Σάββατο, Απριλίου 18, 2020

Απλώς... Χαρδαλιάς


Ρώτησα τον Χαρδαλιά στο twitter "Τα ντελίβερι καφέδων και φαγητών δεν μεταδίδουν κορωνοϊό, αλλά η διανομή του Αγίου Φωτός στις ενορίες το μεταδίδει;"
Αντί να απαντήσει με μπλόκαρε. Δεν έχει απάντηση σε αυτό. Μόνο κούφιο νταηλίκι... Επίσης έχουν συνηθίσει οι χαρδαλιάδες αυτού του τόπου σε βολικές ερωτήσεις από βολικά παιδάκια. Δεν τα μπορούν τα άβολα και τα δύσκολα.

2 σχόλια:

BILL-KILL είπε...

Σήμερα το πρωΐ είχε ένα επεισόδιο της σειράς Της Ελλάδος τα παιδιά,στο οποίο ο Κάκαλος ήταν στην σκηνή κι έπαιζαν ένα έργο για την γιορτή της αεροπορίας.Στο κοινό ήταν ένας τύπος που συνόδευε δύο γυναίκες και είπε:ο Κάκαλος μπορεί να φέρεται σαν μαλ....να μοιάζει με μα... ς αλλά μην σαν ξεγελάει,είναι Μ....ς,όπου Κάκαλος,βάζουμε Χαρδαλιάς...!

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα μέτρα, όλη η αυστηρότητα, ότι απόθεμα μίσους είχαν το εφάρμοσαν και το έβγαλαν μόνο απέναντι στην εκκλησία και το πιστεύω μας...
Είδαμε βουλευτές, λαθρομετανάστες, γύφτους, συγκεντρώσεις, κινητές συναυλίες, προσευχές σε ταράτσες και ηχεία μουσουλμάνων... Είδαμε ακόμα και τους ίδιους με κόσμο και δημοσιογράφους δίπλα τους... Μόνο η εκκλησία έλαβε τόσο μίσος... Και φυσικά με την ανοχή της ηγεσίας της...