Σάββατο, Ιουλίου 26, 2008

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ


Θα είναι μια καλή ιδέα, ειδικά από τη στιγμή που οι Ροδίτες ίσως θελήσουν να τους εξηγήσει το δίδυμο των επιτυχιών πώς είναι δυνατόν να είμαστε έτοιμοι για την αντιπυρική περίοδο και το "σμαραγδένιο" νησί να βρίσκεται στη θράκα της κυβερνητικής ανυπαρξίας επί σχεδόν μία εβδομάδα.
Αν θέλετε να καταλάβετε για ποιο λόγο δεν πρόκειται να μείνει ούτε δέντρο στην πατρίδα μας ρίξτε μια ματιά στα πρόσωπα των επικεφαλής της... δημόσιας τάξης και της δασοπυρόσβεσης.
Το blog τους εύχεται από καρδιάς να γευτούν, οι ίδιοι προσωπικά, μία ημέρα τα αποτελέσματα της πολιτικής τους. Σε όλο τους το μεγαλείο.
Ούτως ή άλλως δηλώνουν πάντοτε έτοιμοι...

6 σχόλια:

Theodore είπε...

Ο μακαριτης ο Τρικουπης, ειπε καποτε.
Δυστυχως, επτωχευσαμεν.
Χωρις φοβο, μπορουμε να το επαναλαβουμε .
Δυστυχως.

Ανώνυμος είπε...

OI ΠOΛITIKOI ΣTHN EΛΛAΔA ñ ΠPOΔOTEΣ ΘA EINAI ñ ..AΛAKEΣ.G AΠO CT

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τα δάση πρώτα πυρπ(ο)λούνται και μετά πωλούνται, όπως διάβασα σε ένα blog. Υπάρχουν περιοχές που συστηματικά "ανάβουν" κάθε καλοκαίρι, όπως μεταξύ Πάτρας και Αιγίου. Αλλά βοηθάει τους εμπρηστές η μεταβολή (η λέξη αλλαγή είναι πλεον ιερή) του κλίματος με τις λίγες βροχές, η έλλειψη κτηνοτροφίας (τα γίδια και τα πρόβατα έτρωγαν τη βλάστηση, δεν την άφηναν να γίνει προσάναμα)

Theodore είπε...

Mα η κατασταση ειναι σαφης.
Ο κοσμος, θελει να χτισει. Τελος.
Και μπροστα σ αυτο, δεν καταλαβαινει τιποτα. Ουτε δαση, ουτε φυση, ουτε τιποτα.Μονο την κονομα.
Ετσι πουλαει και την ψυχη του στο διαολο γι αυτο.
Και τα παιδια του βεβαια.Τα οποια γινονται εικονα του και παραμορφωμενη μαλιστα, αφου δε αντεχουν να τη βλεπουν ουτε οι ιδιοι, γι αυτο, παιρνουν ναρκωτικα.

Divaynne είπε...

αχ βγάλε αυτή τη φωτό ρε υπάρχουν και μικρά παιδάκια στην bloggosfaira!
πωπω τον είδα και σχαθκα....
ήταν και στα μέρη μας προχτές.ουουστ! και δυστυχώς η πλακέτα στην καρίτσα θα φέρει το γκαντεμο όνομά του για πάντα...καλά που δεν έβαλαν φωτό..

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά αναρωτιέμαι...στο Πέραμα σκοτώθηκαν εργάτες...καίγεται η μισή Ελλάδα...αλήθεια πότε παραιτείται υπουργός στην Ελλάδα?