Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2006

Καλοφάγωτα κύριοι δικαστές!



Επιδικάζετε αυξήσεις στους εαυτούς σας. Δικάζετε υποθέσεις συναδέλφων σας που στρέφονται εναντίον απλών πολιτών και τούμπαλιν. Περιμένατε την δημοσιογραφική έρευνα για να τραβήξετε μία κλωστή από το πλεκτό του παραδικαστικού. Μερικοί από εσάς τσαμπουνάτε ότι η τιμιότητα εξαρτάται από τον μισθό σας. Αν είναι χαμηλός, τότε το λάδωμα είναι ευκολότερο. Αν σας... σηκωθεί τότε διαλέγετε την οδό της τιμιότητας. Θερμά συγχαρητήρια και πάντα τέτοια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο λεω οτι με μπερδευετε.
Εδω βεβαια, ετσι ειναι τα πραγματα, οπως τα λετε.
Βλεπετε ο Γ. Παπανδρεου, ο Γερος ομως, για να "γλυψει" τους τοτε δικαστες, που ηταν ολοι βαμμενοι δεξιοι, τους εδωσε αυξησεις, και κανονισε να μπει στο Συνταγμα η διαταξη που λεει οτι αυτοι ειναι οι περιουσιοι, και πρεπει να τα παιρνουν χοντρα.
Και ειναι τοσο δραχμοφονιαδες, που σε καθε ευκαιρια, μας δειχνουν το αληθινο τους προσωπο.
Παραδειγμα, εκεινος ο γραφικος κυριος με τα πατομπουκαλα, που συν τοις αλλοις,(ηθελε να παιρνει δυο μισθους) ηθελε να βαλουν και φρουρο στην κορη του, οταν σπουδαζε στο εξωτερικο.
Τι να πεις? Βρισκουν και τα κανουν. Ο κοσμος, κοιμαται. ΟΙ μεγαλοδημοσιογραφοι, παιρνοντας κι αυτοι χοντρα πακεττα, κανουν λιγο ντορο, για την τηλεθεαση, και μετα κανουν κι αυτοι το κοροιδο.
Εχουν αδικο οι Αναρχικοι, που τα καινε ολα?
Θοδωρος.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Θόδωρε, δεν είμαστε... δικαστές να κρίνουμε αν έχουν άδικο οι "αναρχικοί που τα καίνε όλα". Απλά επισημαίνουμε ότι η καταστροφή είναι εύκολη και προκαλεί απώλειες και θλίψη. Η δημιουργία είναι δύσκολη. Την υπόθεση του διοπτροφόρου κυρίου δεν την γνωρίζουμε. Θέλουμε επίσης να σημειώσουμε κάτι. Μπερδεύεσαι επειδή περιμένεις "μονόπαντες" απόψεις από την μια ή την άλλη πλευρά. Όμως, μέχρι σήμερα καμιά εκ των γνωστών πλευρών δεν έχει αποδείξει πως "κατέχει άπασα την αλήθεια".