Πέμπτη, Ιουνίου 26, 2008

Προσέχετε δε από των ψευδοπροφητών


Κατά κρημνόν πάει ο κόσμος φίλες και φίλοι.
Ο Λιακόπουλος διαφημίζει βιβλία με προφητείες στα κανάλια και οι Judas Priest μόλις κυκλοφόρησαν διπλό δίσκο με τίτλο Nostradamus, ο οποίος είναι θεματικός και ολίγον μάπα.
Όλα τα άσματα ασχολούνται με τον Νοστράδαμο και τις προφητείες για το τέλος του κόσμου.
Φυσικά, το νέο διπλό cd των Judas Priest έχει πάμπολλες αναφορές στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, το Θηρίο και δεν συμμαζεύεται.
Δεν είναι τυχαίο ότι η Αποκάλυψη του Ιωάννη γράφτηκε στην Ελλάδα (νήσος Πάτμος).
Η χώρα μας έχει την τιμή να κάνει την πρώτη ανεπίσημη παρουσίαση του Αρμαγεδδώνα μια και ό,τι έχει γράψει ο Ιωάννης για το τέλος του κόσμου έχει ήδη συμβεί στην Ελλάδα πριν καν εμφανιστεί ο Αντίχριστος!
Τα 132.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα της πατρίδος είναι ένα πεδίο βολής του κακού, ένας πειραματικός σωλήνας επαλήθευσης ζοφερών πειραμάτων και σατανικών σχεδιασμών.
Επειδή είμαστε και λαός της φειδούς και της… πατέντας κατορθώσαμε να τα μετατρέψουμε όλα σε γης Μαδιάμ χωρίς το Θηρίο.
Αρκούσε μια περίπου ντουζίνα Ψευδοπροφήτες που διοίκησαν τούτη την αντιπροσωπεία των Μεγάλων Δυνάμεων για να εκπληρώσουν τα υπό του Ιωάννου γραφέντα και υπό Κυρίου υπαγορευθέντα προφητικά ρήματα.
Η Ελλάς, πρώτη και μόνη, κατόρθωσε όχι μόνο να υλοποιήσει τις καταστροφές που προβλέπει ο Ιωάννης, ο Δανιήλ, κι ο Πατροκοσμάς αλλά προσέθεσε περισσότερες.
Μπορεί να εκπληρώσει τις πλέον δυσοίωνες προβλέψεις, ακόμα κι αυτές του Πητ Παπαδάκου!
Γι’ αυτό, λοιπόν, όπως λέει κι ο Χριστός:
«Προσέχετε δε από των ψευδοπροφητών, οίτινες έρχονται προς υμάς εν ενδύμασι προβάτων, έσωθεν δε εισιν λύκοι άρπαγες. Από των καρπών αυτών επιγνώσεσθε αυτούς· μήτι συλλέγουσιν από ακανθών σταφυλήν ή από τριβόλων σύκα; […] Ου δύναται δένδρον αγαθόν καρπούς πονηρούς ποιείν, ουδέ δένδρον σαπρόν καρπούς καλούς ποιείν. Παν δένδρον μη ποιούν καρπόν καλόν εκκόπτεται και εις πυρ βάλλεται» (Κατά Ματθαίον κεφ. Ζ, στ.15-19).

2 σχόλια:

Athanassios είπε...

Μόνο που μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...

Ανώνυμος είπε...

TA XΛΩPA MAΣ TEΛEIΩΣAN,MONO ΣANO MAΣ EXEI AΠOMEINEI KAI EXEI ΓINEI KI AYTO ANAPΠAΣTO ΩΣ ΠPOΣANAMA.G AΠO CT