Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2010

Μαϊμού τα περιβόητα βίντεο με τα ΟΥΚ. Ποιοί καλλιεργούν για άλλη μια φορά το ρατσιστικό μίσος;


Από το Olympia.gr που αιφνιδιάζει με την παρατηρητικότητά του

Είπαμε να το καθυστερήσουμε λίγο και να το βγάλουμε αύριο αλλά οι εξελίξεις και η λύσσα των προβοκατόρων μας πρόλαβε. Λίγη ώρα μετά λοιπόν από την “οργή” των Σκοπιανών για τα ρατσιστικά συνθήματα που “φώναξαν” τα ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εμφανίστηκε στο Άλτερ και το ανάλογο βίντεο.

Είναι άξιο απορίας πως το κανάλι προέβαλε αυτό το βίντεο που καλλιεργεί το ρατσιστικό μίσος, χωρίς να ελέγξει καν την εγκυρότητα του. Αυτό το μόρφωμα δεν χρειάστηκε καν ειδική επεξεργασία για να αποδειχτεί η χάλκευση του. Δείτε το λοιπόν με προσοχή:




Τι παρατηρούμε λοιπόν; Εκτός βεβαίως από το γεγονός ότι για άλλη μια φορά δεν φαίνεται κανένα πρόσωπο στο βίντεο να τραγουδά.

Ενώ ακούμε τα παλαμάκια του κοινού, εκεί που πέφτει το περιβόητο σύνθημα για Σκοπιανούς και Αλβανούς, τα παλαμάκια …διακόπτονται, πέφτει το σύνθημα και έπειτα συνεχίζονται κανονικά!

Θα πείτε, μπορεί το κοινό να επηρεάστηκε από το μαγνητικό κύμα των ιαχών και τα χέρια του να πάγωναν μπροστά στο άκουσμα των τρομερών ρατσιστικών κραυγών λόγω της μεταφυσικής τους, που γνωρίζουν καλά οι κυνηγοί φαντασμάτων των ΜΜ”Ε”.

Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Βλέποντας τους παρευρισκομένους, τα έρμα τα χεράκια τους συνεχίζουν να χτυπούν κανονικά. Ο Ήχος απλώς εξαφανίζεται, δείγμα ότι ο “μάγειρας” ήταν ερασιτέχνης.

Για να δούμε λοιπόν τώρα κύριε Χρυσοχοΐδη, θα κάνετε την ανάλογη έρευνα ή είστε και σεις μέρος του “εστιατορίου”;

Γιατί αύριο έρχονται τα καλύτερα, αν και δεν θα έπρεπε να έρθουν από εμάς κύριε Χρυσοχοΐδη αλλά από ΕΣΑΣ. Γιατί δε μπορεί ένας σοβαρός “μάνατζερ” να βγάζει συνέχεια σκάρτους τους “υφισταμένους” του, τότε δεν κάνει για μάνατζερ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επιπλέον, η φωνή είναι σταθερή ούτε έρχεται προς το μέρος του ακροατή, ούτε απομακρύνεται αφού περάσουν τα ΟΥΚ...
όντως είναι ερασιτεχνικό γιατί με λίγο fade in, fade out θα μπορούσε να φτιαχτεί και αυτό...

Μάλλον θα το έφτιαξε το βίνεο κανένας πράκτορας... από αυτούς που έλεγε ο Καρατζαφέρης πως βρίσκονταν ἐξω από την Βουλή.

Ανώνυμος είπε...

Δημήτριος:
Άραγε θα μιλήσει κανείς για τους ρατσιστές, νεοναζί, φασίστες κ.λπ. Σκοπιανούς και Αλβανούς που φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα και έκαιγαν την σημαία των αδελφών τους Ελλήνων που από το υστέρημά τους και το μάτωμά τους συνεχίζουν να τους επιχορηγούν με εκκατομύρια ευρώ, να τους δίνουν τανκς, να πηγαίνουν τις επιχειρήσεις τους στην πατρίδα τους για να κτυπηθεί η ανεργία και να ανέβει η παραγωγικότητα των χωρών τους;

Θα μιλήσει να τους υπενθυμίσει πως οι γυναίκες τους έρχονται σε ελληνικά νοσοκομεία για να ξεγεννήσουν δωρεάν, όπως και αυτοί για να χηρουργηθούν δωρεάν, βάζοντας τα δικά μας ταμεία "μέσα";

Θα τους υπενθυμίσει κανείς πως τα ευρώ που παίρνουν από την δική μας πατρίδα και τα μεταφέρουν στην δική τους αποτελούν μεγάλο τμήμα συναλλάγματος που ανεβάζει το δικό μας δημόσιο χρέος;

Θα τους υπενθυμίσει πως εμείς όσο ρατσιστές και εάν φαινόμαστε τους παραχωρούμε την ελληνική ιθαγένεια, κάνουμε τα στραβά μάτια στους ρατσιστικούς χάρτες που δημοσιεύουν περί μεγάλης αλβανίας και μεγάλης "μακεδονίας";

Θα τους υπενθυμίσει κανείς πως τους ανεχόμαστε στην πατρίδα μας με όλες τις γιάφκες που έχουν φτιάξει με καλάσνικοφ, δυναμίτιδες, χειροβομβίδες;

Θα τους υπενθυμίσει πως αδιαμαρτύρητα τους παραχωρούμε τις γυναίκες μας να τις βιάζουν, να μας σκοτώνουν, να μας ληστεύουν, να μας πουλάνε τα ναρκωτικά τους που σκοτώνουν τα παιδιά μας;
(Σημείωση: τις μανάδες μας τις παραχωρούμε στους Πακιστανούς που έχουν έφεση σε μεγαλύτερες ηλικίες)

Θα τους υπενθυμίσει κανείς πως τους δίνουμε το δικαίωμα τους "εκλέγειν" και "εκλέγεσθαι" και πως έχουμε βάλει πλώρη να τους βάλουμε στην Ευρώπη;

Πολλά ακόμη πρέπει να τους υπενθυμίσουμε, αλλά ίσως και να μην πρέπει. Ίσως να πρέπει να σκύψουμε ακόμη περισσότερο για να χαθούμε μέσα στην ξεφτίλα μας που ποτέ δεν κατορθώσαμε να ανακαλύψουμε τους ανδρείους που έπρεπε να μας κυβερνούν, τους ηγέτες που έπρεπε να μας συσπειρώσουν, να αισθανθούμε περήφανοι και υπεύθυνοι για την βαριά κληρονομιά που μας άφησαν οι πατέρες μας.

Όχι δεν θα κλάψω για την κατάντια της γενιάς μου, για τους βολευτές, τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τους νομικούς, την εκκλησία. Κλαίω μονάχος απόμερα, για τα παιδιά μας που έχουν αρχίσει να κατανοούν πόσο ξεδιάντροπη είναι η δική μου γενεά και πόσο κόττες είμαστε όλοι μας. Φοβάμαι πως θα πνιγούμε στο φτύσιμο. Αλλά μας αξίζει.

Στα παιδιά μας όμως; τους αξίζει να δώσουν μάχες να ξανακερδίσουν ότι εμείς χαραμίσαμε σαν κηφήνες σε ήθος, πατρίδα, οικογένεια;

Πόσο χαμηλά πρέπει να πέσω ακόμη, για να ξανασηκωθώ;

Ανώνυμος είπε...

Επίσης να πούμε πως ο "κυματισμός"των χειροκροτημάτων (η "περίοδος" που λέγαμε στη Φυσική), είναι ίδιος, σαν έχει ο μοντέρ ένα μοτίβο το οποίο επαναλαμβάνει.

Ανώνυμος είπε...

Δημήτριος:

Έχεις δίκιο για την περίοδο.
Απορίας άξιο που το παρατήρησες. Θέλει μεγάλη παρατηρητικότητα.

Μου φαίνεσαι πράκτορας και εσύ έξω από την Βουλή θα είσαι, όπως είπε και ο καρατζαφέρης.

Εγώ σαν ένας αλήτης και φυντάνι έξω από την βουλή, όπως με απεκάλεσε ο καρατζαφέρης, παρατήρησα πως ενώ απομακρύνονται και έρχονται οι επόμενοι, χωρίς ο ήχος από τα συνθήματα να μειώνεται καθόλου, ακούγεται από το βάθος ο "οδηγός" τους που λέει "αριστερά".

Πώς γίνεται αυτός που περνά από μπροστά να ακούγεται μακρύτερα από αυτούς που έχουν απομακρυνθεί ήδη.

Μυστήριο. Εάν υπάρχει κανένας πράκτορας, φυντάνι ή αλήτης (όπως είπε ο καρατζαφέρης) που μπορεί να μου δώσει απάντηση, σας παρακαλώ γιατί με έχει φάει η αγωνία.

Τέλος, παρακαλώ πολύ "Αδιάβροχοι" αποκαλύψτε μας απόψε και το άλλο "μυστικό" που έχετε γιατί δεν κρατιέμαι μέχρι αύριο. Ούτως ή άλλως μέχρι αύριο δεν ξέρουμε εάν θα ζούμε. Ξέρετε, βόμβες, ληστείες, μαχαιρώματα, χειροβομβίδες.

Αυτό που με φοβίζει περισσότερο από τους λαθροέλληνες είναι η νέα αστυνομία του Χρυσοχοϊδη που όπως είπε σε λίγο καιρό θα τρίβουμε τα μάτια μας. Θα είναι άραγε έτοιμη να συλλαμβάνει απλούς πολίτες που διαμαρτύρονται; ή έτοιμη για μάχες με τις επιθετικές χειροβομβίδες και τα καλάσνικοφ που θα φέρουν οι συμμορίες;

Ανώνυμος είπε...

Όντως κάτι βρομάει σε αυτό το βίντεο εσείς που έχετε ηχολήπτες εκεί δεν μπορεί να μας που κάτι παραπάνω για το πρώτο βίντεο;

Δημήτριος είπε...

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες (μάλλον γράψαντες) για να πω ότι και εγώ θεωρώ ότι τουλάχιστον ένα από τα βίντεο (με τα "ρατσιστικά" συνθήματα των ΟΥΚάδων που είδαν το φως της δημοσιότητας από τα εγκάθετα ΜΜΕ) είναι ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ πλαστό, καθώς έχει υποστεί ηχητικό editing. Mάλιστα υπάρχει και σχετική συζήτηση όπου έγραψα σχετικώς, συμμετείχα δε με το ίδιο όνομα που χρησιμοποιώ και εδώ. Θα ήταν νομίζω χρήσιμο να καταθέσετε και εκεί τις γνώμες σας.

Εδώ είναι το link --> http://deltio11.blogspot.com/2010/03/blog-post_4897.html

Ευχαριστώ,

Δημήτριος Π.
Chicago, IL - USA.

νικολάκης είπε...

Αν ο ηλίθιος που έγραψε το μπλογκ είχε μια ελάχιστη ιδέα από μίξη ήχων και το τι "αντιλαμβάνεται" ένα χαμηλής ποιότητας μικρόφωνο, θα καταλάβαινε ότι οι φωνάρες των ΟΥΚ εκτός από δυνατές έχουν και υψηλά μπάσα (συχνότητες 60~300 Hz) και έτσι επικαλύπτουν το χειροκρότημα το οποίο λογικά κυμαίνεται σε συχνότητες των 5KHz. Όταν μιξάρεις ήχους (ή μιξάρονται φυσικά επειδή απλά υπάρχουν στο ίδιο περιβάλλον) και τους "συμπιέζεις" σε χαμηλής ποιότητας αρχείο ήχου συμβαίνει αυτό. Δείτε το βίντεο άλλη μια φορά και θα καταλάβετε τι εννοώ.