Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2016

Την αλήθεια για τα Ιμια


«Ποιος τελικά θα μας εξηγήσει γιατί η στολή που φορούσε -την οποία έχουμε στο σπίτι μας- έχει τρύπες και κηλίδες αίματος;» Τάδε έφη Ιωάννης Καραθανάσης, ο 21χρονος γιος του ήρωα αξιωματικού Χριστόδουλου Καραθανάση, που έπεσε υπέρ βωμών και εστιών τη μαύρη νύχτα των Ιμίων.
Ο Ιωάννης Καραθανάσης μίλησε στο ειδησεογραφικό portal news247.gr και εξήγησε -μεταξύ άλλων- πώς μεγαλώνει ένα παιδί που δεν πρόλαβε να ζήσει τον πατέρα του, αλλά και γιατί το κράτος τηρεί στάση ένοχης σιωπής για τον ηρωικό θάνατό του. Αποκάλυψε και παραμέτρους της υπόθεσης που αγνοεί η κοινή γνώμη της Ελλάδας.

Το κράτος
 οφείλει εξηγήσεις στο έθνος, στον λαό και στους
συγγενείς των τριών αξιωματικών, που κράτησαν ψηλά, μέχρι τέλους, την ελληνική σημαία, όταν άλλοι, δύσμορφοι και κακοδαίμονες, παρακαλούσαν τις σκοτεινές θεότητες τις οποίες λατρεύουν «να πάρει ο αέρας» το εθνικό μας σύμβολο για να μην υποχρεωθούν να το υπερασπιστούν.

Ο Χριστόδουλος
 Καραθανάσης, ο Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Εκτορας Γιαλοψός έπραξαν το καθήκον τους και η καλύτερη απόδοση τιμής στη μνήμη τους είναι η ανακάλυψη και η δημοσιοποίηση της αλήθειας.

Τη νύχτα
 των Ιμίων πολλοί ζυγίστηκαν, μετρήθηκαν και κρίθηκαν ελλιποβαρείς και ανάξιοι της ιδιότητος του Ελληνος.
Εχασαν κάθε επαφή με την ελληνικότητα από τη στιγμή που αποδείχτηκε εν τοις πράγμασι ότι ακολουθούν τα χνάρια του Εφιάλτη, του Ανταλκίδα, του Πήλιου Γούση και των δοσιλόγων της Κατοχής.

Εκείνη
 τη νύχτα στάλθηκαν στον θάνατο τρεις αξιωματικοί, τσαλαπατήθηκε η εθνική αξιοπρέπεια, διεσύρθη το όνομα της χώρας, συγκαλύφθηκαν οι άνομες δοσοληψίες με τους Αμερικανούς και τους Τούρκους, και κουκουλώθηκε η δολοφονία των αξιωματικών μας.

Επίσης,
 μια και απωλέσθη εθνικό έδαφος (ουδείς Ελλην μπορεί να πάει έστω για λίγο στα Ιμια), τα έδρανα ενός ειδικού έκτακτου δικαστηρίου πάντα θα περιμένουν τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της προδοσίας, για να δικαστούν και να λάβουν ως ποινή εκείνη που προβλέπεται για το ύπατο των κακουργημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: