Τετάρτη, Αυγούστου 25, 2010

Έμπορος ναρκωτικών αποκαλεί «αφεντικό» τον Πάγκαλο



Όσο και αν είναι το μέγεθος της αθλιότητας που υποπτεύεσαι ότι χαρακτηρίζει μια κυβέρνηση του ΔΝΤ σαν την υπάρχουσα, μερικές φορές δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς ορισμένα γραφόμενα και ειδησάρια που διαβάζεις στον Τύπο σαν το σημερινό παραπολιτικό του Έθνους (σελ. 11), όπου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παραδέχεται σε άτυπο υπουργικό συμβούλιο(!!!) ότι τον καλημερίζει έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος τον αποκαλεί αφεντικό!!! Σε άλλη χώρα, όπου οι ιθύνοντες δεν θα χόρευαν στον ρυθμό που υπαγορεύουν οι κατοχικές δυνάμεις, ο αντιπρόεδρος μιας κυβέρνησης από την πρώτη ημέρα που θα αντιλαμβανόταν την παρουσία εμπόρου ναρκωτικών εγγύς του γραφείου του θα καλούσε άμεσα την Αστυνομία. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΑΦΕΝΤΙΚΟ»!

ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ;

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ο Λάκης...

«Μετά τον... Λάκη τον γλυκούλη ήρθε η ώρα η ελληνική κοινή γνώμη να μάθει και τον Λάκη που... πουλά ναρκωτικά!
Υπεύθυνος είναι ο Θ. Πάγκαλος, ο οποίος στη χθεσινή συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρίσκεται και το γραφείο του, κατέθεσε τη δική του εμπειρία. «Κάθε μέρα που πηγαίνω στο γραφείο μου με χαιρετάει ο Λάκης», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
«Ποιος είναι ο Λάκης;» ρώτησε ο Δ. Ρέππας.

«Πουλάει ναρκωτικά και μου φωνάζει... γεια σου αφεντικό!» απάντησε αγέρωχος ο πληθωρικός αντιπρόεδρος. «Και γιατί σε φωνάζει αφεντικό;» επέμεινε ο υπουργός Υποδομών, προσπαθώντας να κάνει τους συναδέλφους του να γελάσουν... Γ.Α.»

5 σχόλια:

staratalogia είπε...

http://staratalogia.blogspot.com/2010/08/blog-post_4367.html

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ;;ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ...ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Δευτέρα!

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ξεχνάμε οτι το αφεντικό του Λάκη (ο Πάνκαλος) έχει αφεντικό τον Τζεφρυ...
Τι έλεγε ο Τζεφρυ;
Έλεγε οτι ΄θα πρέπει να επιτραπεί η χρήση των ναρκωτικών (συγκεκριμένα του χασίς)!!
Σ.Σ. : Και μην τολμήσει κανείς να κάνει διαχωρισμό (σκληρά-μαλακά)ή άλλες παρόμοιες μπούρδες !! Διότι τα εθισμένα παιδιά του κόσμου τα ωθούν σιγά-σιγά ή μάλον ΥΠΟΥΛΑ-ΥΠΟΥΛΑ , από τα¨"μαλακά" στα "σκληρά"!!!
Αησιχτίρ καριόληδες!!

Ανώνυμος είπε...

Λαικισμος στο φουλ.
Ωστε ο εμπορας καταδικαζει τους χρηστες,και οχι αυτοι,που ξυνονται στου τσοπανη τη μαγκουρα,ετσι;
Οταν ξεκινησαν τη χρηση δηλαδη,πριν να γινουν εξαρτημενοι,πως και τους εδωσε ο εμπορας,ειδικα σ αυτους,και οχι σ εσας πχ,αν δεν πηγαν παρακαλωντας να παρουν,"για να δοκιμασουν";
Ασε,βρισκοσαστε ακομα στην παραλογη ιστορια της καταστολης,που δεν οδηγει σε καμια λυση,αλλα μεγαλωνει το προβλημα απο 100 μεριες.
Αν δε γινουν νομιμα τα ναρκωτικα,να πηγαινουν οι αμετανοητοι χρηστες,σαν ασθενεις στα Νοσοκομεια,να παιρνουν επιτοπου τη δοση τους,τιποτα δεν προκειται να αλλαξει,και θα γεμισουμε απλως απο κλεφτες και ληστες,ως παρεπομενο της χρησης.