Σάββατο, Ιουλίου 29, 2017

Πρωτοφανές! Στρατός χωρίς τρανσέξουαλ!

Ο Τραμπ είναι αληθινός επαναστάτης. Τόλμησε να κάνει το αυτονόητο, αυτό που εξυπηρετεί τη χώρα του.

Το στοιχειό της Νέας Τάξης και το «αναπότρεπτο» της παρακμής της Δύσης είναι τόσο ισχυρά, ώστε αρκούν 90 λέξεις συνταχθείσες από το κατάλληλο πρόσωπο για να αρχίσουν να διαλύονται. Διαβάστε τες: «Επειτα από διαβουλεύσεις με τους στρατηγούς μου και ειδικούς για στρατιωτικά ζητήματα, σας ενημερώνω ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα αποδεχθεί ούτε θα επιτρέψει σε διαφυλικά πρόσωπα να υπηρετούν στον στρατό των ΗΠΑ. Ο στρατός μας χρειάζεται να επικεντρωθεί σε μια αποφασιστική και ολοκληρωτική νίκη και δεν μπορεί να αντέξει το βάρος των τρομερών ιατρικών δαπανών και των διαταραχών που θα έφερναν τα διαφυλικά πρόσωπα στον στρατό. Ευχαριστώ».

Τα παραπάνω διαμήνυσε μέσω twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας απλά, νέτα και σκέτα, την άποψη που έχει η συντριπτική πλειονότητα των σκεπτομένων και εχεφρόνων ανθρώπων απανταχού της Γης. Ο στρατός είναι εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση για να ασχολείται και να απασχολείται με περιπτώσεις ανθρωπότυπων που
Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή θέλουν να λέγονται Μπιλ, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο νιώθουν πιο πολύ προς το Σαμάνθα και την Κυριακή είναι... ουδέτεροι, αναποφάσιστοι, ασεξουέλ και νιώθουν καταπίεση. 

Ο Τραμπ είπε αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι. Οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν είναι καταφύγιο ατόμων που δεν νιώθουν καλά με το φύλο τους και η ζωή τους όλη περιστρέφεται γύρω από την ενοχοποίηση της πλειοψηφίας για τα δικά τους ντράβαλα. Οι στρατοί ενδιαφέρονται να νικούν στις μάχες και στους πολέμους. Δεν θέλουν να δαπανούν πόρους και ώρες για να έχουν άγχη πολυτελείας. 

Οσοι ενοχλήθηκαν από την είδηση, διότι ανήκουν στις κατηγορίες που απέκλεισε από τον στρατό των ΗΠΑ ο Τραμπ, μπορούν να καταταγούν σε άλλα στρατεύματα που θα τους δεχτούν ευχαρίστως ή να ενταχθούν στο βαρύ πυροβολικό της παρακμής που κυβερνά την Ελλάδα.

1 σχόλιο:

Τα Παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Εκπληκτικός,εκρηκτικός και ουσιώδης όπως παντα.