Πέμπτη, Φεβρουαρίου 01, 2007

Σύκα-σύκα, σκάφη-σκάφη, καρέτα-καρέτα και βεντέτα-τρομπέτα!


Α, να τα λέμε όλα όπως έχουν.
Τα σύκα σύκα, την σκάφη σκάφη και την καρέτα καρέτα.
Η ΝΕΤ όντως αδίκησε την Ελληνική Αστυνομία με τον σχολιασμό της περί «βεντέτας» μεταξύ ΕΛΑΣ, αναρχο-αντιεξουσιαστών και λοιπών ελευθεριακών δυνάμεων ή ενόπλων διμοιριών νεοτραμπούκων.
Μια βεντέτα για να είναι βεντέτα απαιτεί την συμμετοχή δύο αντιπάλων οικογενειών η ομάδων που το ‘χουν βάλει αμέτι μουχαμέτι να αλληλοεξοντωθούν.
Οι πιστολάδες της «επανάστασης» έχουν δολοφονήσει αρκετούς αστυνομικούς.
Συνεπώς, κατά 50% ο όρος «βεντέτα» είναι ακριβής. Ωστόσο, η ΕΛΑΣ δεν ανοίγει πυρ μόλις τους βλέπει. Δεν τους στέλνει άκλαφτους στον επουράνιο.
Επομένως, σε ποσοστό 50% η «βεντέτα» είναι αδόκιμη – κι όταν έχουμε 50% λάθος συστατικά σε μια συνταγή είναι ολόκληρη εσφαλμένη.
Συμπληρωματικά οφείλουμε να αναφέρουμε ότι κι ο όρος του Πολύδωρα περί «ημι-τρομοκρατών» αποτελεί μια ελληνικούρα πρώτης τάξεως, δημοσίας τάξεως βεβαίως βεβαίως.
Ή είσαι τρομοκράτης ή δεν είσαι.
Ο «ημι-τρομοκράτης» τι θα μπορούσε να πετύχει σε μια λειψή καριέρα τρόμου;
Θα μπορούσε να εκτοξεύει μισές ρουκέτες εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας; Τι είναι οι ρουκέτες; Ντεπόν ή ασπιρίνες;
Από καθιερωμένους όρους που έχουν ως πρόθεμα το «ημι» γνωρίζουμε την ημικρανία, τον ημίθεο, το ημισφαίριο – άντε και τα «Ημισκούμπρια».
Οι δε «αντιεξουσιαστές» προσφάτως αποτυπώνουν την προνομιακή μεταχείριση που τυγχάνουν από τις Αρχές του τέλους του Ελληνισμού.
Καταλαμβάνουν (επί δεκαετίες) κτήρια στα πανεπιστήμια, καταλαμβάνουν τους συρμούς του ΗΣΑΠ, καταλαμβάνουν περίοπτυα πόστα στα ΜΜΕ, καταλαμβάνουν δημαρχεία (βλέπε Χανιά), καταλαμβάνουν ό,τι τους γυαλίσει.
Δεν καταλαμβάνουν και την Αττική Οδό να τα κονομήσουν;
Δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να παίρνουμε πιστοποιητικά ανεκτικότητας από τον αναρχικό της γειτονιάς μας.
Πίσω απ’ όλα αυτά υπάρχει ο σατανικός νους του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος απεργάζεται άκρως δεξιά σχέδια.
Θέλει να καταστήσει όλους τους πολίτες νοσταλγούς του ΠΑΣΟΚ που είχε μαντρώσει καμιά πεντακοσαριά «αντιεξουσιαστές» εν μία νυκτί και τους καταλογογράφησε δεόντως.
Για να μην αναφερθούμε στις επιδόσεις Σημίτη-Χρυσοχοΐδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: