Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19, 2007

Ηνωμένες Μασονικές Πολιτείες της Αμερικής



Όσο ζεις μαθαίνεις. Το GEO που κυκλοφορεί συνοδεύεται από δώρο DVD που περιλαμβάνει το 3ο μέρος από μια εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ για τις μυστικές εταιρείες και τις κλειστές ελιτίστικές οργανώσεις που ασκούν εξουσία στον κόσμο.

Αυτό το 3ο μέρος αναφέρεται σε ένα θέμα που δεν το γνωρίζουμε και τόσο καλά αλλά έχει, διαχρονικά, τεράστια σημασία για τις παγκόσμιες εξελίξεις.
Οι ΗΠΑ είναι, κυριολεκτικά, μια 100% μασονική χώρα. Ιδρύθηκε από Τέκονες, διοικήθηκε και διοικείται από Τέκτονες, στελεχώθηκε και στελεχώνεται από Τέκτονες, τα νομίσματά της βρίθουν μασονικών συμβολισμών, τα κτήριά της, οι πόλεις της, τα νομίσματα, όλα!

Στη φωτό βλέπετε το άγαλμα του Τζορτζ Ουάσιγκτον και την ομοιότητα όσον αφορά στην στάση του σώματος με το άγαλμα του Μπαφομέτ.
Όλα τα προαναφερθέντα δεν είναι ανόητες συνωμοσιολογίες αλλά άριστα τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα. Διαβάστε ενδεικτικά μερικά από τα συγκλονιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται στο DVD του GEO:
16% όσων υπέγραψαν την διακήρυξη της αμερικανικής ανεξαρτησίας ήταν μασόνοι.
Το 25% όσων υπέγραψαν τα άρθρα της συνομοσπονδίας ήταν μασόνοι.
Το 33% όσων υπέγραψαν το σύνταγμα ήταν μασόνοι.
Όταν ο Ουάσιγκτον ορκίστηκε ως πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ το 1/3 των κυβερνητών των αποικιών ήταν επίσης μασόνοι.
Ο μασόνος Τ. Μούλεμπεργκ ήταν ο πρώτος ομιλητής στην αμερικανική βουλή.
Ο μασόνοι Τζον Μπλερ και Ουίλιαμ Κούσινγκ ήταν δικαστές στο πρώτο ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ.
Το 46% των αξιωματικών του στρατού ήταν επίσης μασόνοι.
Οι 39 εκ των 78 στρατηγών ήταν μασόνοι.


Ο Τζορτζ Ουάσιγκτον έθεσε τον θεμέλιο λίθο του Καπιτωλίου φορώντας την στολή του μεγάλου διδασκάλου!!!

Στην γκραβούρα απεικονίζεται στιγμιότυπο από την θεμελίωση του Καπιτωλίου. Ο Τ. Ουάσιγκτον με το μυστρί (κλασσικό μασονικό σύμβολο και την τεκτονική του αμφίεση)

Εδώ βλέπουμε τη λεωφόρο Μασσαχουσέτης, και τις οδούς Ρόοουντ Άιλαντ, Κονέκτικατ, Βερμόντ και την οδό Κέι στην Ουάσιγκτον που σχηματίζουν τέλειο πεντάγραμμο.

Και φυσικά, αποκωδικοποιούνται πλήρως τα μασονικά και λοιπά ερμητικά, πυθαγόρεια και καββαλιστικά σύμβολα στα χαρτονομίσματα των ΗΠΑ.






ΥΓ: Όλες οι εικόνες προέρχονται από στοπ καρέ του DVD.

18 σχόλια:

Μύθος είπε...

Και μια που έχω πιάσει τις ταινίες, δείτε και το National Treasure με Nicolas Cage! Αρκετά από αυτά τα δηλώνει ευθαρσώς μία mainstream ταινιούλα του Ιερόξυλου (Holywood)

Πήρα το DVD και θα το δω τώρα...

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Tο National Treasure το είδα προ 10 ημερών. Τα δείχνει κι αυτή ξεκάθαρα...

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχήν ρε μάγκες εσεις δεν απεργείτε? ειστε ή δεν είστε δημοσιογράφοι?
Τώρα όσον αφορά τα περί τεκτόνων ή μασόνων γιατί όλα αυτά είναι τόσο κακά? τι γνωρίζετε γιά όλα αυτά? ο τρόπος που τα παρουσιαζετε είναι χειρότερος και από το Λιακόπουλο, ή κάτι γριές που φοβούνται το Βεελζεβούλ... Γιατί οι μασόνοι είναι τόσο κακοί? θέλουν πράγματι άραγε να καταστρέψουν ή να επικυριαρχήσουν στον κόσμο? Η προσέγγισή σας είναι το λιγότερο πασαλλείματα και αυριανικού τύπου. Το χιούμορ σας ΄καλό είναι αλλα αφείστε τα σοβαρά γιά άλλους...

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Διορατικέ ΓιώργοΝ σε ποιο σημείο του post τα διάβασες τα "κακά" που αναφέρεις; Που γράψαμε ότι οι μασόνοι είναι κακοί; Υπόδειξέ τα παρακαλώ και κερδίζεις παστέλι χωρίς σουσάμι.
Θα έχει και κάρτα αλλαγής αν δεν σου αρέσει η γεύση.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Α, και κάτι άλλο. Γιατί αντιπαθείς τις γριές; Εσύ τους πληρώνεις την σύνταξη;

Ανώνυμος είπε...

Mόνον η έκφραση "ελιτίστικες οργανώσεις που ασκούν εξουσία στον κόσμο" αρκεί... Τα παστέλια σας κρατείστε και μη σας ξοδεύω. Με τις γριές δεν έχω τίποτε, απλά με τις προκαταλήψεις που τις συνοδεύουν. Τη σύνταξη πιθανόν να την πληρώνω και γώ. (Για το αγωνιστικό σας πνεύμα δεν κάνατε σχόλια, τελικά ειστε απεργοσπάστες δημοσιογράφοι ή μή δημοσιογράφοι?) Τέλος πάντων, εσείς σίγουρα είστε αδιάβαστοι στο θέμα (αλήθεια γνωρίζετε τη σχέση της Κάμπαλα με τον Πυθαγόρα? που τη βρήκατε τη σούπα αυτή και τη σερβίρετε? και που μάθατε σύμβολα στη σχολή δημοσιογραφίας Ομηρος μαζί με τους διάσημους δασκάλους Χατζηπαπάρα και σία?). Ως μή διορατικός σας λέω απλά περιορισθείτε στα λάϊτ χιουμοριστικά και μήν αγγίζετε θέματα που ούτε απέξω δεν περάσατε.. (ευχαριστώ άλλο παστέλι ή ηλεκτρικό λουκούμι δεν θα πάρω)

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

ΓιωργοΝ αν μας μάθεις για τους Πυθαγόρειους θα σου χρωστάμε αιώνια ευγνωμοσύνη. Το ανώνυμο σχόλιό σου περιμέναμε για να ανοίξουμε βιβλίο. Για τα σύμβολα μας κάνανε μαθήματα στην ανωτάτη σαλαμεμπορική επειδή δεν γνώριζαν ότι θα θητεύαμε δίπλα σου.
Για τις γριές έγραψες πάντως όχι για τις προκαταλήψεις τους.
Επίσης δεν κατανοώ την εμμονή σου με τις ερωτήσεις αναφορικά με την τήρηση της απεργίας. Από την επιθεώρηση εργασίας είσαι ή απλός συλλέκτης πληροφοριών;
Για να ικανοποιήσουμε και την περιέργειά σου, απεργήσαμε φιλαράκο και η ιδιότητά μας καθώς και τα ονοματεπώνυμα είναι γνωστά. Το δικό σου ω μεμυημένε ανώνυμε διδάσκαλε; Ποια η εργασία σου ω τοποτηρητή του συνδικαλισμού; Εμείς θα περιοριστούμε σε όποια ζητήματα μας επιβάλλεις Εσύ.
ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΝΞ ΚΑΙ GET A LIFE

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Εντελώς πληροφοριακά τα πληκτρολόγια έχουν και ελληνικό ερωτηματικό. Βρίσκεται ακριβώς στο πλήκτρο Q. Δοκίμασέ το και καλή διασκέδαση.

www.radionext.gr είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους, και με υγεία.
Πολύ καλή τεκμηρίωση του ζητήματος.
Χρονιάρες μέρες, μας κάνατε να κολαστούμε.

ΥΣ

Φοβάμαι τα σπαθιά και τα μαχαιριά.
Ρε τους κερατάδες τι φτιάχναν…
Σπαθόλουρα, κερατάδες, και λιβάνια.
Sex δεν είχε πουθενά; Μόνο άντρες ήταν;
Η ποδιά μου φέρνει αλλεργία. Δεν φτάνει που την φοράω στις δουλείες του σπιτιού να τη φοράω και στο γραφείο, όπως ο ανωτέρω απεικονιζόμενος αποθανών πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ανώνυμος είπε...

Το δικό μου σχόλιο απ' όλα αυτά που διάβασα και είδα στην πολύ καλή αναφορά σας είναι ότι για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως οι Η.Π.Α δεν κυβερνώνται από Αμερικάνους. Η Πεντάλφα σε ορισμένα χαρακτηριστικά πλάνα δίνει και παίρνει. Αλλά τι να πεις για μια "υπερδύναμη" που η νομισματική της μονάδα, το δολλάριο, δεν έχει το συμβολισμό D( όπως λέμε dollar )αλλά το συμβολισμό $( από την ονομασία sheker )που λέγεται ότι είναι παλιά
εβραική νομισματική μονάδα. Η δε τράπεζα που εκδίδει το νόμισμα των
Η.Π.Α είναι ιδιωτικών συμφερόντων και μάλιστα...Νεοταξικών τινών! Δηλαδή ο πύλινος...γίγαντας χρωστά
μια σέσουλα χρήματα σ΄έναν ιδιωτικό
κολοσσό! Η αλήθεια λοιπόν πρέπει να
λέγεται, γιατί και να θέλει να κρυφθεί δεν μπορεί. Ποιος αμφιβάλλει ότι οι Μασόνοι μέχρι σήμερα διαθέτουν μυστήρια δύναμη και τεράστιο πλούτο; Ποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι οι Η.Π.Α τα βάζουν μ' όλους πλην ενός, ενώπιον του οποίου στέκονται σούζα;Ποιος δεν "εκδημοκρατίζεται" ποτέ; Λευτεριά
...στις Η.Π.Α!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://polapopsis.blogspot.com
E-MAIL: karachalios.spiros@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Ισα ρε μάγκες, ένα κομμάτι κομπολόι σας έπεσε. Βλέπω και η απάντησή σας είναι ακριβής και με συγχωρείτε που ρώτησα κιόλας... Σας αρέσουν τα σχόλια που σας γλείφουν και σας λένε τι καλοί και ωραίοι είστε, και όχι σοβαρή κριτική φαίνεται. Εχω ζωή και μάλιστα καλύτερη από το να λέω σαχλαμαρίτσες στα ράδια.. και ακριβώς η απάντησή σας είναι ο λόγος που δικαιολογεί την ανωνυμία. Επίσης η ερώτηση γιά την απεργία απλώς διασταυρώνει την συνέπεια λόγων και έργων. ΑΜΑΡΤΗΣΑ Ω ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΤΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ (επίσης θα γράψω το ελληνικό ερωτηματικό σε δεκα σελιδες μέχρι να το μαθω)

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Τώρα που έγραψες ότι α) δικαιολογείται η ανωνυμία σου ω γενναίε αγωνιστή και β) ότι κάνεις σοβαρή κριτική ησυχάσαμε.

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΚΑΙ GET A LIFE

Ανώνυμος είπε...

Το DVD το είδα και ήταν καταπληκτικό! Ο φίλος Γιώργος το είδε και το κρίνει; Η παρουσίασή του είναι αντικειμενική, αυστηρά ιστορική και με τόσο πλούσιο υλικό που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί η Ελλάδα δεν έχει προσωρήσει όσο πρέπει στον τομέα του ντοκιμαντέρ, με φωτεινή εξαίρεση τον Αυγερόπουλο.
Μακάρι να συνεχιστεί η σειρά των ντοκιμαντέρ και με ανάλογο υλικό.
Παιδιά απλά συγχαρητήρια.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Πάνο thanx. Συμφωνούμε σε όλα και ειδικά στις δουλειές του σπουδαίου δημοσιογράφου που ακούει στο όνομα Γιώργος Αυγερόπουλος.
Νάσαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι θα πρεπει σε μια απεργια, να απεργουν ολοι;Ολοκληρωτισμο εχουμε; Οποιος θελει, κανει.
Και στο φιναλε, μεγαλυτερη μαλακια, απο το να απεργουν οι δημοσιογραφοι, το 2007 με Ιντερνετ και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις, το θεωρω υψιστη χαζομαρα.
Χωρια που οι κυβερνωντες, αλλο που δε θελανε. Να μην γινει ζημωση, για το θεμα της απεργιας.
Οπως και το να απεργουνε οι οδηγοι των ΜΜΜ.Πως θα πηγαινε ο κοσμος στη συγκεντρωση;
Αλλα τι ρωταω τωρα;Ποιος εχασε το μυαλο, για να το βρουμε εμεις στην Ελλαδα;
Οσον αφορα στο θεμα των Μασονων, εγω κατι τετοια, ουτε τα κοιταω καν. Τι νοημα εχει αν υπαρχουν Μασονοι, αν εμεις, κανουμε αυτο που πρεπει;
Οι Μασονοι φταινε, που δε μαθαινουμε γραμματα;
Αυτοι φταινε, που καταστρεψαμε τα δαση μας, γιατι εχτισε ο χ μαλακας το αυθαιρετο του;
Μηπως φταινε αυτοι, που η Α8ηνα εγινε ενα μπουρδελο ελευθερο;
Τι να λεμε τωρα;
Γι αυτο, γραψτε γι αυτα που μας καινε, που μας τρωνε τις σαρκες, που μαραζωνουν τα παιδια μας κι αφηστε τους Μασονους, να κανουν ο,τι μπορουν.
Ετσι κι αλλοιως, αν τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λετε, δε νομιζω οτι εμεις, μπορουμε να κανουμε και τιποτα γι αυτο.
Θοδωρος.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Γεια σου Θόδωρε! Κανείς δεν είπε ότι μας φταίνε οι Μασόνοι, οι νεφελίμ κι οι ελοχίμ για τα χάλια που δημιουργούμε μόνοι μας. Το DVD απλά εξετάζει ιστορικά ένα φαινόμενο, την πορεία μιας μυστικής εταιρείας που επηρέασε τον δυτικό πολιτισμό. Απλά αυτό.
Δεύτερον, το μπλογκ μόνος μου το γράφω, μόνος μου το ανανεώνω, και δεν έχω εξαρτημένη σχέση εργασίας με το εαυτό μου για να... απεργήσω από το μπλογκ. Δεν με πληρώνω για να γράφω στο μπλογκ.
Αυτό για έναν ανώνυμο τυπάκο που ήθελε να απεργήσω από εδώ!!!

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

τα πρωτα χρονια που το εψαχνα ειχα διαβασει και καποια βιβλια για την μασονια και για αναλογες λεσχες(μπιντελμπεργκ) αν θυμαμαι καλα.
παντα τον ανθρωπο τον εξηταρη το αγνωστο και ειδικα κατι τετοιο.
εδω στη κερκυρα που μενω εχω δει καποιες μερες που μαζευονται ανετους να πηγαινουν στην λεσχη τους η κερκυρα οπως ξερετε εχει μακρια σχεση με την μασονια απο την εποχη τησ εννετοκρατιας.
ουσιαστικα αυτη που πραγματικα κερδιζουν ειναι οσοι ειναι πολυ ψηλα στην ιεραρχια οι αλλοι ειναι απλα πιονια.(οχι πως δεν θα ηθελα να ημουν στην λεσχη απλα και μονο για εμπειρια)
γιατι ομως πατε τοσο μακρια και ψαχνετε; εδω δεν εχουμε σε θεσεις εξουσιας μασονους;
εναν τον εχετε και φωτογραφια λιγο πιο κατω(τωρα που το σκεφτομαι μηπως για αυτο τον βαλατε και οχι επειδη θα του κανουν ξου;; χαχα. ηταν τυχαιο που τον στηριξε τοσο εξοφθαλμα ο προισταμενος του πριν λιγο καιρο;)

Ανώνυμος είπε...

γράψατε για 3 dvd. Θα ψάξω αύριο το τεύχος αν δεν είναι αργά.
Μήπως γνωρίζεται που μπορώ να βρω τα άλλα 2 και ποιά ήταν η θεματολογία τους;
Ευχαριστώ