Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2016

Χαμπέρ Αλέρτ – Απωλέσθη ΓΑΠ!

Τόσο λεβέντης ήτανε κι ακόμα παραπέρα. Μόλις κινούσε στον χορό οι άλλοι κάναν πέρα.

Αν ψηφίζεις και πονείς, ψάξε Γιώργο για να βρεις. Λείπει καιρό μα δεν εφάνη, τον αναζητούν οι χάνοι.

Ακόμα και οι συναγρίδες Τυρνάβου που τυγχάνουν οπαδοί της αφροτζάζ και συχνάζουν σε κακοφωτισμένα ημιυπόγεια του Μανχάταν απορούν με την αναισθησία των Ελλήνων. Πέρασαν Χριστούγεννα. Ήρθε Πρωτοχρονιά. Τινάχτηκε η σκόνη από τους κουραμπιέδες. Κατακάθισε το μέλι στα μελομακάρονα. Χωνεύτηκαν δισεκατομμύρια τόνοι αμνοεριφίων και τα αβοήθητα στομάχια υποχρεώθηκαν να διεκπεραιώσουν αμέτρητες
ποσότητες απροσδιορίστων παχυντικών υλικών. Κι ενώ συνέβησαν όλα αυτά ουδείς αναρωτήθηκε που βρίσκεται, τι κάνει, πώς διάγει, τι σκέπτεται και αν μπορεί να σκέπτεται ο Γεώργιος Ανδρέας Παπανδρέου. Μόνο οι αμετανόητοι οπαδοί του (καλή ώρα όλοι ημείς) πέμπουν νοερό μήνυμα, βουβή έκκληση, σπαραχτική απορία: «Που νάσαι; Σε ποιο προσκέφαλο να γέρνεις να κοιμάσαι;» Ίσως κάποιος γενναίος και λίαν απελπισμένος να μπορεί ακόμα να παρακολουθεί τηλεόραση και να τον σπόταρε κάπου ανάμεσα στα βιντεοσκοπημένα πανηγύρια όπου οι προσκεκλημένοι έρχονται με το στανιό στο τσακίρ κέφι για να σαγηνεύσουν τα μηχανάκια της ΕϊΤζιΜπί. Ας μας απαλλάξει από την αχρείαστη αγωνία. Ας μας πει ότι (τουλάχιστον) ζει ο λεβέντης μας.

Μιανμάρ

Ημείς, οι νοσταλγοί του ροκ εντ ρολ και της κυβέρνησης πούχε μέσα Μπιρμπίλη, Πεταλωτή και Γερουλάνο ψάξαμε στα ιντερνέτια. Εις μάτην. Στην προσωπική του ιστοσελίδα http://papandreou.gr/ το γραφείο τύπου του ανδρός μας ενημερώνει ενημέρωνε (στις 14/11/2015) για τη δήλωση που έκανε ο ΓΑΠ «για τη νίκη της Αούνγκ Σαν Σούου Κίι και του κόμματος NDL στη Μιανμάρ» (ψαγμένος ο μπαγάσας…).
Στο κομματικό site (έχει ακόμα κόμμα ο δυσπερίγραπτος!) www.tokinima.gr υπάρχει ανακοίνωση για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών: «Το Σύμφωνο δεν είναι αρκετό – να προχωρήσει ο πολιτικός γάμος». Δεν αρκείται στις τζίφρες σε συμβολαιογραφείο. Οι γραφειοκρατίες δεν ταιριάζουν στα ζητήματα καρδιάς και ο Γιώργος μας είναι ολάκερος μια καρδιά. Θέλει να φάει και κουφέτα στα ευτυχή γεγονότα. Ημερομηνία της ιστορικής παρέμβασης του υιού του Ανδρέα είναι η 22α Δεκεμβρίου 2015. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα χάθηκε το παιδί. Λέτε να βγήκε να πει τα κάλαντα και να τον απήγαγαν;

2 σχόλια:

ANKA είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

Γιώργης είπε...

πιθανότατα να εχει πια μείνει μοναχούλης .... γιατι ανθισε η "γλάστρα" του και οταν καπνίζει ο λουλάς , γαπ μου δεν πρέπει να μιλάς!!