Παρασκευή, Απριλίου 17, 2009

Οι ξεφτίλες της ΕΡΤ


Για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια δεν έδειξαν την περιφορά του Επιταφίου. Ούτε η ΕΤ1 ούτε η ΝΕΤ ούτε η ΕΤ3 την περιφορά στη Θεσσαλονίκη. Να δείχνουν τις σάχλες της κάθε Βαγιάννη, τους Ρουβάδες, τις χρυσοπληρωμένες παραγωγές ξέρουν. Να δείξουν την περιφορά του Επιταφίου δεν το ξέρουν. Να μάθουν όμως ότι τους πληρώνει από το υστέρημά του ένας βαθιά θρησκευόμενος λαός που απαιτεί να σέβονται τα δικαιώματά του. Ένα από τα δικαιώματα είναι να μπορούν οι ασθενείς, οι ανήμποροι, οι ηλικιωμένοι, οι εργαζόμενοι, οι κρατούμενοι και άλλοι πολλοί που δεν μπορούν να πάνε στην περιφορά του Επιταφίου να μπορούν να την παρακολουθήσουν σε μια τηλεόραση που την πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ.
Άει στην ευχή - για να μην πούμε κάπου αλλού.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώντας τους χρόνια δε μου μένει καμμία αμφιβολία ότι οι επικεφαλείς στα κρατικά μαγαζιά είναι πράκτορες των αγγλοαμερικάνων, ακλόνητοι στις θέσεις τους, είτε φτιάχνουν ειδήσεις είτε το πρόγραμμα. Οι τεράστιες αμοιβές τους και ο γενιτσαρισμός, το μίσος προς στην ελλαδίτσα που ξεχειλίζει ότι και να παίζουν συνηγορεί υπέρ αυτής της αντίληψης. Οποτε ανοίξεις ΝΕΤ ακούς εγγλέζικα, οι δε ειδήσεις είναι σαν μεταφρασμένες για εγγλέζους φιλοξενούμενους εδώ, που 'χουν χάσει τη γλώσσα τους.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Οι άνθρωποι είναι απερίγραπτοι. Δείξανε στιγμιότυπα από τον Επιτάφιο και όχι ολόκληρη την περιφορά όπως απαιτούν οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες.

anastas.blogspot.gr είπε...

Καλή Ανάσταση σας εύχομαιεκ βάθους καρδίας.
Αν και είμαι άθεος, παρ΄όλα ταύτα και σε μένα δεν άρεσε αυτό που έκαναν, αλλά δεν παύω να ακολουθώ τις παραδόσεις τις οποίες μεταφέρω στο παιδί μου όπως μου τις μετέφεραν και σε μένα οι γονείς μου. Μπορερί να ακούγετε παράξενο αλλά έτσι είναι.Τάσσος

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου Τάσσο!

Theodore είπε...

Εχουν καταντησει τα μαγαζακια τους,που τους τα πληρωνουμε εμεις,να δειχνουν η μαλακιες,η κωλοσφαιρα,η καρτουν της συμφορας.
Καλυτερα να το αφαλοκοψω το παιδι μου,παρα να το αφηνω να βλεπει τις απαραδεκτες και επικινδυνες αηδιες,που δειχνουν.

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση της ΕΡΤ να μην μεταδόσει την περιφορά του επιταφίου είναι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ κι από μένα λοιπόν.