Τετάρτη, Αυγούστου 04, 2010

DEUTSCHE WELE: Καμιά Ακύρωση για την Ελλάδα

Η DEUTSCHE WELE αποκαλύπτει…

DEUTSCHE WELE: Καμιά Ακύρωση για την Ελλάδα. To γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων αποκαλύπτει αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν. Ότι στην χώρα μας λειτουργεί παρακράτος στην ενημέρωση. Με αυτό το Δημοσίευμα αποκαλύπτεται ένας μηχανισμός παραπληροφόρησης και επικοινωνικής τρομοκρατίας που υποστήριζει ανοικτα τα συμφερόντα της τρόικας σε βάρος των αγωνιζωμένων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα της DEUTSCHE WELE αναφερεται στο Γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό n-tv όπου οι γερμανικοί τουριστικοί όμιλοι διαβεβαιώνουν ότι η απεργία των ιδιοκτητών και οδηγών βυτιοφόρων καυσίμων δεν έπληξε τα οργανωμένα ταξίδια, αλλά μόνον τους τουρίστες που ταξιδεύουν μόνοι τους. Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της TUI, της Thomas Cook, της Alltours Rewe και της Touristik IST δεν έχουν μέχρι στιγμής ούτε μια ακύρωση από τους πελάτες τους που κάνουν τώρα διακοπές στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή η ελληνική κοινή γνώμη έχει άλλη εικόνα από όσα έγιναν την τελευταίο δεκαήμερο και την απεργία των φορτηγατζήδων η οποία υποτίθεται ότι κόστισε στον τουρισμό. Το δεδομένο αυτό καθιστά αρκετούς Δημοσιογράφους υπόπτους ως συνεργάτες της τρόικα και των ξένων, και ζητα παρεμβαση κάθε αρμόδιου για σχετική έρευνα.

Η DEUTSCHE WELE αποκαλύπτει νέους γερμανοτσιολιάδες...

Ο ειδησεογραφικός ρούμπος από το papaioannou.wordpress.com

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΕΣΡ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΛΕΦΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ (ΑΝΤ)ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗ "ΒΡΟΧΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ";

Δεν υπάρχουν σχόλια: