Πέμπτη, Δεκεμβρίου 20, 2012

Είμαι εχθρός του λαού και με κατάλαβαν

Έγινα διάσημος! Ένα κραταιό ιστολόγιο του ΚΚΕ με καντηλιάζει ανηλεώς: Η ψύχραιμη και ισορροπημένη επίθεση εναντίον των λιβέλλων μου είναι εδώ:  leninreloaded.blogspot.gr/

Ακολουθεί η κειμενάρα των λενινιστών της Παπαρήγα

Υπάρχουν φορές που δεν βρίσκεις λόγια...

Όπως εδώ, στο πιο κάτω δημοσίευμα της εφημερίδας της ΝΔ "Δημοκρατία" για την εκδήλωση αλληλεγγύης στους μετανάστες εργάτες του Μπανγκλαντές με αφορμή τον θάνατο 124 συμπολιτών τους σε ένα από τα κολαστήρια της βιομηχανίας ένδυσης. Υπάρχουν φορές που το ταξικό μίσος που αισθάνονται οι έχοντες για τους κατατρεγμένους και εκμεταλλευμένους του κόσμου σε τρομάζει, πριν σε γεμίσει οργή. Το παρακάτω, κάποιου Π. Λιάκου, που χαχανίζει με λυκειακό χιούμορ για μια τεράστια ανθρώπινη τραγωδία και για τις χιλιάδες καθημερινές της αναπαραγωγές στην έρημη ζωή των μεταναστών, είναι μία από αυτές:

Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά ακριβής αναδημοσίευση από το 902.gr, τον επίσημο ιστότοπο του ΚΚΕ. Προτού το αναγνώσετε επισκεφθείτε τον ψυχίατρο της γειτονιάς σας, για να σας συνταγογραφήσει μερικούς κουβάδες με ηρεμιστικά. Μόλις λάβετε την ποσότητα που σας συνέστησε ο γιατρός, διαβάστε: «Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση αλληλεγγύης στην εργατική τάξη του Μπανγκλαντές με κεντρικό σύνθημα: ''Η αλληλεγγύη μεταξύ των εργατών και ο αγώνας ενάντια στην εκμετάλλευση είναι το όπλο μας''.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν το μεσημέρι της Κυριακής η Γραμματεία Μεταναστών, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργών Αθήνας, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, με αφορμή το εργοδοτικό έγκλημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 124 εργάτες στο Μπανγκλαντές στις 25 Νοέμβρη. Συμμετείχαν μετανάστες εργάτες από διάφορους εργασιακούς χώρους, όπως την ανακύκλωση, τα φασονατζίδικα και τον επισιτισμό». 

Τι είναι το Μπανγκλαντές; Χώρα. Πρωτεύουσα η Ντάκα. Οπως ενημερωνόμαστε από τη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, «το Μπανγκλαντές διαιρείται σε 7 ομώνυμες διαιρέσεις, οι οποίες υποδιαιρούνται σε 64 περιφέρειες. Οι διαιρέσεις είναι οι εξής: Ντάκα, Μπαρίσαλ, Πανγκπούρ, Σιλέτ, Χούλνα, Τσιταγκόνγκ και Ρατζάχι».

Τσιταγκόνγκ 
Δηλαδή, ο Αμπντουλραχμάν, ο Μουτζιμπούρ και η Σεΐχ από την επαρχία Τσιταγκόνγκ ήρθαν στην Ελλάδα περνώντας βάλτους, ποτάμια, ερήμους και βουνά για να παρευρεθούν σε ομιλία του ΠΑΜΕ! Αναμετρήθηκαν με συνοροφύλακες, ανακόντα, σκορπιούς, τίγρεις, κουνούπια και την τουρκική δουλεμπορική μαφία για να μυηθούν στα μυστήρια του «Ριζοσπάστη» και να φωτιστούν με το πνεύμα του Παφίλη και του Χαλβατζή. Σαν να λέμε πήγα στην Ανταρκτική για βόλτα και μια συναυλία αφροτζάζ που διοργανώνουν πιγκουίνοι - ιδιοκτήτες δισκογραφικής εταιρίας.

Τελεία και παύλα. Το ΚΚΕ είναι το πιο «φευγάτο» κόμμα του γνωστού και χαρτογραφημένου Σύμπαντος. Ισως να αποτελεί κι έναν λόγο που οι εξωγήινοι αποφεύγουν να εισβάλλουν στη Γη. Μάλλον το πρώτο UFO που έσκασε μύτη στον πλανήτη μας προσγειώθηκε στην ταράτσα του Σπιτιού του Λαού στον Περισσό. Αν άκουσαν τα πράσινα ανθρωπάκια τι λένε οι ημεδαποί κομμουνιστές, δεν θα μας πολεμήσουν ποτέ!

Θα κλείσουμε με μια επιπλέον τζούρα «επίσημης» ενημέρωσης από το 902.gr: «Εκ μέρους της Γραμματείας Μεταναστών του ΠΑΜΕ η Χρυσούλα Λαμπούδη, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου, σημείωσε ότι ''κι εμείς οι εργαζόμενοι χρειαζόμαστε όπλα απέναντι στα όπλα που έχουν σηκώσει οι κυβερνήσεις και οι εργοδότες των χωρών μας''».

Παναγιώτης Λιάκος
Και είναι αλήθεια: ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, 902, ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: