Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2008

Δράμα, Νίντζα, Δαϊλάκης και πρωθυπουργός Γιωργάκης


«Ο πρωθυπουργός χρειάζεται βουλευτές – νίντζα»!

Τάδε έφη Σταύρος Δαϊλάκης, βουλευτής Δράμας γενικώς (μέχρι τώρα που γράφεται το παρόν) και πάλαι ποτέ βουλευτής της ΝΔ.

Πρέπει οπωσδήποτε να σημειώσουμε ότι οι δηλώσεις του κ. Δαϊλάκη χρηζουν προσεκτικής αναλύσεως μια και ο ίδιος είναι βαρυσήμαντη προσωπικότητα με ροπή στον πολιτισμό.

Έχω ακούσει πως είναι θαυμαστής της κ. Στέλλας Μπεζαντάκου!

Η Ελλάδα, ως χώρα του υπαρκτού σουρεαλισμού, είναι η μοναδική ευρωπαϊκή «δημοκρατία» η οποία έχει κατορθώσει να κλυδωνίζεται και να αποσταθεροποιείται όχι από το αμερικανικό κραχ αλλά από «ασιάτες» πολεμιστές!

Αν δεν κάνω λάθος, ο Βύρων Πολύδωρας, έχει μεταφράσει (από τα αγγλικά) το «Μπουσίντο», ήτοι τον κώδικα τιμής των Ιαπώνων σαμουράι.

Σκεφτείτε τον πρώτο εξ Ασίας ορμώμενο αντάρτη.

Ο Αρκάς «άρχων του κυανού σκότους» είναι ο Πέτρος Τατούλης, ο οποίος πριν διαπρέψει με τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη ήτο επιφανής ΕΚΚΕτζής.

Ολίγον τι μαοϊκός αν με αντιλαμβάνεσθε.

Οπότε, μια και ο Μάο Τσε Τουνγκ δεν ήταν Έλληνας (παρά τις ενδεχόμενες ενστάσεις του Λιακόπουλου) έχουμε και τον δεύτερο Ασιάτη αντάρτη.

Επειδή οι Ασιάτες είναι πολλοί, ο πρωθυπουργός μας, ο οποίος θυμίζει χαμογελαστό και ατάραχο Βούδας, αναγκάστηκε να διαγράψει τον Σταύρο Δαϊλάκη.

Τον Δραμινό και δραματικό, ίσως τραγικό εν τέλει, βουλευτή που ήταν έτοιμος να γίνει νίντζα για πάρτι του!

Εδώ και αρκετές ώρες, με αφορμή τα πρόσφατα, κάπως τραγελαφικά πολιτικά δρώμενα της χώρας μας ακούω από φίλους που ειδικεύονται στον μηδενισμό τη φράση:

«Κάθε λαός έχει την κυβέρνηση και γενικά το πολιτικό προσωπικό που του αξίζει».

Δεν πρόκειται να συμφωνήσω.

Μπορεί στην Ελλάδα να αντιμετωπίζουμε έκτακτες εξελίξεις με ασιάτες αντάρτες, μαοϊκούς Αρκάδες, νίντζα Δραμινούς και σαμουράι ποιητοβουλευτές αλλά τουλάχιστον δεν έχουμε –ακόμα- κληθεί να μετρήσουμε τις πληγές μας από οικονομικά Περλ Χάρμπορ ή από χρηματιστηριακές Χιροσίμες και Ναγκασάκι.

Είναι και τούτο μια κάποια παρηγοριά.

Σαγιονάρα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά, κάθε φορά που ξεφυτρώνει ένας αντάρτης του κάμπου στη ΝΔ λέω ΝΑΙ υπάρχει ΘΕΟΣ που ξεχρεώνει τις δόσεις των γραμμάτιων της αποστασίας του θέρους του 1965, κάτι που θεωρώ ως την αφετηρία των δεινών της χώρας μας.

Ανώνυμος είπε...

TI PLHGES NA METRHSOYME?AFOY O ASTHENHS EINAI KAPUT,TI TON NOIAZOYN OI PLHGES TON PETHAMENO?G APO CT

yannis είπε...

Έχουμε όμως Μικρασιατικό,Κυπριακό,Δικτατατορίες και Μακεδονικό.
Η μικρή νιντζούλα κάθεται και κλαίει γιατί δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και μερικοί μιλούν για αποστασίες.Η γνωστή μπαρούφα. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει αφού δεν ήμουν καν γεννημένος τότε...αλλά γιατί αρχίζουν απο τότε τα δεινά του τόπου? Προφανώς γιατι έχασε την εξουσία αυτός που ΕΜΕΙΣ προτιμούμε. Ε δεν πάμε καλά ρε παιδιά....Κοιτάξτε τα προβλήματα της χώρας και όχι το πως θα ρίξουμε κάποιον για να βάλουμε κάποιον άλλο στη θέση του, ο οποίος να σημειωθεί, ότι όποιο πόστο ανέλαβε στο παρελθόν, τα έκανε μαντάρα...Αλλα αφου τον θέλουν οι επιχειρηματίες ...ας γίνει και αρχηγός Ε ΡΕΕΕΕΕΕ....