Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2009

Πάγκαλος Vs Κολοζώφ: Ξεφάντωμα και επεισόδια στην Πλάκα


Επεισόδια στην Πλάκα την Τσικνοπέμπτη.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που πρόσφατα αποκάλεσε «σταλινικό» το ΚΚΕ, υποτιμώντας και την Μπρεζνιεφική του διάσταση, συνεπλάκη με κλιμάκιο του κόμματος που είχε διασκορπιστεί σε ταβέρνες της περιοχής για να εγγράψει συνδρομητές στην «Κομμουνιστική Επιθεώρηση».
Οι στατιστικολόγοι του Περισσού υπολογίζουν ότι αν εγγράψουν ακόμα 350.000 συνδρομητές στο εγνωσμένης αξίας περιοδικό –το μοναδικό που απέμεινε να υπερασπίζεται το σοβιετικό life style- θα γίνει εφικτό να διακοπούν οι εκπομπές τηλεμάρκετινγκ από τον 902.
Αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου ισχυρίζονται ότι κ. Πάγκαλος ήταν ντυμένος πιερότος με στολή που ράφτηκε από τέσσερις ντουζίνες τόπια εγγλέζικου υφάσματος.
Αποπειράθηκε να χτυπήσει με πλαστικό ρόπαλο στο κεφάλι τον Ορέστη Κολοζόφ ο οποίος ήταν ενδεδυμένος με τη στολή του στρατάρχη Ζούκοφ.
Την κίνηση του Θεόδωρου Πάγκαλου αντελήφθη άμεσα ο κ. Σπύρος Χαλβατζής, ο οποίος εκείνη τη στιγμή διαπληκτιζόταν με τον περαστικό πλην δυναμικό Αργύρη Ντινόπουλο που είχε ντυθεί –ειδικά για την περίσταση- βουλευτής.
Πάγκαλος και Χαλβατζής κόντεψαν να έλθουν στα χέρια αλλά η απομίμηση συμπλοκής διεκόπη άμεσα από τον παρατηρητή του αγώνα και διαιτητή κ. Κάκο.
«Υπήρχε σαφής παραβίαση των κανονισμών. Γι’ αυτό διέκοψα το παιχνίδι. Ο κ. Πάγκαλος είναι σουμόκα και ο κ. Χαλβατζής απλός βιο-παλαιστής με ειδίκευση στην ταξική πάλη. Δεν μπορούσαν να υπάρχουν δυο διαφορετικά στιλ στο ίδιο ματς».
Ο Γιώργος Παπανδρέου την ώρα του διαπληκτισμού συντόνιζε συνεργείο του PBS (η ΕΡΤ των ΗΠΑ) το οποίο γύριζε ντοκιμαντέρ για τις αποκριάτικες συνήθειες των ιθαγενών της 51ης Πολιτείας της Αμερικής.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφερόμενος στο επεισόδιο το απέδωσε σε «κτηματικές διαφορές».
Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν ότι η αλήθεια κρύβεται στο ότι ο κ. Κολοζόφ σαμπόταρε συστηματικά την επιλογή των «αντιδραστικών αδελφών Μαγγίρα» για την παρουσίαση της Eurovision και επιπλέον είχε αποκαλέσει τη δεκαετία του ’70, ψευδέστατα και αηθέστατα, τον κ. Πάγκαλο «χοντρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: