Τετάρτη, Μαΐου 07, 2014

Καραμανλισμός: η πτώση

Όσο κι αν προσπαθούν τα κρατικοδίαιτα ιδρύματα, η κατεστημένη "ενημέρωση", οι ενσωματωμένοι "ιστορικοί" και οι υπηρέτες των χάλκινων ειδώλων, η "αγορά", την οποία τόσο εκθειάζουν δίνει απαντήσεις. Στο παζάρι βιβλίου στο Μαρούσι, η πολυτελέστατη έκδοση (συν DVD) του ΣΚΑΪ για τον "εθνάρχη" κόστιζε μόλις 2 ευρώ - και δεν νοιαζόταν κανείς. Ο λαός δεν δίνει ούτε κέρμα για τους ψευδοπροφήτες της εξάρτησης, της Ζυρίχης, του Λονδίνου, της αποβιομηχάνισης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη ούτε και εγώ είμαι καραμανλικος, όμως δεν είναι κριτήριο η τιμή του βιβλίου. π.χ. εαν δώσουν τα απαντα του Νιτσε με 5 ευρώ, θα είναι για τα σκουπιδια ο Νίτσε? Γιωργος

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Τα βιβλία του Νίτσε κυκλοφορούν επί περισσότερο από έναν αιώνα - σε πάμπολλές μεταφραστικές εκδοχές έκαστο. Τα βιβλία του άκαπνου "εθνάρχου" πριν συμπληρώσουν δεκαετία βγαίνουν στο σφυρί με το κιλό. Μην συγκρίνουμε νέκταρ με ποτά μπόμπες.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη τα βιβλία που πωλούνται σε τιμές-σκότωμα δεν σημαίνει αναγκαστικά πως δεν αξίζουν. Κατά τα άλλα Εθνάρχη θα χαρακτήριζα τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Ο Καραμανλής είναι όντως "εθνάρχης"

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά και χωρίς να μασαει τα λογια του τοποθετείται ο Παναγιωτης!!!!!!....?Μάλλον ξεχασαμε το η Κύπρος ειναι μακρια ....και πολλά αλλά ....και αρχή του τέλους της παραδοσιακής δεξιας