Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2006

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΟΡΟΪΔΟ











Όταν είναι γυναίκα και τεκνοποιήσει δεν θα κάτσει ένα χρόνο με άδεια. Δεν είναι μόνιμος. Όταν κινείται στο κέντρο της πόλης θα εγκλωβιστεί για ώρες εξαιτίας διαδήλωσης των δημοσίων υπαλλήλων που απεργούν. Στη δουλειά δεν βαράει μύγες. Όταν θα αναγκαστεί να έχει συναλλαγή με το δημόσιο θα περιμένει με τις ώρες να τελειώσει την μπουγάτσα του ο δημόσιος υπάλληλος. Δεν ξεκινάει τον εργασιακό του βίο με 900 ευρώ μισθό, παρόλο που θα το άξιζε. Δεν απεργεί. Δεν διανοείται να ταλαιπωρήσει τον πελάτη. Δεν παίρνει άδειες από την σημαία. Απολύεται από την δουλειά και δεν ανοίγει ρουθούνι. Αν σηκώσει το χέρι, θα φάει πόδι. Δεν είναι μόνιμος, επειδή τίποτα στη ζωή δεν είναι μόνιμο. Πληρώνει συνέχεια και ακούσια εκείνους που του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Δεν κομματίζεται μέσα στον εργασιακό χώρο. Ουδείς νοιάζεται για εκείνον και την οικογένειά του. Το οκτάωρο το έχει αποχαιρετήσει χρόνια τώρα.
Σε γενικές γραμμές είναι κορόιδο ενώ ο ίδιος συχνά πυκνά αυτοχαρατηρίζεται μαλάκας.
Έχει άδικο;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λετε..μας εχουν τρελανει πια με τις απεργιες τους χωρις να σεβονται τους αλλους πολιτες.δεν κοιτανε οι δασκαλοι που καθονται τον μισο χρονο...θελουν και βιλες.

Ανώνυμος είπε...

roula new york
ta lete opos akrivos ehoun ta pragmata kai lypame pou h katastasi eine h idia kai stin patrida. Edo sto amerika zoume gia na doulevoume alla opos vlepo kai h Ellada mas eine sotn idio rithmo ston idiotiko tomea. MOU LEIPETE AFANTASTA MY WATERPROOFS. perimeno na sas diavaso esto kai apo edo. kalh sas meraaaaaaaaa

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Γεια σου βρε Ρουλάρα από την Νέα Υόρκη!
Ελπίζουμε να είσαι μια χαρά και οι ομογενείς μας να σκέφτονται Δυνατά κι Ελληνικά.
Μην ανησυχείς, θα φροντίσουμε να σου λείπουμε όσο λιγότερο γίνεται (θα σου στέλνουμε κλιπάκια αλλά μην το πεις σε κανέναν - να μείνει μεταξύ μας παρακαλώ).
Φιλάρες!