Τρίτη, Μαρτίου 31, 2009

Σας ευχαριστούμε πολύ!


Σήμερα, στην καλά ενημερωμένη ιστοσελίδα που αφορά στο ραδιόφωνο e-tetradio, υπάρχει μια αναφορά στην εκπομπή μας, η οποία θα ήταν ψεύδος να πούμε ότι δεν μας χαροποίησε. Σχολιάζοντας την αποδοχή του κοινού στην εκπομπή μας, ο συνάδελφος Δημήτρης Κανελλόπουλος γράφει: "Η πιο πετυχημένη εκπομπή του -μερικές φορές συγκεντρώνει ακόμα και διπλάσια ποσοστά σε σχέση με τις υπόλοιπες- είναι οι «Αδιάβροχοι» που μεταδίδονται καθημερινά, 6 με 8 το πρωί. Παναγιώτης Λιάκος και Κώστας Γιαννουλόπουλος κρατούν τα ηνία της εκπομπής".
Παρόλο που πιστεύουμε στις μετρήσεις όσο και στην πιθανότητα να πάρει το Μουντιάλ το Σαν Μαρίνο, θεωρούμε ότι ενίοτε, σε κάποιο βαθμό, υποχρεώνονται οι ραδιομεζούρες να μην απέχουν πολλά έτη φωτός από την πραγματικότητα.
Αυτό το οφείλουμε πρώτα και κύρια στους καλούς συναδέλφους στον Αντέννα που μας ανέχονται και μας εμπιστεύονται τον πολύτιμο "αέρα" του σταθμού και ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ. ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ!
Σεβάσματα νυχτερινά!

1 σχόλιο:

Ευδοκία είπε...

1.Το σχόλιο με ολίγη χρονοκαθυστέρηση!
Δεν έχουν κι άδικο στο e-tetradio, χωρίς να ξέρω πώς κατέληξαν στο συμπέρασμα. Παρά τη διαφορά χρώματος στα αδιάβροχά σας, είστε καλό δίδυμο. Η εκπομπή σας βγαίνει με άνεση και φυσικότητα χωρίς να φαίνεται φτιαχτή, πράγμα σημαντικό κατά την ταπεινή «ακροατική» μου γνώμη! Πώς το καταφέρνετε?

2. Μιας και σήμερα με αφορμή το σεισμό στην Ιταλία αναφερθήκατε στα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα. Εγώ πάντως μπερδεύομαι. Κάποιοι δεν θέλουν ιδιωτικά προπτυχιακά προγράμματα στη χώρα μας. Με τα επί πληρωμή μεταπτυχιακά που ξεφυτρώνουν στα δημόσια πανεπιστήμια τί λένε; Σα να εισάγεται σταδιακά άλλη μορφή χρηματοδότησης των δημοσίων ΑΕΙ και ΤΕΙ αρχής γενομένης από τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών. Άρα δηλαδή η τάση είναι τα δημόσια πανεπιστήμια της χώρας μας να μετατραπούν σε ιδιωτικά; Ή αλλάζει η εκπαιδευτική οικονομική πολιτική ανάλογα με το επίπεδο σπουδών στο οποίο αναφερόμαστε;

Καλό Πάσχα!