Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 05, 2014

Γιατί ο Γιώργος Τράγκας το έριξε στα διεθνή;

Στη φωτογραφία βλέπετε μικρό αλλά αποκαλυπτικό αρθρίδιο για τον Τράγκα στην παραπολιτική στήλη της εφημερίδας "δημοκρατία". Ο μέγας αντιμνημονιάρχης Τράγκας πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου και είδε τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη. Τι να είπαν άραγε;
Πολλοί ακροατές του αφιλοχρήματου Γιώργη έχουν απορήσει με την στάση του. Μόλις γύρισε από τις θερινές διακοπές ούτε "τυμπανιαίο πολιτικό πτώμα" είναι ο Σαμαράς, ούτε "δοσιλογάρα". Ούτε η Μέρκελ είναι "κατσίκα, γουρούνα, Ες Ες, Χίμλερ" και δεν συμμαζεύεται.
Τώρα το έχει ρίξει στα διεθνή, την Τουρκία, την ρήξη ΗΠΑ-Ρωσσίας, το Ισλάμ και άλλα ωραία. Θέλει "ενότητα", εθνική ομοψυχία και να ψηλώσουν οι 7 Νάνοι για να κάνουν καλύτερη παρέα στην Χιονάτη.
H Αυγή, σήμερα στο κύριο άρθρο της, λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι το ΣΔΟΕ ψαχουλεύει όσους κάνουν
κριτική στον Σαμαρά και τους... πείθει να το βουλώσουν. Για την τραγκοϋπόθεση γράφει η Αυγή: "Το ΣΔΟΕ τελεί υπό τον άμεσο έλεγχο του πρωθυπουργού. Ο ίδιος διόρισε συγχωριανό του στο νευραλγικό πόστο τού επικεφαλής. Δεν θέλουμε να προκαταλάβουμε, αλλά πυκνώνουν καταγγελίες για μεροληπτική και επιλεκτική αντιμετώπιση φορολογικών εκκρεμοτήτων. Βουλευτές που θεωρούνται ευάλωτοι στο θέμα της προεδρικής εκλογής, επιχειρηματίες, αλλά και φωνασκούντες μεγαλοπαράγοντες των media αντιμετωπίζονται πλέον... με αναισθητικό. Ο Σαμαράς βλέπει το ΣΔΟΕ ως εμπροσθοφυλακή πολιτικών μεθοδεύσεων".
Αυτά...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη από την αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ τι έσοδα έχουμε? Γιατί κάποιοι κακόπιστοι λένε μηδέν.