Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2009

Απειλές για αίμα [«κατακόκκινη Κυριακή»] στη Θεσσαλονίκη



Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Θύρας 4 (του ΠΑΟΚ) το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι μια βουλγάρικη σημαία με έναν τυπά κουκουλοφόρο και μολοτοφορίπτη στο κέντρο της. Τα όσα γράφονται στην εν λόγω ιστοσελίδα δεν θέλουμε να τα αναπαραγάγουμε διότι το blog μας -πρώτα και κύρια- δεν είναι αντεθνικό. Η Θεσσαλονίκη για εμάς είναι πολύτιμο πετράδι στο στέμμα του Ελληνισμού, όχι Βουλγαρία όπως διακηρύττει ο συντάκτης του προαναφερθέντος επονείδιστου κειμένου.
Αν έχετε γερό στομάχι και τεράστιες ανοχές να μπείτε να διαβάσετε.

ΥΓ: Πριν απ' όλους πρέπει να το διαβάσουν οι αρχές του τόπου - αν έχει απομείνει καμιά τέλος πάντων.
ΥΓ2: Όπως δεν εκφράζουν τον Ολυμπιακό φίλαθλο οι αλητείες, τα ξυλίκια, οι τραμπουκισμοί και τα ανθελληνικά συνθήματα, έτσι (πιστεύουμε ακράδαντα) ότι όλα όσα αναφέρονται στην παραπάνω "ανακοίνωση" δεν εκφράζουν τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ.

4 σχόλια:

Μάρκος είπε...

Ως προς το υστερόγραφο 2, προφανώς τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος μαζεύει μετά το τέλος των αγώνων τους δημοσιογράφους και τους μιλά "γενικά", τις αγνοείτε επιδεικτικά, ή τις θεωρείτε απλά ως έκφραση του Ολυμπιακού "φιλάθλου". Άλλο και τούτο. Πως λέμε αλβανός τουρίστας δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι
Είμαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ...
Ουδείς αμφιβάλει ότι η διαιτησία του εν λόγω αγώνα ήταν χείριστη.
όμως αυτό που βλέπω τώρα στην σελίδα σας μέ εξοργίζει...
ελπίζω όποιος κινηθεί μέσα στην Τούμπα καλό θα ήταν να μπεί ΦΥΛΑΚΗ.. με συνοπτικές διαδικασίες.
Αυτοί που εκτοξεύουν τέτοιες απειλές πρέπει να απορρίπτονται με συνοπτικές διαδικασίες..Ζητώ συγγνώμη απο μέρους των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ και λυπάμαι..τίποτα άλλο δεν μπορώ να κάνω.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που παθιάζονται με το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα με το χαμηλότατης ποιότητας ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτούς που διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες, ανταισθητικά έντυπα απύθμενης χυδαιότητας και τραμπουκισμού. Ειλικρινά πιστεύω ότι το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου (ΠΑΕ-παράγοντες-οργανωμένοι)είναι ένας ανοιχτός και όζων βόθρος. Και τα λέω αυτά προερχόμενος από ποδοσφαιρική οικογένεια (ο πατέρας μου έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α' εθνικής τη δεκαετία του '60).

Theodore είπε...

Τη βασικη ευθυνη,τη φερουν οι δημοσιογραφοι,οι οποιοι κουρδιζουν αγραμματους και ψυχακηδες χαχολους,και τους ωθουν να ζητησουν αιμα.
Αξιος ο μισθος τους.
Οταν ομως,αλλοι ψυχακηδες,αοπ αους χωρους,τους επιτιθενται και τους απειλουν,ενοχλουνται και τρεμουν.
Δανεικα ειναι ομως αυτα και πληρωνονται.