Πέμπτη, Ιανουαρίου 30, 2014

Η γυναικάρα με τα κόκκινα

Αν είναι θα πέσουν και κορμιά για την υπόθεση του σοσιαλισμού. Κι αν δεν πέσουν μπορεί να αλλάξουν λίγο...

Τις τελευταίες ώρες μια ενδιαφέρουσα είδηση κάνει το γύρο του κόσμου: μια ρωσίδα έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου για να γλιτώσει από τα χρέη της! Όπως μεταδίδει σχετικά το Γαλλικό Πρακτορείο «η γυναίκα, ηλικίας 38 ετών, η οποία μέχρι πρότινος ονομαζόταν Νατάλια (το επίθετό της δεν δόθηκε στην δημοσιότητα) έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου και κατέστη... άνδρας. Στη συνέχεια έλαβε το όνομα Άντριαν. Ο στόχος της μεγάλης μεταβολής ήταν να απαλλαγεί από χρέη ύψους περίπου...
130.000 ρουβλιών (2.800 ευρώ)».
Όπως εξήγησε στο Πρακτορείο εκπρόσωπος της τοπικής υπηρεσίας των δικαστικών επιμελητών και κλητήρων του Αστραχάν (στα νότια της Ρωσίας), Εβγκένια Ζαρίντς, κατά τη διάρκεια των ερευνών των στελεχών του τοπικού... ΣΔΟΕ, «ανακαλύψαμε ότι η γυναίκα δεν υπήρχε πια και ότι τώρα υπάρχει ένας άνδρας».
Τι μας διδάσκει το παραπάνω; Ότι ο λατρεμένος Βαγγέλης Βενιζέλος μπορεί να κάνει τα δέοντα για να απαλλαγεί από τον ρημαδοβραχνά του πασοκικού ΑΦΜ, το οποίο είναι φορτωμένο με φέσια εποχής Σημίτη, ΓΑΠ – ακόμα και Αντρέα. (Αλήθεια, τα λεφτά του τα έχει πάρει πίσω από τη Μιμή ο πρόεδρος Παπούλιας, που έσπρωξε δανεικά για τη ροζ βίλα;).

Μούσια - μουστάκες

Άλλωστε, στα δύσκολα φαίνονται τα καλά στελέχη. Ειδικά αν ανήκουν στην απέθαντη και μονίμως κυβερνώσα πασοκάρα. Και χειρουργείο άμα λάχει. Όλοι! Ο Βαγγέλης δεν πρέπει να νιώθει μόνος στη νέα του ταυτότητα. Να γίνουν γυναίκες και ο Τσουκάτος, ο Χριστάκης ο Παπουτσής, ο Σημίτης (μια κούκλα θα είναι), ο Χρυσοχοΐδης, ο Σηφουνάκης, ο Δριβελέγκας, ο Σκανδαλίδης, ο Σαχινίδης και -πάνω απ' όλους και πριν απ' όλους- ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου!
Εύκολο θα είναι. Ούτως ή άλλως τα μούσια και τις μουστάκες δεν τις πολυφορούν ήδη από τη δεκαετία του '90. Κι αν γίνουν τώρα γυναικάρες με τα πράσινα προλαβαίνουν και τις εκπτώσεις. Έχει κάτι ευκαιρίες στην Ερμού και στην Αιόλου να γλύφεις τα δάχτυλα του Λεωνίδα Γρηγοράκου και του Βασίλη του Κεγκέρογλου.
Και θα το κάνουν καλύτερα από την άμοιρη Ρωσίδα που άλλαξε (μάλλον τζάμπα) φύλο. Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΣΔΟΕ είπε ότι η πρώην Ναταλία και νυν Άντριαν «εξακολουθεί να είναι υπόχρεος για τα χρέη. [...] Εάν ένας οφειλέτης νομίζει ότι θα ξεφύγει με αυτόν τον τρόπο, απατάται οικτρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: