Τρίτη, Μαρτίου 17, 2009

Ωραίο καρέ στο 2'52''

5 σχόλια:

cretanpatriot είπε...

Παιδιά, συγχαρητήρια για τη σημερινή σας παρουσίαση και φιλοξενία, ενος απ τους νεώτερους
ήρωες της συγχρονης Ελλάδας, του κ.Σ.Καλεντερίδη. Τέτοια Παληκάρια αξίζει να ακούγονται καθε μέρα, προς διαφώτηση και παραδειγματισμό.Γιατί όπως πάμε σε λιγα χρόνια το ακροατήριο θα περιλαμβάνει έλληνες μετρημένους στα δάχτυλα..... εκεί μας πανε κάποιοι κι εκει θα καταντήσουμε , αν δεν αντισταθούμε.
Σας ακούμε κάθε πρωινό και το χαιρόμαστε. Εμείς θα βάλουμε το Blog σας στη λίστα των φιλικών μας Ιστολογίων. Αν θέλετε βάλτε κι εσεις το δικό μας link στη δική σας αντίστοιχη λίστα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και καλές εκπομπές.
Από την ομάδα σύνταξης
Αλέξης Παπάς
"BLOG Ελλήνων Δημοκρατών Κρήτης"
http://cretanpatriot.blogspot.com
Ε-mail: cretan.patriot@gmail.com
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Καλοδεχούμενες οι ανταλλαγές link.
Ευχαριστούμε για την προτίμηση και τα καλά λόγια.

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδιά που τον θυμηθήκατε τον κινέζο?
Ας θυμηθούμε λίγο μαζί...γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και γιατί κάποιος προσπαθεί να τον ξαναπλασάρει....ΣΠΟΥΔΑΙΌΤΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΊΝΗΣΗ του ΓΑΠ(όπως αυτή που προσπαθούσε εν κινήσει, να βάλει στη θέση της την αλυσίδα του ποδηλάτου)
Ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ-Υμια,Παράδοση ΟΤΖΑΛΑΝ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΟΟΟΟ, συμπεριφορά σε πολιτικούς αντιπάλους, και πολλά άλλα....
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Ρε ανώνυμε όλα στο πιάτο τα θέλεις;
Αν έχεις την υπομονή να δεις μέχρι το 2ο λεπτό και 52ο δευτερόλεπτο θα διαπιστώσεις ότι δίπλα σε Ρέππα και Σημίτη καθόταν ο διαπρεπέστατος νεοδημακράτης (και τότε "πράσινος") κύριος.....

yannis είπε...

Αχ ρε Σημιτάκο που καταντήσαμε.