Τρίτη, Μαρτίου 03, 2009

Ψηφίστε ρε σεις μια Ελληνίδα να πιάσει δουλειά της προκοπής!


Μέσα στην καντήφλα της "κρίσης" και της ανεργίας, υπάρχει μια πιθανότητα (στις 50) ένα πατριωτάκι μας να βρει "την καλύτερη δουλειά στον κόσμο". Δηλαδή 100.000 δολάρια για να μένει (ο εργαζόμενος) μονάχος του σ' ένα υπέροχο νησί (τροπικό είναι, Hamilton ονομάζεται και πέφτει κάπου παραδίπλα στην Αυστραλία).
Αντιγράφουμε σχετικό ρεπορτάζ από Καθημερινή:
"O Οργανισμός Τουρισμού του Κουίνσλαντ ανακοίνωσε τα ονόματα των 50 υποψηφίων που επελέγησαν για την τελική φάση του διαγωνισμού για την «Καλύτερη δουλειά στον κόσμο».
Οι 50 επελέγησαν από ένα σύνολο 34. 684 υποψηφίων από 200 χώρες που έθεσαν υποψηφιότητα για την περιζήτητη θέση.
Αυτοί που θα διαγωνιστούν για την «Καλύτερη Δουλειά στον Κόσμο» προέρχονται από 22 διαφορετικές χώρες.
Ανάμεσά τους είναι και μια Ελληνίδα, η Κατ. Η Κατ μιλά τέσσερις γλώσσες και έχει ζήσει σε διάφορες χώρες.
Οι υποψήφιοι φιλοδοξούν να αναλάβουν τη θέση του επιστάτη για το τροπικό νησί Hamilton της Αυστραλίας, στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα.
Οι ενδιαφερόμενοι -άνω των 18 ετών - έπρεπε να στείλουν ένα βίντεο στην αγγλική γλώσσα, διάρκειας ενός λεπτού, εξηγώντας γιατί είναι οι καταλληλότεροι για την θέση εργασίας.
Ο μισθός για τη δουλειά θα είναι 100.000 δολάρια (ΗΠΑ) για έξι μήνες και περιλαμβάνει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ένα πολυτελές σπίτι με τρία υπνοδωμάτια, δίπλα στην παραλία.
Όποιος επιλεγεί, θα πρέπει να είναι επικοινωνιακός τύπος, να μπορεί να μιλά και να γράφει Αγγλικά, να επικοινωνεί μέσω ενός blog με ηλεκτρονικούς επισκέπτες από όλον τον κόσμο, στους οποίους θα παρουσιάζει φωτογραφικά άλμπουμ και βίντεο".

Την ελληνίδα υποψήφια μπορείτε να την ψηφίσετε κλικάροντας εδώ και απλά δίνοντας το email σας στον οργανισμό που διοργανώνει τον διαγωνισμό.
Μετά σας στέλνουν ένα email εκείνοι και επιβεβαιώνετε την ψήφο σας.

ΥΓ: Στη φωτό είναι η δικιά μας υποψήφια... συμβασιούχα, η Κέιτ (Κατερίνα δηλαδή).

Δεν υπάρχουν σχόλια: