Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2009

Το ανέκδοτο της χρονιάς


«Την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην Άνω Γλυφάδα και είναι σε εξέλιξη μέχρι τώρα, διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ι. Σακελάκος.

Ο κ. Σακελάκος ζητά να ερευνηθούν τα αίτια για την εκδήλωση της πυρκαγιάς, που πλέον εμφανίζει διάφορες εστίες σε περιοχές της Άνω Γλυφάδας και της Βούλας, να εξακριβωθεί αν οφείλεται σε εμπρηστική ενέργεια και να εντοπιστούν αν υπάρχουν ευθύνες προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ήδη με εντολή του Προϊσταμένου σπεύδουν στα μέτωπα της φωτιάς οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών κ.κ. Ελευθεριάνος και Ορνεράκης προκειμένου να συλλέξουν επιτόπου τα πρώτα στοιχεία για την έρευνα τους».


Εισαγγελείς! Xα χα χα χα χα. Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση! Μπου χα χα μου χαρ χαρ χα! Καλύτερο κι από το άλλο με τον Τοτό.

Όταν σφάξουνε τον κόκορα στα θεμέλια των αυθαιρέτων θα γελάσουμε κι άλλο.

3 σχόλια:

Aggelos Spyrou είπε...

Διέμενα Άνω Γλυφάδα πριν μερικά χρόνια, γνωρίζω καλά τα "κατατόπια". Το Σάββατο που μας πέρασε, κατηφορίζοντας προς τη θάλασσα, είδα το βουνό που είχε πρασινίσει και είπα στη γυναίκα μου: "Να δεις, θα το κάψουν φέτος".

Σήμερα με κατηγόρησε για γκαντέμη.

Βρε λες;

Καλησπέρα!

Μύθος είπε...

Μέγας γκαντέμης!!!!! Κανόνισε να πεις τίποτα και για την Νάξο κακομοίρη μου!

Theodore είπε...

Θυμοσαστε το δισκο του Χαρυ Κλιν,"Δοξαστε με";
Για βαλτε να τον ακουσετε.Ειναι παντα επικαιρος.