Παρασκευή, Ιουνίου 20, 2008

Είδηση σοκ: Υπάρχουν και έντιμοι πολιτικοί!!!


Μέσα στον πόνο και την οδύνη, σαν βάλσαμο υποδέχθηκε το είναι μου την βαρυσήμαντη δήλωση που έκαναν και ακόμη κάνουν διάφοροι πολιτικοί στα κανάλια με αφορμή την υπόθεση Τσουκάτου-Ζίμενς: Υπάρχουν και έντιμοι πολιτικοί! Δεν είμαστε όλοι διεφθαρμένοι!
Κι εγώ που νόμιζα το αντίθετο που να πάω να εξομολογηθώ την αμαρτία μου; Και τώρα που κωλύομαι ένεκα τραύματος πώς θα μετακινηθώ;
Ναι φίλες και φίλοι. Υπάρχουν και έντιμοι πολιτικοί. Το άκουσα με τα ίδια μου τα ώτα και σας το μεταφέρω (με κάθε επιφύλαξη).

ΥΓ: Ευχαριστώ για τις ευχές.
ΥΓ 2: Στη φωτό Θόδωρος Τσουκάτος & Κώστας Σημίτης σ' ένα τρυφερό ενσταντανέ.
Στο ρόλο του ανίδεου, ο Κώστας Σημίτης. Για την ιστορία σας λέμε ότι η παράσταση "εκσυγχρονισμός" έσπασε... ταμεία!

7 σχόλια:

Athanassios είπε...

Πως να απαλύνω τον πόνο σου καλέ μου; Πως;
Ο λαός είναι ο καλύτερος κριτής...
"όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια φάτσα", προσφιλής παροιμία του γυναικείου φίλου προς το ανδρικό και τώρα τους πάει γάντι.
"όποιος έχει το πιπέρι(μίζα-λαδάκι-τυράκι) μπόλικο, το βάζει και στα λάχανα"(ΠΑΣΟΚ), το δύσμοιρο Τσουκατάκι δεν άρτυσε το πιάτο του...λέτε;
Και τελικά, υπάρχουν και καλά παιδιά μόνο που παραμένουν καλά μέχρι να ανακαλύψουν πόσο βαθύ είναι το βαρέλι που σε πολλές περιπτώσεις νομίζουν πως επειδή τους χωράει όρθιους, δεν θα τους ανακαλύψει κανείς...
Αλλά,είπαμε...ο λαός.
"ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά και τον νοικοκύρη".
Και εν αναμονή των λοιπών ΛΑΔΙΑΡΗΔΩΝ,

Και πάλι πολλά περαστικά!

ΥΓ> Πάλι καλά γιατι στην κατάσταση που βρίσκεσαι δεν χρειάζεται να "τρέχεις" για ρεπορτάζ. Ο Θεούλης, βρε,τα ρίχνει βροχή.

Morpheus είπε...

"Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.
Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρηπρόταση για τον εκμοντερνισμό/ απλοποίηση της Ελληνικής γραφής.
Στην επιστολή του ο Κύπριος ευρωβουλευτής παραθέτει ως 'τροφή για σκέψη' τα εξής:
1. Να καταργηθούν τα γράμματα 'η' και 'υ' και να αντικατασταθούν από το γράμμα 'ι'.
2. Να καταργηθεί το γράμμα 'ω' και να αντικατασταθεί από το γράμμα 'ο'.
3. Να καταργηθούν οι εξής συνδυασμοί γραμμάτων και να αντικατασταθούνως εξής: 'αι'---> 'ε', 'ει'--->'ι', 'οι--->ι', 'υι'--->ι','αυ'--->'αβ', 'ευ'--->'εβ'
4. Να καταργηθεί η χρήση του 'γγ' και να αντικατασταθεί από το 'γκ'.
5. Να καταργηθεί το τελικό γράμμα 'ς' και να αντικατασταθεί από το γράμμα 'σ'.
Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω αλλαγών, αναφέρει ο .ευρωβουλευτής, το Ελληνικό αλφάβητο θα έχει μόνο 21γράμματα (α, β, γ, δ, ε, ζ, θ, ι, κ,λ, μ, ν , ξ , ο , π, ρ, σ, τ, φ, χ, ψ) και ένα μόνο δίψηφο (το 'ου').
Ο κ. Ματσάκης υποστηρίζει ότι η απλοποίηση της Ελληνικής γραφής καθίσταται αναγκαία μέσα στα πλαίσια μιας τάσης ενωτικής πορείας των γλωσσών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, μια τέτοια αλλαγή θα καταστήσει την Ελληνική γραφή πιο απλή και πολύ πιο εύχρηστη. Ιδιαίτερα όσον αφορά την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχέση με μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν διάφορες μορφές δυσλεξίας'.
Παρακαλώ να το προωθήσετε,ώστε να δείξουμε πως αυτή η προχωρημένη
για αυτούς ιδέα είναι ανθελληνική και θα μας καταστρέψει!!!
Υ.Γ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ: Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ"
Το παραπάνω είναι ένα mail που έλαβα πριν λίγο ... Απλά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο ... και πως είναι δυνατόν να ισχύει ...

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

@morpheus: Καλησπέρα! πώς πήγαν οι εξετάσεις; Όλα ΟΚ;
@athanassios: Η πολλή η άρτυση, βαριά φέρνει εξάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

TI TOY KANEΣ TOY ΠOΔIOY PE AΔIABPOXE?ΠPOΣEXE& ΠEPAΣTIKA.O KIΣΣIΓKEP ΠOTE ΔE EIΠE AYTA,EINAI PAΔIO APBYΛA.ΓIA TO MATΣAKH TΩPA,MOΛIΣ MIΛHΣA ME 1KYΠRIO ΦIΛO &MOY EIΠE OTI EINAI M..ΠAΣ AΛΛA BΓAINEI BOYΛEYTHΣ.G AΠO CT

Ανώνυμος είπε...

ΔYΣKOΛA NA ΓINEI ΠIΣTEYTO AΛΛA YΠAPXOYN TIMIOI ΠOΛITIKOI,KAI ΣTA 3 KOMMATA, AΠΛA EΞOYΔETERONTAI AΠTO ΣYΣTHMA.OΠΩΣ AKPIBΩΣ ΣYMBAINEI ME TOYΣ EΞYΠNOYΣ EΛΛHNEΣ ΠOY XANONTAI ANAMEΣA ΣTA ΣTIΦH TΩN "AΠEΛATΩN" G AΠO CT

Ανώνυμος είπε...

αντι να τα βαζουμε με τους πολιτικαντιδες,δεν τα βαζουμε καλυτερα με ολους αυτους που τους στειλανε στη βουλη? οι οποιοι, εβαλαν τα παιδια τους,τα ανηψια τους στο δημοσιο φορ εβερ,χωσανε την τζιφρα τους για να γινει η παρανομια τους κ αιωνια υποχρεωμενοι,ταγμενοι,βολεμενοι, κανουν στον τοπο ζημια. μηπως ηρθε ο καιρος να πουμε καταμουτρα σε αυτον το λαο οτι ο ιδιος ευθυνεται για τη βρωμια του? γιατι το ξερει αλλα δεν το παραδεχεται,γνωριζει αλλα αρεσκεται να νομιμοποιειται πισω απο τους 300.δεν φταιει τοσο ο γιατρος που τα παιρνει,οσο εσυ που τα δινεις κ αυτο σε βαρος καποιου στο διπλανο κρεβατι... το ιδιον ευ, του πληθους ευ. σε εναν κοσμο,τον δικο μας, οπου η βλακεια, θρονισμενη σε βασιλειο ανευ αντιπαλων, χαιρετε κ απο λυπη δεν ξερει... περαστικα παναγιωτη!

Theodore είπε...

Mono που ξεχνανε ολοι αυτοι οι idiots, οτι καποτε, θα ζητησουν απο το Δημοσιο, να κανει καποιο εργο, σοβαρο και επειγον. Και τοτε, θα αποκαλυφθει οτι ο βασιλευς, ειναι γυμνος.
Τοτε, το καμαρι του, που θα εχει πιασει τη θεση, χωρις να εχει τα προσοντα, θα κληθει να κανει αυτο για το οποιο υποτιθεται οτι πληρωνεται.
Αλλα πως να το κανει, αφου ειναι "στοκος";
Και τοττε ομως, ο μπαμπας, ο θειος, ο μπατζανακης, δεν θα αναγνωρισουν οτι ειναι οι ιδιοι που φταινε, βαζοντας το μαλακα να κανει κατι που δεν ξερει.
Θα τα βαλουν με το καυμενο το ΔΗΜΟΣΙΟ.
Ετσι, σκετο και απροσωπο.
Και θα βγουν και θα ζητανε και αποζημιωσεις απ αυτο. Απο μας δηλαδη, τους χαχολους, που δε βαλαμε τα παιδια μας μεσα, με γλυψιμο.
Απο μας, που δεν καψαμε δαση για να χτισουμε σπιτια και μολις καει το υπολοιπο δασος, μαζι με τα σπιτια, θα βγουμε και θα ζηταμε να μας χτισουνε το ρημαδι, που ηταν λαθραιο.
Και θα εχουν κανει το καθηκον τους.
Και εμεις, θα τους βλεπουμε αταραχοι.
Ομορφος κοσμος ...Αγγελικα πλασμενος.