Τρίτη, Φεβρουαρίου 17, 2015

Πώς ο Προκόπης Παυλόπουλος γελούσε την ημέρα της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Ήταν υπουργός Εσωτερικών (κακή μας ώρα) ο άνθρωπος που άφησε την Αθήνα να καεί. Και γελούσε με αστειάκια στην συνέντευξη τύπου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεδομένου αφενός του διακοσμητικού-καλωσοριστικού χαρακτήρος του ρόλου του ΠτΔ κι αφετέρου της εγνωσμένης επάρκειας του mr Pakis στο κοστούμι του ρόλου, το πεδίο δόξης, όντως, διανοίγεται λαμπρόν. Παρεμπιπτόντως, σοκαρίστηκα από το παρακάτω σχόλιο Βρετανού, σήμερα στο spectator, αναφορικά με το επικείμενο Grexit, που δείχνει ότι έχουν πάρει κι έξω χαμπάρι τόσο τι πρόκειται να γίνει, όσο και τι πρέπει να γίνει.. "Greece is part of the proposed ISIS Caliphate. A collapsed Greece would most likely help their cause. Perhaps it's time for another right wing military coup."

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗΣ

Παναγιώτη τους είδες πως πανηγυριζαν στο γραφείο του; Λες και έπιασαν το Τζόκερ...!
Που μάλλον το έπιασε...
Η πιο βυσματική θέση δημοσίου υπαλλήλου στη χώρα!!!!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Μα είναι Τζόκερ η προεδρίς της Δημοκρατίας. Ας είναι καλά τα κορόιδα οι φορολογούμενοι να ταΐζουν το κηφηναριό.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Πραξικόπημα; Πάτε καλά; Να χαθεί η άλλη μισή Κύπρος, η Θράκη και ακόμα και το Παγκράτι; Πολιτική θα είναι η λύση. Τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

O Παυλόπουλος πίστευε ότι θα λύσει το μεταναστευτικό νομιμοποιώντας όλους τους παράνομους μετανάστες. Αποποινικοποίησε την παράνομη διάβαση των συνόρων. Αυτά μάλλον εκτίμησαν οι λαθρολάγνοι Συριζαίοι. Ως επιστήμονας είναι αξιόλογος, ως πολιτικός απέτυχε. Γιώργος.