Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2009

Ινστιτούτο ομορφιάς «Η Θέμιδα»




Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση

Νιώθετε κουρασμένος; Οι δυνάμεις σας, σας εγκαταλείπουν; Η μεταφορά μετρητών από τη Siemens σας έχει εξουθενώσει; Ο αγώνας για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού είναι απαιτητικός; Υπάρχει λύση. Διαβάστε τι συνέβη σε έναν εκλεκτό μας πελάτη.


ΠΡΙΝ
Σε αυτή την φωτογραφία βλέπετε έναν αθώο άνθρωπο, όπως σίγουρα και αναμφίβολα και αναντάν-μπαμπαντάν είναι ο κύριος Θεόδωρος Τσουκάτος. Είναι βλοσυρός, κακόκεφος, καταπονημένος από την κακία του κόσμου και πονεμένος από τον ιοβόλο φθόνο των μικρόψυχων και αποτυχημένων που δεν τους αξίωσε η ζωή να σταθούν δίπλα σε μια μορφή του Ελληνισμού όπως ο Κώστας Σημίτης.
Ο κύριος Θεόδωρος Τσουκάτος, ταπεινός και καταφρονεμένος, στρέφει τις ελπίδες του στο ύστατο αποκούμπι της πατρίδας: την ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη Ελληνική Δικαιοσύνη που δεν έχει αφήσει ούτε μία αδικία ατιμώρητη. Η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί ως spa ψυχών και αναρρωτήριο σωμάτων. Για να δούμε, θα τα καταφέρει στην δύσκολη περίπτωση Τσουκάτου;

ΜΕΤΑ

Τα κατάφερε! Ο αθώος άνθρωπος, όπως σίγουρα και αναμφίβολα και αναντάν-μπαμπαντάν είναι ο κύριος Θεόδωρος Τσουκάτος, εξέρχεται του γραφείου του ανακριτού εμφανώς ανανεωμένος, αναζωογονημένος, άλλος άνθρωπος! Τώρα, μπορεί ελεύθερος να συνεχίσει τον εθνωφελή βίο του. Το Ινστιτούτο ομορφιάς «Η Θέμιδα» εξασφαλίζει τέτοια φάτσα σε όλους όσοι διαθέτουν τόλμη, αρετή, εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ και ήταν αρκετά χειροδύναμοι ώστε να κουβαλούν τις σακούλες με τα τούβλα της Siemens.

1 σχόλιο:

Theodore είπε...

Το θεμα ειναι οτι τα μεγαλα κομματα,τουλαχιστον,ετσι δουλευουν,εδω και10ετιες.
Αρα,μην κολλατε στον Τσουκατο και στο πασοκ.
Ο μητσοτακακος,δεν πηρε ενα σωρο εξοπλισμο,στο τσαμπα;
Η μηπως νομιζετε,οτι δεν εδιναν στη ΝΔ λεφτα;
Αυτα ειναι συκα και λυγανε,ενω τα αλλα ειναι καρυδια και σπανε;