λογους, αλλα τις ΕΧΕΙ.
Το ιδιο γινεται και με τα κατεβασματα απο το Ιντερνετ.Δεν τα ακουνε, γιατι δεν προλαβαινουν. Αλλα ΕΧΟΥΝ.
Και στο φιναλε, τι το θελουμε το Ιντερνετ, αν δε μπορουμε να κατεβασουμε και τραγουδια;Ετσι κι αλλοιως, για να διαβασουμε τιποτα, αποκλειεται.

Ανώνυμος είπε...

AKOYΣTE TΩPA AΛΛA MHN ΦΩNAΞETE.EXΩ ΔΩΣEI ENTOΛH ΣTA ΞAΔEPΦIA MOY NA AΓOPAZOYN OΛEΣ TIΣ EΦHM. ME EΛΛ. TAINIEΣ.AΛΛIΩΣ ΠΩΣ ΘA TIΣ AΠOKTHΣΩ EΔΩ ΣTO EΞΩTEPIKO?YΠAPXEI AΛΛOΣ TPOΠOΣ? EIMAI AΘΩOΣ? G AΠO CT

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Good life να είσαι καλά για τον ορθολογισμό σου.
Milena ευχαριστούμε για το σχόλιο και την επίσκεψη.
Μάκη, δεν γνωρίζω την απάντηση στο ερώτημα που έθεσες. Μήπως το Hightech?
Λαόνικε λίγα τα λες.
G από CT είσαι αθώος του αίματος ένεκα αποστάσεως.
Αγαπητέ ανώνυμε που μπινελικώνεις άγρια τον Λαζόπουλο αποκλείεται να δεις τέτοιου είδους post αναρτημένο στο blog μας. Επαναδιατύπωσε ευγενικά και θα αναρτήσουμε.