Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2008

Γουρουνιές, χαρές, πανηγύρια και ο τυχερός της κλήρωσης


Φωτό: οι δυο ακραίοι είμαστε εμείς οι Αδιάβροχοι. Τρίτος από αριστερά ο man in black Τάσος Οκσίσογλου που κέρδισε την Μις Πίγκυ με τις ρόδες και στην άκρη ο νεαρός με τα κέφια είναι ο άνθρωπος της YMC, ο κ. Ανδρέας Παπακυριακόπουλος, ή Φαραώ ή Ολύμπιος. Μην ανησυχείτε δεν είναι πορτοφολάς κι έχει τόσα παρατσούκλια, εμείς του τα κολλήσαμε.

Ωραία περάσαμε ψες στον ΑΝΤ1. Ήρθε ο τυχερός ακροατής που κέρδισε την γουρουνίτσα της YMC που κλήρωσε η εκπομπή, γνωριστήκαμε, είπαμε ολίγον τι τα δικά μας, κάναμε τους κασκαντέρ για χάρη της τηλοψίας και όλα πήγαν κατ' ευχήν. Μπορεί να φαντάζει υποκριτικό, γλυκερό και σαχλό αλλά είναι γεγονός. Χαίρεσαι όταν μπορείς να δώσεις έστω και λίγη χαρά στους ανθρώπους. Νιώθεις πως κάτι προσφέρεις. Για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ανδρέα Παπακυριακόπουλο για την ευγενική του προσφορά. Πάντα τέτοια!


Μαθήματα καλλιτεχνικής φωτογραφίας: Απαθανατίζω τον Κώστα που απαθανατίζει τον Τάσο να μιλάει στην συνάδελφο Λίλιαν Τσουρλή του ΑΝΤ1.Την μηχανούλα στο τέλος την πήρε κι έφυγε ο Τασούλης. Καλά χιλιόμετρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: