Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2008

Μαμά Ντιόγκο: "Θα φέρω σίγουρα το γιο μου. Το διάβασα στο Φως!"



Σίγουρα έπρεπε να διώξει Λεμονή ο πρόεδρος. Αλλιώς δεν θα έκανε καριέρα μια κυπριακή ομαδούλα κι ο Κόκκαλης καθώς φαίνεται είναι αλληλέγγυος με τον κυπριακό Ελληνισμό.
Σίγουρα έπρεπε να καθυστερήσει τις μεταγραφές. Αλλιώς δεν θα έδειχε τις προπονητικές του δεξιότητες ο Κάτανετς του 2008 Ερνέστο Βαλβέρδε.
Σίγουρα έπρεπε να πάρει θάρρος ο Μήτρογλου και να εκτελεί πέναλτι όποτε του καπνίσει. Στα καφενεία παίρνουν πάντα θάρρος τέτοιου είδους ανύπαρκτες φατσούλες.
Σίγουρα έπρεπε να λείπει ο Άντζας. Μπορεί να έμπαινε στόππερ ο Νικοπολίδης ή ο Σάββας Θεοδωρίδης. Σημειωτέον, από τις 20 Αυγούστου θα είναι διαθέσιμος και ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος καθώς παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Είναι μόλις 101 ετών, πριν το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν σπουδαίος τερματοφύλακας και ο κ. Βαλβέρδε μπορεί να τον δοκιμάσει για άλλη θέση.
Ο Ερνέστο είναι επιστήμων και διά τούτο κάνει πειράματα. Πάει για Νόμπελ.

Σίγουρα τώρα το καλοκαίρι πρέπει να μοσχοπουλάνε τα παραμυθένια αναγνώσματα για όλη την οικογένεια σαν τα Φώτα και τους Πρωταθλητές.
Που αλλού θα διαβάζατε ταξιδιωτικό ρεπορτάζ με τις εμπειρίες της μαμάς Ντιόγκο από το Καραϊσκάκη. Αλήθεια, πόσο ουρακοτάγκειους μαλάκες μας θεωρούν οι ξεφτίλες των λαχανοφυλλάδων;
Τέλος πάντων. Ξεφτίλα, κι επειδή είναι ευρωπαϊκή διοργάνωση, ξεφτάιλα. Καριέρα οι χαλουμοφάγοι στην πλάτη μας;
Μ' αρέσει που όλοι οι ξένοι που ήρθαν στον Θρύλο είπαν πως κίνητρό τους ήταν η συμμετοχή στο Champions League. Ας βολευτούν με τους βάζελους και τον Θρασύβουλο.
Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ας βολευτούν με το μισθουλάκο τους και τα χο χο χο του προέδρου και τα λαμόγια οι αθλητικογραφικοί ας βολευτούν με τα στοιχηματικά τους κολπάκια και τα αντιμίσθια από τις μετεγγραφές και τα χαρτζηλίκια από παράγοντες και παίκτες.
Βαριέμαι να σας γράψω τα χθεσινά λιβανωτά εν όψει του αγώνα και τα σημερινά σπουδαιοφανή μπινελίκια από τα ίδια αγράμματα άτομα.
Εσείς φταίτε που χαλάτε τα ευρώ σας για να διαβάζετε μαλακίες στην παραλία.

Από τις αστειότερες όλων η... σοβαρή SportDay. Μιλάμε για διασυρμό.
Τέλος πάντων. Ο Κάτανετς άντεξε 11 αγωνιστικές. Ο Ερνέστο πόσες;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

SOSON EAYTON SOTHITO.O PLANHTHS TON PITHIKON.G APO CT