Δευτέρα, Απριλίου 02, 2007

Παραλειπόμενο -πλην σημαντικό- παρελθούσης επικαιρότητος


Ξεχάσαμε να σας το γράψουμε την εβδομάδα που πέρασε: O κόσμος πεινάει και για την ακρίβεια τρώει και άνθρωπο από την πείνα του!
Όπως ακριβώς έκαναν και Βούλγαροι που τσακώθηκαν με Έλληνα ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Ιεράπετρα, του δάγκωσαν τα αυτιά και τελικά του τα κόψανε!
Μην παραξενευτείτε αν δείτε τον Μπίστη στα κανάλια να καταγγέλει τον ταβερνιάρη επειδή δεν προνόησε να αλατίσει τα αυτάκια του για να φανούν νόστιμα στους Βούλγαρους πελάτες του.
Μπορεί επίσης να προσφύγουν οι ίδιοι οι Βούλγαροι σε ενώσεις καταναλωτών, στον ΕΦΕΤ, στο Γενικό Χημείο του Κράτους ή –ακόμα χειρότερα- σε εκπομπές καταναλωτικών σκανδάλων!
Συνεπώς εκλεκτοί αναγνώστες και αναγνώστριες, οποτεδήποτε αποπειραθείτε να συμπλακείτε με τους εν λόγω λεβέντες (ή ομοίους τους) να φροντίζετε τα ώτα σας να είναι καθαρά και… ξυρισμένα.
Μείνετε συντονισμένοι στο βασίλειο της παράνοιας και θα τα δείτε όλα!
Ωστόσο, δεν πρόκειται να δείτε πολλά τηλεπαράθυρα με οργίλους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αφού το θύμα είχε την ατυχία να γεννηθεί Έλληνας.
Αν είσαι Έλλην και δαγκώσεις Βούλγαρο είναι ρατσιστική επίθεση. Αν Βούλγαρος δαγκώσει Έλληνα φταίει η κοινωνία, το κράτος κι η κακιά στιγμή.
Σίγουρα είσαι καραμπινάτος ρατσιστής αν δεν αυτοτραυματίζεσαι κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αλλοδαπό.
Τον υποχρεώνεις να σε κοπανήσει και τον κουράζεις χωρίς να του κολλάς ένσημα.
Άραγε το βιβλίο της Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικό πώς θα κατέγραφε το συμβάν; Ως «αντισυμβατικό δείπνο» ή «γαστριμαργική επιστροφή στην παράδοση»;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MOU LEIPETE AFANTASTA ALLA sas diavazo edo kai den sas xorteno, eiste monadikoi kai anepanaliptoi opos panta. KALH ANASTASI KAI KALO PASXA MY WATERPROOFS.
'yours always
roula new york

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Roula na eisai kala.
Ki esi mas leipeis. Polla filia ston oikogeneia kai se olous toys sympatriotes mas.
Kali Anastasi!