Τρίτη, Αυγούστου 05, 2008

Οι πολυδιαφημισμένοι φονιάδες της Μυκόνου και ένας αξιοπρεπής άνθρωπος


Όλιβερ Ζάμιτ.
Έτσι ονομάζεται ο πατέρας του Ντουζόν Ζάμιτ, του άτυχου φονευθέντα εικοσάχρονου από την Αυστραλία.
Είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που προσπαθεί να βρει λογική μέσα στο παράλογο, ανθρωπιά μέσα σ’ ένα απάνθρωπο κράτος και αξιοπρέπεια σε μια κοινωνία που την ξεπούλησε προ πολλού.
Οι τρεις από τους τέσσερις γορίλες που τον στέρησαν από το γιο του είναι ελεύθεροι.
Παρά ταύτα, ο συγκλονιστικός αυτός Άνθρωπος με το Άλφα κεφαλαίο, βρίσκει μέσα στον πόνο του και λέει καλές κουβέντες για ένα κράτος που εδώ και χρόνια έχει γίνει απόπατος.
«Οι άνθρωποι αυτοί δεν πήγαν εκεί για να τον βοηθήσουν, αλλά πήγαν για να τον χτυπήσουν», δήλωσε ο κ. Ζάμιτ. Το αυτονόητο δηλαδή.
Εκπλήσσεται με την κατάντια της (πάντοτε εντός εισαγωγικών) «δικαιοσύνης» να αφήσει ελεύθερους τους τρεις από τους τέσσερις μπράβους που συμμετείχαν στο φονικό.
Ελεύθεροι αυτοί ενώ το παιδί του έχει γίνει ανταλλακτικά για ασθενείς.
«Οι αρχές και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε θέματα δικαιοσύνης», σχολίασε ο κ. Ζάμιτ ενώ οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του δεν θα είχε παρά βαριές κατάρες και δίκαιες κατηγόριες να ξεστομίσει.
Απόρησε ο κ. Ζάμιτ και αγανάκτησε με τις τηλεοπτικές κουρτίνες και τις θολούρες που πέφτουν στα πρόσωπα των δραστών, μην τυχόν και θιγεί το... προσωπικό τους δεδομένο.
Οι ίδιοι οι δράστες έχουν το ελεύθερο να αφαιρούν ζωές αλλά η κοινωνία δεν έχει το δικαίωμα να δει τα πρόσωπά τους, να συσχετίσει τις φάτσες τους με άλλες πράξεις που ενδεχομένως να έχουν διαπράξει και να βοηθήσει στη διαλεύκανση άλλων εγκλημάτων.
Έτσι είναι κ. Ζάμιτ τα πράγματα στην Ελλάδα.
Άσυλο και ομερτά για τους εγκληματίες, ελεύθερη η καταδίωξη και η θανάτωση αθώων όπως ο γιος σου.
Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα φροντίζει πάντα για τα προσωπικά μας δεδομένα.
Όπως τότε με τις υποκλοπές...

Στο κέντρο της φωτό ο Ντουζόν, που έχασε την ζωή του από τους ΦΟΝΙΑΔΕΣ της ΜΥΚΟΝΟΥ που διαφημίζονται καθημερινά από διάφορους τηλεξεφτίλες.

3 σχόλια:

Theodore είπε...

Ας ειναι καλα το σταρ, που καθε μερα, εχει ειδικο τμημα για τα ξεκωλα της μυκονου.
Αυτη η ξεφτιλα, με τους κωλους τουρλα και με το αλκοολ να ρεει ποταμηδον, ξεπερασε καθε προηγουμενο και το πληρωνουμε ηδη ακριβα, τοσο απο τις διαφορες ασθενειες που σχετιζονται με την υπερβαση της δοσεως, οσο και απο τους θανατους και τους τραυματισμους απο τα τροχαια ου καθε μερα, παιρνουν βαρυ φορο, απο τη νεολαια.
Οσο για την ψυχικη υγεια, αυτην αστη να παει στο διαολο.
Ηλθε το αλλο γεγονος, να το τονισει.

spooky είπε...

Και θυμάμαι που επί ολυμπιάδας του 2004 η περί άλλα τυρβάζουσα "αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων" τσακωνόταν με την κυβέρνηση για τις κάμερες του C4I της Μίζενς που δε δούλεψαν ποτέ... Για να παρουσιάσει "έργο".

Μήπως να πω για τις καταγγελίες που τους έστειλα σχετικά με τα spam του "κυρίου" Καρχιμάκη και δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ;

Ή μήπως να πω για το ηλίθιο "μητρώο προσώπων που δεν επιθυμούν να λαμβάνουν διαφημιστικά τηλεφωνήματα", το οποίο δεν έχει νόημα να υπάρχει από την ώρα που ενσωματώθηκε στη νομοθεσία μας η κοινοτική οδηγία 2002/58/ΕΚ που ορίζει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (άρθρο 13) κάθε διαφημιστική επικοινωνία χωρίς να έχει ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΡΗΤΗ και ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΚΛΗΣΙΜΗ έγκριση του παραλήπτη/αποδέκτη;

Άντε, γιατί εκεί πέρα δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Κάνανε τα προσωπικά δεδομένα άσυλο για εγκληματίες και λαμόγια. Αλλά τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ προσωπικά δεδομένα τα'χουν κάνει κομμάτια.

Ανώνυμος είπε...

ηρεμηστε ρε παιδια κανεισ πορτιερης δεν ξεκηναει απο το σπιτι του για να τσακωθει για το μεροκαματο παει.
εδω μιαζει να υπαρχει αδικαιολογητη βια αλλα ηρεμηστε