Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2008

Φόρος τιμής στον ανεπανάληπτο θεατράνθρωπο Γιώργο Αυτιά


Την Δευτέρα που μας πέρασε, ακόμα και μικρά ΜΜΕ όπως «Τα Νέα Του Ψαροντούφεκου» είχαν ενημερωθεί για τον θάνατο του αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου από τις 5:30 το πρωί. Άντε οι καθυστερημένοι να το μάθανε στις 5:45. Ο Αυτιάς όμως δεν ήθελε να βγει στον αέρα αναγγέλλοντας την εκδημία του Μακαριωτάτου. Ήθελε να στήσει ένα μονόπρακτο όπου το σενάριο προέβλεπε πως θα μάθαινε τα νέα από το κινητό του. Θα έδειχνε πιο δραματικό να το μαθαίνει στον αέρα γαρ…
Πολλοί ισχυρίζονται ότι έπειτα από την απώλεια του Μινωτή, της Παξινού, του Χορν, της Καρέζη, της Μελίνας, του Κατράκη και άλλων πολλών θεατρανθρώπων δεν υπάρχουν πια ηθοποιοί αξιώσεων. Λάθος! Υπάρχει εν ζωή ο Αυτιάς! Δοξάστε τον!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο του Divshare που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και ακούστε online ή κατεβάστε στους υπολογιστές σας ένα ωραίο κλιπάκι της εκπομπής μας όπου ο Αυτιάς υποδύεται τον ερωτευμένο Τάσσο. Στο ρόλο της Γκόλφως η Στάη…

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τους μεγάλους θεατρανθρώπους να μην ξεχάσουμε και τον Γιώργο Τράγκα.

Theodore είπε...

Δεν ειχατε δει την εκπομπη των Καμπουρακη-Οικονομεα, που τον λεγανε γλειφτη και γλιτσα;
Αν οχι, χασατε.

Pastaflora είπε...

Μπα! έχουμε και τέτοιο σύλλογο κάτω στην πατρίδα; Τι λες τώρα!

ράγες είπε...

Τι λαϊκίστικο! Ποτέ μου δεν το άντεχα τον Αυτιά! Όποτε τον ακούω μου 'ρχεται να σπάσω την τηλεόραση! Δυστυχώς η μαμά τον θεωρεί γλυκούλη και τον παρακολουθεί καθημερινώς!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Αστερία δεν έχεις άδικο.
Θεόδωρε όχι μόνο το έχουμε παρακολουθήσει αλλά έχουμε μεταδώσει και σχετικό σποτάκι.
Πασταφλώρα, οποία έκπληξις! Είσαι από το μαγευτικό Ναύπλιο με το συναρπαστικό ΚΕΜΧ (Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού) και τους λαχταριστούς πελτέδες;

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

@Ράγες: σχεδόν όλες οι μαμάδες τον θεωρούν γλυκούλη.

Suspect είπε...

πλακα πλακα, μπορει να ειναι λιογ λιγδης αλλα ανεδειξε και μερικα προβληματα που το τελεια οργανωμενο κρατος μας, θαβει.

Andreas P. είπε...

Για να πετάξω και τη χολή μου αγαπημένοι μου Φαραώ: Θυμάστε όταν το χρηματιστήριο κατέρρεε από τις 6,500 μονάδες; Κάποιος λοιπόν έβγαινε και φώναζε "ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΦΤΗΝΑ!!". Έτσι λοιπόν, πολλές μαμάδες δεν πούλησαν στις 6,500 και στις 6 και στις 5 κλπ. Πούλησαν όμως όλοι οι "Θεοί" και οι κακόμοιρες οι μαμάδες μείναν με τις υπερπολύτιμες ΚΛΩΝΚ στο χέρι με 99,9% μείον. Αχ πότε θα βρεθεί κάποιος να τους τραβήξει τα .. Αυτιά!!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Suspect πρέπει να ομολογήσω ότι δίχως τον Αυτιά δεν θα ξανάνοιγε το σχολειό στα Σκουρέικα της Σάμου.
Olympie θα τσαντιστείς πολύ αν σου ξαναπεί κάποιος την ατάκα του Σημίτη «ας πρόσεχαν»; Μάλλον θα τσαντιστείς γι' αυτό δεν στην λέω...

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Suspect πρέπει να ομολογήσω ότι δίχως τον Αυτιά δεν θα ξανάνοιγε το σχολειό στα Σκουρέικα της Σάμου.
Olympie θα τσαντιστείς πολύ αν σου ξαναπεί κάποιος την ατάκα του Σημίτη «ας πρόσεχαν»; Μάλλον θα τσαντιστείς γι' αυτό δεν στην λέω...

Theodore είπε...

Και γιατι να τσαντιστει; Οταν πας και βαζεις τον κοπο σου, καπου, που δεν ξερεις ουτε κατα διανοια τι ειναι(και δε ρωτας να μαθεις) και σε πιανει η λυσσα της απληστιας, γιατι μετα να κλαις και να κατηγορεις τους αλλους η την κυβερνηση οτι εφταιγε;
Η νυφη μου, που εχασε καμποσα, δεν ξερω ακριβως ποσα, επαιροταν οτι επαιζε με τις φουσκες, γιατι λεει, εβγαζε πολλα, στα χαρτια βεβαια.Το τι εβγαλε βεβαια στο τελος, περιττο να σας το πω.
Γιατι λοιπον θα πρεπει να τη λυπηθω εγω;Ηθελε τα και παθετα.Επαιξε και εχασε.
Τι θελατε δηλαδη, να βγει ο Σημιτης η ο Γιαννος και να κανουν δηλωσεις για το χρηματιστηριο; Εχετε δει πολλους υπουργους-πρωθυπουργους, να κανουν δηλωσεις σε αλλα κρατη;
Ο κοσμος επαθε αυτο που εχουν παθει κατα καιρους πολλοι αλλοι λαοι. Πιστεψε οτι θα πλουτισει ετσι ,χωρις κοπο.Πραγμα που δε γινεται βεβαια.
Ξεχνατε τι εγινε στην Αμερικη το 29; Εκει πεφτανε οι χρηματιστες απο τα παραθυρα, γιατι ειχαν καταστραφει και δεν μπορουσαν να γυρισουν στη φτωχεια. Και ο κοσμος ετρωγε συσσιτιο στις γωνιες των δρομων. Σαν την κατοχη τη δικη μας.
Το ιδιο δεν εγινε στην Αλβανια;Μονο που εκει οι ανθρωποι αντεδρασαν με το δικο τους τροπο.Εκλεψαν το κρατος.
Απλως οι δημοσιογραφοι, θελοντας να ξεχαστει η ξεφτιλα τους τοτε, (το 99 δηλαδη), τοτε που βγαινανε και σπρωχνανε τον κοσμο και φουσκωναν το μπαλονι των μετοχων κι αλλο, τα φορτωσαν στους πολιτικους
Ξεχνατε κι εκεινο το γερακο, τον προεδρο των μικρομετοχων, τι ελεγε καθε μερα, που τον ειχαν ολα τα καναλια; Πουντον μετα; Χαθηκε. Το ποσα εβγαλε αυτος ομως, δεν το εμαθε κανεις.
Γι αυτο, μη λαικιζετε κι εσεις. Ο κοσμος που ειναι ενηλικος, πρεπει να ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του. Γιατι θα πρεπει να του φερομαστε σα να ειναι παιδακι;
Και στο φιναλε, αμα δεν παθει, πως θα μαθει;

Andreas P. είπε...

Αχ Φαραώ μου να είχα τις ρημάδες τις αποδείξεις και θα έβγαζες στη φόρα το απόλυτο πρώτο θέμα.. να δεις μια επενδυσάρα πολλών δις που έγινε στο Κορακοχώρι Ηλείας αμέσως μετά το κραχ.. Α ρε Τριανταφυλλόπουλε να μην έχω τη χάρη σου.

angelos είπε...

xexe.. gia polu gelio!!

angelos είπε...

xexe.. gia polu gelio!!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Αγαπητέ Θεόδωρε, παρακαλώ επαναδιατύπωσε το μήνυμά σου ευγενικά και θα αναρτηθεί. Ευχαριστούμε.

Andreas P. είπε...

Πάντως τον πρόεδρο των μικρομετόχων που αναφέρει ο Theo, τον είχα δει το 2001 με Cadillac έξω από το παλιό αεροδρόμιο. Δεν κάνω πλάκα, μάλλον είχε μείνει. Το να βγαίνει όμως φίλε Theo πρωθυπουργός χώρας και να λέει ότι το χρηματιστήριο θα φτάσει τις 7000 μονάδες, είναι μεγάλο ατόπημα. Αν δε μετά τη δήλωση του αρχίσει την πτώση και φτάσει στις 1800 μονάδες, τότε αρχίζει η καχυποψία. Πάντως τα άλλα περί απληστίας, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.

Μύθος είπε...

Αγαπημένα αδιάβροχα (που δόξα τω Θεό δεν είστε ρόμπες αλλά αδιάβροχα) έχετε δει να "παίζει" κάπου το αντίγραφο της εν λόγω εκπομπής με τον μέγα θεατράνθρωπο; Το έχασα και θα ήθελα πολύ να το δω... Σε κάνα youtube, ή αλλού;;; Εάν το έχετε εσείς, πως θα γίνει να το "βουτήξω";;;

Πολλά φιλιά, Μύθος.

Σήμερα θα αράξω να δω τους ιππότες που έλεγαν ΝΙΙΙ! Εάν είχα τον Αυτιά, θα έβλεπα εκείνον...!

Theodore είπε...

Ειναι γεγονος οτι θυμωσα πολυ με τα γραφομενα για το Κορακοχωρι και που προφανως αφορουν στον πρωην Πρωθυπουργο Σημιτη.Τον ανθρωπο δηλαδη, που εδινε το μισθο του απο την Παντειο στο Ιδρυμα, για να γινει βιβλιοθηκη.
Το να ισχυριζεσαι οτι αυτος ο συγκεκριμενος ανθρωπος, εκανε λαδια με το χρηματιστηριο, για να φαει λεφτα, το θεωρω αδιανοητο.
Ετσι κι αλλοιως, εχει αρκετα απο τον πατερα του.
Οσον αφορα στο θεμα των δηλβσεων, το μονο που ειπε, ειναι οτι η ανοδος του, αντανακλα στην καλη κατασταση της Ελληνικης οικονομιας.Ηταν λαθος η δηλωση αυτη;
Και στο φιναλε, εγω, γιατι δεν εβαλα τα λεφτα μου εκει; Ρωτησα τον ανθρωπο που εμπιστευομουν στην Τραπεζα, κι αυτος μου ειπε, μακρευα. Κι αυτο εκανα.
Κατα την αποψη σου, θα επρεπε να πουλησω το σπιτι μου, η να παρω δανειο, για να πλουτισω ακοπα; Αν το εκανα, θα ειμουν ηλιθιος. Και οι ηλιθιοι δεν περνανε καλα στη ζωη. Τι να κανουμε.
Αν εχεις αντιρρηση, ξεκινα μια κατασταση, να χρειζεται να περνουμε την αδεια απο καποιον αλλον, για να κανουμε οικονομικες πραξεις. Απο τον παππα της ενοριας μας πχ.Η απο το δασκαλο μας στο δημοτικο σχολειο.Γιατι θα μας θεωρουν απο χερι ανικανους και ανωριμους.
Θα το ηθελες αυτο;

Andreas P. είπε...

Φίλε Theo, πραγματικά με εντυπωσιάζει ο οίστρος με τον οποίο υπερασπίζεσαι έναν πρωθυπουργό που το έργο του κατεκρίθει και απετάχθει ακόμη και από τους δικούς τους ανθρώπους. Η υπεράσπιση θα έλεγα σε κάθε πιστεύω απαιτεί την ολική ακεραιότητα του αντικειμένου. Ειδ' άλλως μετατρέπεται σε στείρο φανατισμό. Για να μιλήσουμε με γεγονότα, Πως λοιπόν κρίνεις τη στάση αυτού του ανθρώπου έναντι του σχεδίου Ανάν; Το σωστή ή όχι απαιτεί υποκειμενική σκέψη. Αντικειμενικά όμως, το να βγαίνεις εντός ολίγον ωρών και να θεραπαινείς υπέρ ενός κειμένου δέκα χιλιάδων σελίδων (ανάθεμα δηλαδή αν διάβασες το 1/3), δεν είναι ορθό ή μη. Είναι απλά εγκάθετη προκατειλημμένη θέση. Αν εσύ θεωρείς ότι αυτό το ποιόν αξίζει φανατικής υποστηρίξεως, ΟΚ with me, το ότι άλλαξαν όμως την ταμπέλα του γραφικού Κορακοχωρίου σε (κΑρακοχώρι!!) για λόγους ευφημισμού όταν οι μπόμπολες του έφτιαχναν το Image, είναι γεγονός. Θα σου στείλω και φωτό για να γελάσουμε παρέα.

Aggelos Spyrou είπε...

Χαχαχα!!!

Ο Αυτιάς με τη μεγάλη... Μύτη!!!

Όλα τα μυρίζεται το άτιμο! Σημασία τελικά δεν είναι να έχεις γνώσεις σε κάτι, αλλά να πείθεις τους άλλους ότι τις έχεις!!! :)

Theodore είπε...

Ετσι ειναι, αν ετσι νομιζετε.

Ανώνυμος είπε...

teo...astous na lene...mia mera o shmiths 8a grafth sthn istoria.....giati aytos htan o monos pou TOLMHSE.............
mono oi tyfloi den vlepoun to ergo pou afhse.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΕΙΡΙΚΟΣ