Σάββατο, Ιανουαρίου 13, 2007

Η τρομοκρατία ως υποκατάστατο του Άρλεκιν



Πάμπολλοι και πάμπολλες θυμούνται την κλασσική διαφήμιση που έλεγε "μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέμαι". Τώρα βρήκαμε ρουκέτα και θάβουμε κάτω απ' το χαλί δεκάδες άλλα προβλήματα. Μεγαλοφυγόστρατοι και μικροτσούτσουνοι, παιδεία αναθεωρημένη, οικονομία και άλλα πολλά. Τελικά η τρομοκρατία αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να την έχουν εφεύρει για να αποπροσανατολίζεται ο κοσμάκης και για να παίζει ελεύθερα "μπάλα" το σύμπλοκο εξουσίας που έχει ως μοναδική του αποστολή την αυτο-αναπαραγωγή. Συν τοις άλλοις μπορεί να ρίξουμε και μερικά εθνικώς υπερήφανα ΝΑΙ στην αυτοκρατορία και να τους κεράσουμε μπόλικα δισ παραγγελιών συστημάτων... ασφαλείας - βλέπε C4I και άλλα αστεία.
Εσείς τι λέτε; Περιμένουμε τα posts σας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδελφια καλησπέρα ελπίζουμε ολα καλά.Χρόνια τώρα το ίδιο "Αρλεκιν" μας σερβίρουνε και εμείς το τρώμε με τον ίδιο ρυθμό "χαλαρά".Το θέμα είναι πότε και πως εμείς θα αντιδράσουμε.Αν μας γίνει συνείδηση αυτό τότε οι κάθε είδους κηφύνες της εξουσίας ίσως το σκεφτούν τήν επόμενη φορά καλύτερα(αν βεβαια μπουν σε αυτόν τον κόπο).
Κάθε μα κάθε φορά που η χώρα είναι σε κάποιο αναβρασμό είναι το ίδιο έργο κάτι με την τρομοκρατία.
Και ξέρετε κάτι ο Λιακόπουλος λέει να μην τρώμε κουτόχορτο η κάτι τέτοιο μήπως τελικά έχει δικιο σε αυτό.( όχι οτι συμφωνουμε με αυτά που λέει).
Καλό Σ-Κ και τα λέμε την Δευτέρα το πρωί .

ΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ειναι απλο... η μια ειδηση καλυπτει την αμεσως προηγουμενη. παιδεια-->απαλλαγες στρατου--->χτυπημα πρεσβειας... πολυ βολικο ε?