Τρίτη, Ιανουαρίου 07, 2020

ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ 2020 νο2



 
Το πολυβραβευμένο κέντρο μεταφυσικών ερευνών της στήλης μας παρουσιάζει το δεύτερο σετ προβλέψεων για το νέο έτος.

Απρίλιος: Την πρώτη του μηνός η Οικονομική Αστυνομία δεν θα κάνει φάρσα ούτε πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά μια δυσάρεστη έκπληξη στον σχετικά «φρέσκο» συμπολίτη μας Τομ Χανκς: θα τον συλλάβει για σειρά φορολογικών παραβάσεων που διέπραξε τα προηγούμενα οικονομικά έτη, την περίοδο δηλαδή, κατά την οποία δεν υπαγόταν στο ημεδαπό φορολογικό δίκαιο.
«Το γεγονός ότι δεν ήταν Έλληνας, που και αυτό αμφισβητείται μια και ολόκληρος ο πλανήτης είναι Ελλάς, δεν τον απαλλάσσει από τυχόν ευθύνες που φέρει για σκόπιμα λάθη και παραλείψεις στην τήρηση των φορολογικών υποχρεώσεών του. Αυτό που έχει σημασία είναι να επισημανθεί ότι η προσπάθειά του να φοροδιαφύγει ήταν τόσο συστηματική ώστε ουδέποτε είχε υποβάλλει φορολογική δήλωση στην Ελλάδα. Ούτε περαιώσεις είχε κάνει ούτε κλείσιμο φορολογικών ετών ούτε τίποτα. Θα τον σεντράρουμε κανονικά και στον ΕΦΚΑ διότι ουδέποτε
τρύπησε μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών όταν παρείχε υπηρεσίες θεατρίνου στο Χόλιγουντ», θα σχολιάσουν με νόημα κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών για την πολύκροτη υπόθεση προσθέτοντας ότι αναμένεται να απαγγελθούν και επιπλέον κατηγορίες σε βάρος του γνωστού Έλληνα ηθοποιού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο κ. Χανκς θα διωχθεί και για πολεοδομικές παραβάσεις μια και ακόμα και σήμερα δεν έχει υποβάλλει κανένα αίτημα στην Πολεοδομία για την τακτοποίηση της αυθαίρετης καλύβας την οποία είχε φτιάξει στην ταινία «Ο Ναυαγός».
Μάιος: Την Πρωτομαγιά θα απονεμηθούν τα βραβεία Κουτσούμπα (θεσμός στα πρότυπα των βραβείων Λένιν) από το ΚΚΕ στα μέλη του κόμματος που διακρίθηκαν στα αγωνίσματα της αφισοκολλήσεως, του συντεταγμένου βηματισμού σε πορείες και διαδηλώσεις συνδυασμένου με ρομποτική επανάληψη άτονων αλλά ηχηρών μαρξοειδών συνθημάτων και την ταυτόχρονη παλινδρόμηση ροπάλου φέρον ερυθρό σημαιάκι. Ακόμα ένα αγώνισμα που προκαλεί την ευγενή άμιλλα των κομμουνιστών και τη βούλησή τους να διακριθούν για να λάβουν το βραβείο Κουτσούμπα είναι η διατήρηση πάγκου συνδρομών του Ριζοσπάστη, του Οδηγητή και της Κομμουνιστικής Επιθεώρησης στα φεστιβάλ του ΚΚΕ. Έπαθλο θα είναι μερικές ντουζίνες σουβλάκια (χοιρινά και κοτόπουλο) που περίσσεψαν από το φεστιβάλ.
Συνεχίζεται…


Δεν υπάρχουν σχόλια: