Κυριακή, Μαΐου 10, 2009

Aποκαλύψεις για την υπόθεση της 17Ν


"Υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ άτομα που ήταν μέλη της «17Ν», που δεν ξέρουμε ποιοι είναι και δεν δικάστηκαν ποτέ. Τουλάχιστον!"
Υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να αθωώσουν κατηγορουμένους. Οι Άγγλοι επέμεναν να "οριστεί' ως "αρχηγός" ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Οι δικαστές δεν ασχολήθηκαν με τα οικονομικά τετράδια της οργάνωσης επειδή "οι ανακριτικές αρχές προτιμούσαν να μην μπερδέψουν τον εισαγγελέα με λεπτομέρειες που δεν ταιριάζουν πολύ με τις ομολογίες!".

Όλα αυτά τα αποκαλύπτει ο γνωστός αμερικανός πρώην διπλωμάτης κ. Τζον Μπρέιντι Κίσλινγκ* σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην Espresso. Mπορείτε να την διαβάσετε κλικάροντας το link.

*Τζον Μπρέιντι Κίσλινγκ. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία. Σταδιοδρόμησε ως διπλωμάτης καριέρας στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ επί είκοσι χρόνια. Τον Φεβρουάριο του 2003 ήταν πολιτικός σύμβουλος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Αποφάσισε να παραιτηθεί από την ασφάλεια της θέσης του διαπιστώνοντας ότι η επικείμενη εισβολή της χώρας του στο Ιράκ ήταν μια ολέθρια απόφαση για τα συμφέροντα της Αμερικής. Η επιστολή της παραίτησής του έκανε τον γύρο του κόσμου. Δημοσιεύτηκε πρώτα στους «New York Times» και ύστερα σε δεκάδες χιλιάδες εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες, που την πρόβαλαν σαν ένα μανιφέστο μιας Αμερικής που μπορεί να κάνει τη διαφορά -προς το καλύτερο. Μιας υπερδύναμης που νομιμοποιεί κάθε πολιτική απόφασή της στηρίζοντάς τη σε ηθικά θεμέλια. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Ετοιμάζει βιβλίο για την υπόθεση της «17Ν». Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει είναι συγκλονιστικά. Η συνάντησή μας έγινε στο σπίτι τού κ. Κίσλινγκ στην Πλάκα, ένα σημείο της Αθήνας που έχει γοητεύσει (ίσως και παγιδεύσει) τον συμπαθή Αμερικανό πρώην διπλωμάτη, ο οποίος προσπαθεί να εξιχνιάσει τα… ανεξιχνίαστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: