Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2015

Απειλές "με αγάπη"

Φυσικά και θα λάμβανα απειλητικά email λόγω της κριτικής στην επελαύνουσα Αριστερά. Δεν την μπορούν. Δεν τα περίμενα, όμως, τόσο γρήγορα. Τέτοιοι είναι...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη (συγνωμη για τον ενικο αλλα σε νοιωθω πιο κοντα απο πολλους αλλους ανθρωπους που ειναι κοντινοι μου, φιλοι και συγγενεις) μην το βαζεις κατω και μην αποθαρρυνεσαι. Να χεις πιστη στον Θεο και να ξερεις πως Αυτος δεν θα σε αφησει. Τα σκυλια της αριστερας (το δεκανικι του ωξο-απο-δω στην Ελλαδα μας) θα χαρουν για λιγο καιρο. Οχι γιατι ελπιζω στους Ελληνες πως θα ξυπνησουν, μαλλον ειναι ετοιμοι να τυφλωθουν κι αλλο - μας βλεπω ικανους και για σοβιετ, αλλα γιατι ελπιζω στον Θεο που ειναι δικαιος και καποια στιγμη θα ακουσει τις προσευχες των χλευαζομενων και -οσονουπω(χαχαχαχα, για παλιοτερη σου αναρτηση)-διωκωμενων πιστων του.
Μην χανεις την πιστη σου και μην φοβασαι γιατι αν παψεις να γραφεις κι εσυ τοτε ποιος θα μεινει να λεει την αληθεια? εγω ειμαι πολυ τιποτενιος και κυριως πολυ δειλος για κατι τετοιο. Αλλωστε, οπως λεει και μια παλια παροιμια, οποιος λεει την αληθεια απο 9 χωρια τον διωχνουν. Κανε κουραγιο.
Κωνσταντινος απο Μακεδονια, αθεραπευτα δεξιος,μεταλας και χριστιανος ορθοδοξος (κυριως)

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Φίλε μου σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια σου. Κουράγιο κάνω από τον Νοέμβριο του '69 που γεννήθηκα. Πίστη έχω και μια κάποια αισιοδοξία. Να σταματήσω να γράφω κατά τι δύσκολο. Είναι εθισμός, με αποφορτίζει και έτσι συγκεντρώνομαι, κατάσταση που θεωρώ πολύτιμη. Να είσαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι απόλαυση όταν τα χώνεις στους μπολσεβίκους Παναγιώτη! Με θλίβει ότι ο ελληνικός λαός ψήφισε ανθρώπους με τέτοια θολωμένα μυαλά. Διάφοροι πλανημένοι νομίζουν ότι ήταν μια πράξη αντίστασης. Πως όμως να αντισταθούν άνθρωποι που πριν λίγα χρόνια θεωρούσαν απαγορευμένη τη λέξη πατρίδα? Γιώργος.

Ανώνυμος είπε...

Πειράζει που δεν είμαι και χριστιανος και ορθοδοξος αλλά Έλλην;