Τρίτη, Δεκεμβρίου 21, 2010

Πάνος Καμμένος > Η Βουλή των Ελλήνων, από τις 4 Ιουνίου, βρίσκεται υπό κατοχή!


Ένας εκρηκτικός Πάνος Καμμένος -μια όαση αξιοπρέπειας-απέναντι σ ένα τσούρμο υποταχτικούς συνεδέλφους του.

Ο Καμμένος μίλησε ανοιχτά για το σχέδιο διαμελισμού της χώρας το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναφέρθηκε στην επιχείρηση ανεξαρτητοποίησης της Θράκης, ένα νέο Κόσοβο, με την συμβολή των Γερμανών και την ανοχή της Κοινότητας.

Ο Καμμένος μίλησε για τους Τσάμηδες, τους σφαγείς των Ηπειρωτών, οι οποίοι ετοιμάζουν εορταστικές εκδηλώσεις στην Ηγουμενίτσα.

Αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου η οποία επισημαίνει ότι με μια υπογραφή παραδώσαμε την εθνική ανεξαρτησία της χώρας. Eίπε χαρακτηριστικά: Η Βουλή των Ελλήνων, από τις 4 Ιουνίου, βρίσκεται υπό κατοχή!

Κάλεσε τέλος τους Έλληνες πολίτες ν αντιδράσουν με μόνο κριτήριο τον πατριωτισμό τους.

Το επαναλμβάνουμε όλα αυτό το διάστημα: Eίναι η ώρα να πάρουμε την Ελλάδα -οι πολίτες-στα χέρια μας.
Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης.

ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ: ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ:

Αναδημοσίευση από το Κουρδιστό Πορτοκάλι.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες. Να ξέρετε οτι για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ προϊόν πωλείται στα σούπερ μάρκετ, υπάρχει ένα αντίστοιχο του οποίου ο κωδικος ( barcode) στην ψηφιακή μπάρα αρχίζει από 5 20....και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ. Εγώ μέχρι σήμερα αδρανούσα. Τώρα το ψάχνω σε ΌΛΑ τα προϊόντα που αγοράζω. ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 5 20...ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ!