Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2019

Ο Καραμανλής θα μας κάνει την... χάρη να μιλήσει για την Μακεδονία!




Στους εθνικούς ήρωες περίσσεψε αίμα για την Μακεδονία και τώρα ο Καραμανλής σκέφτεται ότι ίσως τού περισσεύει το σάλιο, που θα χαλάσει για να μιλήσει!

Ο Κώστας Καραμανλής διατέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας. Αν και πολλοί δεν το γνωρίζουν ο Κώστας Καραμανλής παραμένει βουλευτής! Εισπράττει την βουλευτική, όπως την λένε, αποζημίωση αλλά έχει να κάνει μια ομιλία, ερώτηση η άλλη κοινοβουλευτική δραστηριότητα από τις 31 Οκτωβρίου 2009!
Οι Έλληνες που δεν έχουνε να φάνε, που ξενιτεύονται για να βρουν ένα κομμάτι ψωμί, που βλέπουν τους κόπους μια ζωής να εξατμίζονται, τις τράπεζες ή την εφορία να κατάσχουν το σπιτικό τους και να δεσμεύουν τους λογαριασμούς τους πληρώνουν τον Κώστα Καραμανλή εδώ και 10 χρόνια από το υστέρημά τους για να μην κάνει τίποτα! Και εκείνος, ο υποτιθέμενος εθνοσωτήρας, που διόρισε τον Σπηλιωτόπουλο και τον ξάδερφό του Λιάπη υπουργούς πολιτισμού, θα μας κάνει τάχαμου την… χάρη να μιλήσει για την Μακεδονία!
Ενώ θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να έχει τοποθετηθεί, όπως είναι υποχρέωση του να κάνει μια
και είναι βουλευτής, που έχει ορκιστεί να υπηρετεί τον λαό και την πατρίδα. Θα έπρεπε να είναι πρώτος στα συλλαλητήρια, μαζί με το λαό και να μην κάνει τον σοφό αμίλητο που… απέχει από τις εξελίξεις αλλά όχι από το γκισέ της Βουλής όταν εισπράττει τον μισθό του.
Δεν υπηρετείς τον λαό και την πατρίδα λαμβάνοντας χρήματα από το υστέρημά του κοσμάκη για να κάθεσαι και να γυρνάς από τη μια ταβέρνα στην άλλη. Δεν είναι υπηρεσία προς το έθνος η σιωπή. Και ας μην έχει αυταπάτες ότι το κύρος του είναι αυξημένο επειδή τον διαδέχθηκε ο δυσπερίγραπτος Γιωργάκης. Ποιο κύρος μπορεί να έχει ένας πολιτικός που είχε δώσει μια αρμαθιά υπουργεία στον Πάκη Παυλόπουλο, που επί των ημερών του κάηκε η πρωτεύουσα της Ελλάδος από τους αναρχικούς κι απανθρακώθηκαν περισσότεροι από 80 άνθρωποι και το ¼ του δασικού πλούτου της χώρας στις πυρκαγιές του 2007;

Μήπως θα μιλήσει για να άρει τις υποψίες ότι συγκυβερνά με τον ΣυΡιζΑ;

Ο Καραμανλής κάνει πολύ αργά πολύ λίγα πράγματα. Αν θέλει να βοηθήσει το λαό ας καταθέσει το μισθό του σε καμιά ενορία για να φάει κάνας χριστιανός ένα κομμάτι ψωμί. Αυτό θα έχει και ουσία και περιεχόμενο. Όλα τα άλλα τα ακούμε βερεσέ.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Τελικά ούτε σάλιο χάλασε.γρσπτη δήλωση έκανε .μπορεί στο μέλλον να μας πουν ότι αυτή η κίνηση είναι μέρος συνωμοσίας που έχει σκοπό την εξόντωση του λόγω υπερκόπωσης